Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    March 2015
    Posts
    1

    Avatars stuck forever on "Loading" image.

    Simply that: most of the avatars I see when clicking on someone's name in the channel list will not load. Rarely, one of them does. I've gone through the settings and cannot determine why. Other people see them just fine. I've tried probably 20 just now and 3 of them loaded.

    Waiting long enough does not help, and I have excellent, reliable internet.

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    Check your logs. Maybe you get errors.

    Does this appear an all server ? Maybe this is a server problem or with your isp.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: March 30th, 2015, 04:22 PM
  2. [Resolved] Cant Upload Files or Avatars and TSViewer says "server is not running"
    By TrueEdge in forum Server Support
    Replies: 25
    Last Post: April 12th, 2011, 11:48 PM
  3. "Loading image" / "Failed to parse icon ..."
    By Caip86 in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 4
    Last Post: April 20th, 2010, 02:35 PM
  4. Avatars dont work => "file not found"
    By Walter123 in forum Client Support
    Replies: 8
    Last Post: February 22nd, 2010, 02:26 PM
  5. "Loading Image" @Avatar
    By SeToY in forum General Questions
    Replies: 9
    Last Post: December 22nd, 2009, 01:43 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •