Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    February 2015
    Posts
    1

    Starting server stock after lincense key check on qemu

    Hello,
    i find some people in google who runs Teamspeak on arm-platforms (raspberry pi) using qemu. So i try it too.
    Is use this tutorial:
    http://www.raspberrypi.org/forums/vi...p?f=41&t=29806

    But if i try to start the server it "freeze" at the "puzzle precomputing" stuff:

    Code:
    [email protected]:~$ ./ts3server_minimal_runscript.sh 
    2015-02-07 13:54:18.030555|INFO    |ServerLibPriv |   | TeamSpeak 3 Server 3.0.11.2 (2014-12-15 14:43:52)
    2015-02-07 13:54:18.450374|INFO    |ServerLibPriv |   | SystemInformation: Linux 3.2.0-4-486 #1 Debian 3.2.65-1+deb7u1 i486 Binary: 32bit
    2015-02-07 13:54:18.873421|INFO    |DatabaseQuery |   | dbPlugin name:    SQLite3 plugin, Version 2, (c)TeamSpeak Systems GmbH
    2015-02-07 13:54:18.946317|INFO    |DatabaseQuery |   | dbPlugin version: 3.6.21
    2015-02-07 13:54:19.350748|INFO    |DatabaseQuery |   | checking database integrity (may take a while)
    2015-02-07 13:54:30.801618|INFO    |SQL           |   | db_CreateTables() tables created
    
    ------------------------------------------------------------------
                          I M P O R T A N T                           
    ------------------------------------------------------------------
                   Server Query Admin Account created                 
             loginname= "serveradmin", password= "abcdefgh"
    ------------------------------------------------------------------
    
    2015-02-07 13:56:14.285778|WARNING |Accounting    |   | Unable to find valid license key, falling back to limited functionality
    This also happens if i start with ts3server_startscript start.

    I'm waiting for 3 hours but nothing happens. My "server" is a cubieboard 3 (cubietruck). This board have realy more power then a Raspberry Pi 1 and more RAM. So i don't think its a performance issue.
    Can you say me what's going wrong?

  2. #2
    Join Date
    June 2011
    Location
    Germany
    Posts
    4,368
    http://www.teamspeak.com/?page=requirements
    No support for anything below that.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Rejected] Make bookmark default channel check name first for match, THEN check channel ID.
    By Morthawt in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 3
    Last Post: June 12th, 2015, 03:44 PM
  2. stock announcements
    By Bigred55 in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: March 20th, 2013, 12:39 PM
  3. [solved] Non Profit Lincense extend
    By Jayone1 in forum General Questions
    Replies: 2
    Last Post: August 11th, 2010, 10:01 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •