Forum

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    February 2015
    Posts
    1

    WAN IP doesn't appear?

    So, it's my first time making a server and I had successfully portforwarded to realise that the WAN IP wasn't showing. Anybody got any idea why? Thanks

  2. #2
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by AnimeKing129 View Post
    So, it's my first time making a server and I had successfully portforwarded to realise that the WAN IP wasn't showing. Anybody got any idea why?
    This post (from 12-08-2014, 08:43):
    http://forum.teamspeak.com/showthrea...379#post388379

  3. #3
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,151
    Update your server to 3.0.11.2
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. My TS3 doesn't work!
    By Ketepaja in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: August 18th, 2010, 02:50 PM
  2. Mic doesn't work
    By berillions in forum Linux
    Replies: 3
    Last Post: August 11th, 2010, 08:31 PM
  3. exe. doesn't run?
    By whatatata in forum General Questions
    Replies: 8
    Last Post: January 27th, 2010, 01:24 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •