Forum

Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Join Date
    March 2015
    Posts
    1

    Failing to connect to friend's server, can connect to others just fine.

    Just the other day I was able to connect fine to the TS server I normally go on. Suddenly I can't get back on now since I accidentally connected to the same server right away. I don't know what happened, but here is the client log to help speed things along.

    Now I just get failed to connect to server and have been looking for multiple solutions. I've tried a lot of stuff, but getting professional help is a little better right?

    3/28/2015 16:40:14 Info TeamSpeak 3 Client 3.0.16 (2014-08-04 13:42:43)
    3/28/2015 16:40:14 Info SystemInformation: Windows 8 (9200) x64 (AMD or Intel) Binary: 64bit
    3/28/2015 16:40:14 Info Using hardware aes
    3/28/2015 16:40:14 Direct Sound Debug setting timer resolution to 1ms
    3/28/2015 16:40:14 Info Loading plugin: appscanner_plugin
    3/28/2015 16:40:14 Info Loading plugin: clientquery_plugin
    3/28/2015 16:40:14 Info Loading plugin: lua_plugin
    3/28/2015 16:40:14 Info Loading plugin: teamspeak_control_plugin
    3/28/2015 16:40:14 Info Loading plugin: test_plugin
    3/28/2015 16:40:14 Info Loading plugin: ts3g15
    3/28/2015 16:40:14 Query Info listening on 1********9
    3/28/2015 16:40:15 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    3/28/2015 16:40:15 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    3/28/2015 16:40:15 Info *** Time [SERVERVIEW]: 139
    3/28/2015 16:40:15 Info *** Time [SERVERVIEWMANAGER]: 352
    3/28/2015 16:40:15 Input Info Default monitoring enabled
    3/28/2015 16:40:15 Info *** Time [MAINWINDOW]: 811
    3/28/2015 16:40:15 Info *** Time [INIT]: 812
    3/28/2015 16:40:15 ClientUI Info Qt version: 5.2.1
    3/28/2015 16:40:15 ClientUI Info Using configuration location:
    3/28/2015 16:40:16 ClientUI Info Last update check was: Sat Mar 28 15:35:23 2015
    3/28/2015 16:40:17 ClientUI Info Connect to server: 1************7
    3/28/2015 16:40:17 ClientUI Info Blacklist check ok
    3/28/2015 16:40:17 ClientUI Info Initiating connection: 1************7 1***********7
    3/28/2015 16:40:17 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    3/28/2015 16:40:17 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    3/28/2015 16:40:17 Windows Audio Session Debug WAS::openDevice-enter
    3/28/2015 16:40:18 Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 960
    3/28/2015 16:40:18 Windows Audio Session Debug WAS::openDevice-leave
    3/28/2015 16:40:18 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
    3/28/2015 16:40:18 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
    3/28/2015 16:40:18 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    3/28/2015 16:40:18 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    3/28/2015 16:40:18 Windows Audio Session Debug WAS::openDevice-enter
    3/28/2015 16:40:18 Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 960
    3/28/2015 16:40:18 Windows Audio Session Debug WAS::openDevice-leave
    3/28/2015 16:40:18 PreProSpeex Info Speex version: speex-1.2beta3
    3/28/2015 16:40:18 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
    3/28/2015 16:40:18 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
    3/28/2015 16:40:18 ClientUI Info Connect status: Connecting
    3/28/2015 16:40:23 ClientUI Info Connect status: Disconnected
    3/28/2015 16:40:23 ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0
    Last edited by SilasJaydon; March 28th, 2015 at 09:49 PM. Reason: Disabling emoticons

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Failing to connect to my server.
    By saphyron in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: February 7th, 2012, 11:09 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: June 22nd, 2011, 02:33 AM
  3. Failing to connect to server...
    By Cueball61 in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 0
    Last Post: October 26th, 2010, 12:44 AM
  4. failing to connect to server
    By x4-jet in forum Off Topic
    Replies: 2
    Last Post: August 16th, 2010, 08:05 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •