Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    February 2015
    Posts
    2

    Cannot connect to online teamspeakserver

    Cannot connect to a server that is online, i also cannot ping this server, i know its online because i have a couple friends on. Can someone help me please?
    Code:
    2015-02-19 15:44:07.785398|INFO    |              |   | TeamSpeak 3 Client 3.0.16 (2014-08-04 13:42:43)
    2015-02-19 15:44:07.786398|INFO    |              |   | SystemInformation: Windows 7 SP1 (7601) x64 (AMD or Intel) Binary: 64bit
    2015-02-19 15:44:07.804399|DEBUG   |Direct Sound  |   | setting timer resolution to 1ms
    2015-02-19 15:44:07.845402|INFO    |              |   | Loading plugin: appscanner_plugin
    2015-02-19 15:44:07.846402|INFO    |              |   | Loading plugin: clientquery_plugin
    2015-02-19 15:44:07.846402|INFO    |              |   | Loading plugin: lua_plugin
    2015-02-19 15:44:07.846402|INFO    |              |   | Loading plugin: teamspeak_control_plugin
    2015-02-19 15:44:07.846402|INFO    |              |   | Loading plugin: test_plugin
    2015-02-19 15:44:07.846402|INFO    |              |   | Loading plugin: ts3g15
    2015-02-19 15:44:07.848402|INFO    |Query         |   | listening on 127.0.0.1:25639
    2015-02-19 15:44:08.021412|DEVELOP |Windows Audio Session|   | DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    2015-02-19 15:44:08.021412|DEVELOP |Windows Audio Session|   | DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    2015-02-19 15:44:08.083415|INFO    |              |   | *** Time [SERVERVIEWMANAGER]: 119
    2015-02-19 15:44:08.128418|INFO    |Input         |   | Default monitoring enabled
    2015-02-19 15:44:08.148419|INFO    |              |   | *** Time [MAINWINDOW]: 365
    2015-02-19 15:44:08.148419|INFO    |              |   | *** Time [INIT]: 365
    2015-02-19 15:44:08.159419|INFO    |ClientUI      |   | Qt version: 5.2.1
    2015-02-19 15:44:08.159419|INFO    |ClientUI      |   | Using configuration location: C:\Users\Christpher\AppData\Roaming\TS3Client\settings.db
    2015-02-19 15:44:08.660448|INFO    |ClientUI      |   | Last update check was: Thu Feb 19 15:16:30 2015
    2015-02-19 15:44:22.080216|INFO    |ClientUI      |  1| Connect to server: ts.nxgamers.net
    2015-02-19 15:44:22.086216|INFO    |ClientUI      |  1| Trying to resolve ts.nxgamers.net
    2015-02-19 15:44:22.092216|INFO    |TSDNS         |   | No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.nxgamers.net"
    2015-02-19 15:44:22.092216|INFO    |TSDNS         |   | SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.ts.nxgamers.net"
    2015-02-19 15:44:22.094216|INFO    |TSDNS         |   | DNS resolve successful, "ts.nxgamers.net"=198.27.77.30
    2015-02-19 15:44:26.137448|INFO    |ClientUI      |  1| Lookup finished: 198.27.77.30 9987 ts.nxgamers.net 0 0
    2015-02-19 15:44:26.137448|INFO    |ClientUI      |  1| Resolve successful: 198.27.77.30:9987
    2015-02-19 15:44:26.137448|INFO    |ClientUI      |  1| Blacklist check ok
    2015-02-19 15:44:26.137448|INFO    |ClientUI      |  1| Initiating connection: 198.27.77.30:9987 ts.nxgamers.net
    2015-02-19 15:44:26.175450|DEVELOP |Windows Audio Session|   | DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    2015-02-19 15:44:26.175450|DEVELOP |Windows Audio Session|   | DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    2015-02-19 15:44:26.175450|DEBUG   |Windows Audio Session|   | WAS::openDevice-enter
    2015-02-19 15:44:26.218452|DEBUG   |Windows Audio Session|   | WAS Buffer size: 896
    2015-02-19 15:44:26.218452|DEBUG   |Windows Audio Session|   | WAS::openDevice-leave
    2015-02-19 15:44:26.218452|DEBUG   |Windows Audio Session|   | WAS::startDevice-enter
    2015-02-19 15:44:26.218452|DEBUG   |Windows Audio Session|   | WAS::startDevice-leave
    2015-02-19 15:44:26.284456|DEVELOP |Windows Audio Session|   | DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    2015-02-19 15:44:26.284456|DEVELOP |Windows Audio Session|   | DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    2015-02-19 15:44:26.284456|DEBUG   |Windows Audio Session|   | WAS::openDevice-enter
    2015-02-19 15:44:26.294457|DEBUG   |Windows Audio Session|   | WAS Buffer size: 896
    2015-02-19 15:44:26.294457|DEBUG   |Windows Audio Session|   | WAS::openDevice-leave
    2015-02-19 15:44:26.294457|INFO    |PreProSpeex   |  1| Speex version: speex-1.2beta3
    2015-02-19 15:44:26.294457|DEBUG   |Windows Audio Session|   | WAS::startDevice-enter
    2015-02-19 15:44:26.295457|DEBUG   |Windows Audio Session|   | WAS::startDevice-leave
    2015-02-19 15:44:26.344460|INFO    |ClientUI      |  1| Connect status: Connecting
    2015-02-19 15:44:26.553472|DEVELOP |PktHandler    |   | Puzzle solve time: 21
    2015-02-19 15:44:31.615761|INFO    |ClientUI      |  1| Connect status: Disconnected
    2015-02-19 15:44:31.616761|INFO    |ClientUI      |  1| Failed to connect to server, want autoreconnect = 0

  2. #2
    Join Date
    February 2006
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,143
    I just connnected to 198.27.77.30:9987 without issue.

  3. #3
    Join Date
    May 2006
    Location
    Europe/Czech Rep.
    Posts
    1,616
    Hello cat,

    Have you tried to connect to other teamspeak3 servers? Example: voice.teamspeak.com
    Do they work?
    What modem or router you use?
    Who is your provider of internet?


    WHO marked this as resolved?
    Last edited by dante696; February 20th, 2015 at 10:31 AM. Reason: oops different users , posts removed, resolved removed

  4. #4
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by VortexCat View Post
    Cannot connect to a server that is online, i also cannot ping this server, i know its online because i have a couple friends on. Can someone help me please?
    Code:
    2015-02-19 15:44:26.137448|INFO    |ClientUI      |  1| Initiating connection: 198.27.77.30:9987 ts.nxgamers.net
    2015-02-19 15:44:26.344460|INFO    |ClientUI      |  1| Connect status: Connecting
    2015-02-19 15:44:26.553472|DEVELOP |PktHandler    |   | Puzzle solve time: 21
    2015-02-19 15:44:31.615761|INFO    |ClientUI      |  1| Connect status: Disconnected
    2015-02-19 15:44:31.616761|INFO    |ClientUI      |  1| Failed to connect to server, want autoreconnect = 0
    The final IP, 198.27.77.30, answers to ping from my side.

    It seems your client connects to the server
    2015-02-19 15:44:26.553472|DEVELOP |PktHandler | | Puzzle solve time: 21 <-- Connected
    but the server doesn't accept the connection.

    Also, if you don't get ping from the final IP... maybe some rule on the final IP is blocking your public IP. Try to contact with the server admin or the server hoster about this. This is not a ban rule in the TS3, it could be a block rule in the firewall, or equivalent, that hosts the server.

  5. #5
    Join Date
    February 2015
    Posts
    2
    Yes this was a weird issue, hours after i posted this i tried to connect again and i connected no problem. Thanks for all your responses though

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Unable to connect to long time online server
    By Carotenoide in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 4
    Last Post: September 30th, 2013, 08:07 PM
  2. TS3 Online status + online number only, for website
    By veronek in forum Tools / Web Based
    Replies: 4
    Last Post: March 17th, 2012, 04:09 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •