Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    March 2015
    Posts
    3

    Loading Image problem

    Hi,
    i got the problem that cannot see the Avatars of other users on the TS3 server even though others do not have this problem. I have the same rights on the server as they do.

    The bug itself is simply "Loading Image" and a bar that is just loaded by 2/3. This occurs on every image / player avatar i try to see.

    I already reinstalled TS3 and made an exception rule for my firewall (TCP 30033)

    I also checked some error logs and found this:
    25.02.2015 01:25:33 FileTransfer Error Failed to open filetransfer tcp connection to 212.224.121.10:3xxxx (i changed the last numbers to 3 x)

    Is it possible that i might be the router that doesnt allow me to load the images? That would be odd because i could see the avatars of others users on a different TS3 Server recently.

    I have no right to access the router cause its a router for the studentshome.

    Maybe this also helps? <04:12:13> Transfer "avatar_dnacjmefmlbchcjginajkcaimhnngklhciopja nh" berichtet: (file transfer reset)

    Thanks in advance
    Last edited by tking; March 10th, 2015 at 03:19 AM.

  2. #2
    Join Date
    June 2011
    Location
    Germany
    Posts
    4,368
    Others will have the images cached I think, so they still see them, although they couldn't download them again. Ask the hoster.

  3. #3
    Join Date
    March 2015
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by numma_cway View Post
    Others will have the images cached I think, so they still see them, although they couldn't download them again. Ask the hoster.
    A user changed the avatar for several times (yesterday) and the others had no problem to see it. Everything works fine for them.
    Im not the owner of the server.

  4. #4
    Join Date
    March 2015
    Posts
    3
    Any new ideas?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Avatars stuck forever on "Loading" image.
    By Vael Victus in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: March 26th, 2015, 10:20 AM
  2. avatar Loading image
    By acidelic in forum General Questions
    Replies: 5
    Last Post: September 22nd, 2013, 06:58 PM
  3. "Loading image" / "Failed to parse icon ..."
    By Caip86 in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 4
    Last Post: April 20th, 2010, 01:35 PM
  4. "Loading Image" @Avatar
    By SeToY in forum General Questions
    Replies: 9
    Last Post: December 22nd, 2009, 12:43 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •