Forum

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    April 2015
    Posts
    4

    Unable to connect to server

    i was on a server and it kicked me and my freinds of all at the same time and didn't come back up until 12pm the next day however i was unable to rejoin, i can join the public servers absolutely fine with no problem at all it only appears to be this one
    '
    My client log:
    Code:
    10/04/2015 09:48:25		Info	TeamSpeak 3 Client 3.0.16 (2014-08-04 13:42:43)	
    10/04/2015 09:48:25		Info	SystemInformation: Windows 7 SP1 (7601) x64 (AMD or Intel) Binary: 32bit	
    10/04/2015 09:48:25		Info	Using hardware aes	
    10/04/2015 09:48:25	Direct Sound	Debug	setting timer resolution to 1ms	
    10/04/2015 09:48:25		Info	Loading plugin: appscanner_plugin	
    10/04/2015 09:48:25		Info	Loading plugin: clientquery_plugin	
    10/04/2015 09:48:25		Info	Loading plugin: lua_plugin	
    10/04/2015 09:48:25		Info	Loading plugin: teamspeak_control_plugin	
    10/04/2015 09:48:25		Info	Loading plugin: test_plugin	
    10/04/2015 09:48:25		Info	Loading plugin: ts3g15	
    10/04/2015 09:48:25	Query	Info	listening on 127.0.0.1:25639	
    10/04/2015 09:48:25	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
    10/04/2015 09:48:25	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
    10/04/2015 09:48:25		Info	*** Time [BUILD_GUI]: 102	
    10/04/2015 09:48:25		Info	*** Time [SERVERVIEW]: 189	
    10/04/2015 09:48:25		Info	*** Time [SERVERVIEWMANAGER]: 251	
    10/04/2015 09:48:25	Input	Info	Default monitoring enabled	
    10/04/2015 09:48:25		Info	*** Time [MAINWINDOW]: 793	
    10/04/2015 09:48:25		Info	*** Time [INIT]: 794	
    10/04/2015 09:48:25	ClientUI	Info	Qt version: 5.2.1	
    10/04/2015 09:48:25	ClientUI	Info	Using configuration location: C:\Users\Samuel\AppData\Roaming\TS3Client\settings.db	
    10/04/2015 09:48:26	ClientUI	Info	Last update check was: Thu Apr 9 00:29:32 2015	
    10/04/2015 09:48:26		Info	Checking for updates...	
    10/04/2015 09:48:26	ClientUI	Info	Connect to server: london7.teamspeak.net	
    10/04/2015 09:48:26	TSDNS	Info	DNS resolve successful, "update.teamspeak.com"=46.105.112.65	
    10/04/2015 09:48:27	ClientUI	Info	Trying to resolve london7.teamspeak.net	
    10/04/2015 09:48:27	TSDNS	Info	DNS resolve successful, "london7.teamspeak.net"=5.39.102.47	
    10/04/2015 09:48:27	TSDNS	Info	SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.london7.teamspeak.net"	
    10/04/2015 09:48:27		Info	Update check, my version: 1407159763, latest version: 1407159763	
    10/04/2015 09:48:31	ClientUI	Info	Lookup finished: 5.39.102.47 9987 london7.teamspeak.net 0 0	
    10/04/2015 09:48:31	ClientUI	Info	Resolve successful: 5.39.102.47:9987	
    10/04/2015 09:48:31	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
    10/04/2015 09:48:31	ClientUI	Info	Initiating connection: 5.39.102.47:9987 london7.teamspeak.net	
    10/04/2015 09:48:31	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
    10/04/2015 09:48:31	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
    10/04/2015 09:48:31	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-enter	
    10/04/2015 09:48:31	Windows Audio Session	Debug	WAS Buffer size: 882	
    10/04/2015 09:48:31	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-leave	
    10/04/2015 09:48:31	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-enter	
    10/04/2015 09:48:31	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-leave	
    10/04/2015 09:48:31	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
    10/04/2015 09:48:31	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
    10/04/2015 09:48:31	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-enter	
    10/04/2015 09:48:31	Windows Audio Session	Debug	WAS Buffer size: 882	
    10/04/2015 09:48:31	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-leave	
    10/04/2015 09:48:31	PreProSpeex	Info	Speex version: speex-1.2beta3	
    10/04/2015 09:48:31	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-enter	
    10/04/2015 09:48:31	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-leave	
    10/04/2015 09:48:31	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    10/04/2015 09:48:36	ClientUI	Info	Connect status: Disconnected	
    10/04/2015 09:48:36	ClientUI	Info	Failed to connect to server, want autoreconnect = 0

    and the server ip is london7.teamspeak.net

    Please get back to me please i want to talk to my friends again
    Last edited by dante696; April 10th, 2015 at 10:21 AM. Reason: bbcode added

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    17,937
    Contact the hoster. What you describe is a hosting problem and nothing we can help here.

    Code:
    <11:22:55> Trying to resolve hostname london7.teamspeak.net
    <11:22:59> Trying to connect to server on london7.teamspeak.net
    <11:23:04> Failed to connect to server
    <11:23:30> Trying to connect to server on 5.39.102.47
    <11:23:35> Failed to connect to server
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  3. #3
    Join Date
    April 2015
    Posts
    4
    if it was a hosting problem, surely i wouldn't be able to connect to any server or am i wrong?

  4. #4
    Join Date
    April 2015
    Posts
    4
    problem was fixed, tried a numbered ip and it worked

  5. #5
    Join Date
    June 2008
    Posts
    17,937
    Quote Originally Posted by Wizad View Post
    if it was a hosting problem, surely i wouldn't be able to connect to any server or am i wrong?
    If it was a hosting problem, you would be able to connect to other servers.

    You did describe:
    1. All users dropepd from server at the same time and could not reconnect to it. This would not happen to all, when you have problems , when you are not the hoster
    2. You can connect to other servers. Other server are other hosters or server mahines (which his host related).
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  6. #6
    Join Date
    April 2015
    Posts
    4
    ok, thank you for your time and help

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: July 17th, 2015, 10:13 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: September 28th, 2014, 08:07 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: November 14th, 2013, 10:59 PM
  4. [Resolved] Unable to connect to server
    By Ghosbuster in forum Windows
    Replies: 9
    Last Post: November 10th, 2011, 10:33 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •