Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    February 2015
    Posts
    3

    Custom IP SRV problems

    So, I have everything set up correctly (I think) but every time I try to connect it gives me an unknown host error. If there is anything I need to fix please see image below and tell me. There is an image below of the set up. Little bit of info:

    Custom Domain: blademc.net

    Default TS IP: 70.32.42.154:10249



    Please note: I DO NOT want there to be a port, so no I'm not going to use just a Host (A)

    Name:  bandicam 2015-02-12 18-08-04-111.jpg
Views: 288
Size:  54.2 KB

  2. #2
    Join Date
    October 2013
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    27
    That doesn't even look remotely close to what it should be honestly. What kind of control panel is this? I've never seen a priority or weight of 1000 before. Usually it's 0 and 5. As far as the target, that's also incorrect.

  3. #3
    Join Date
    February 2015
    Posts
    3
    Well, I was playing around setting the priority and weight, I havn't been able to figure it out. As for the "play" one the priority and weight of 1000 actually made a huge difference of connectivity. That's not the point though.


    It is a domain hosted through godaddy.com

  4. #4
    Join Date
    October 2013
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    27
    Your TeamSpeak permissions are... interesting. You have your web hosting through GoDaddy I presume?

  5. #5
    Join Date
    October 2013
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    27
    Quick search yielded these results. I attempted to come in and chat with you to try and assist you. Apparently you were unable to hear me. Your permissions are super restrictive so I literally couldn't message you. Here's the link below. Hope it helps.

    http://forum.teamspeak.com/showthrea...k-SRV-Question

  6. #6
    Join Date
    February 2015
    Posts
    3
    Yeah, sorry we havn't set up permissions yet.

    I will look into that thread.

  7. #7
    Join Date
    December 2004
    Location
    RF
    Posts
    3,008
    Quote Originally Posted by J4yJay View Post
    So, I have everything set up correctly (I think) but every time I try to connect it gives me an unknown host error. If there is anything I need to fix please see image below and tell me. There is an image below of the set up. Little bit of info:

    Custom Domain: blademc.net

    Default TS IP: 70.32.42.154:10249



    Please note: I DO NOT want there to be a port, so no I'm not going to use just a Host (A)

    Name:  bandicam 2015-02-12 18-08-04-111.jpg
Views: 288
Size:  54.2 KB
    "name" should be empty, if you want to describe TS service for your domain.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. custom name
    By breezy in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: September 2nd, 2013, 05:54 PM
  2. Custom Sound Pack Problems
    By 3ste40 in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: August 2nd, 2012, 09:51 AM
  3. Custom URL?
    By hdgalla08 in forum Server Support
    Replies: 3
    Last Post: January 16th, 2011, 08:20 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •