Forum

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    July 2015
    Posts
    3

    Takes long to start & can't join to many servers

    Hello,
    My problem is, I can't join on many servers (I'm sure that they're online) and the app takes very long to start. I'm running it on Yosemite 10.10.2 (Teamspeak version 3.0.16) on my iMac late 2013. I don't know what's the problem.
    LG

  2. #2
    Join Date
    July 2015
    Posts
    3

    here's the log

    Code:
    2015-07-25 19:49:56.784537|INFO    |              |   | TeamSpeak 3 Client 3.0.16 (2014-08-04 13:42:43)
    2015-07-25 19:49:56.784647|INFO    |              |   | SystemInformation: Darwin 14.4.0 Darwin Kernel Version 14.4.0: Thu May 28 11:35:04 PDT 2015; root:xnu-2782.30.5~1/RELEASE_X86_64 x86_64 Binary: 64bit
    2015-07-25 19:49:57.081242|INFO    |              |   | Loading plugin: libappscanner_plugin
    2015-07-25 19:49:57.081297|INFO    |              |   | Loading plugin: libclientquery_plugin
    2015-07-25 19:49:57.081319|INFO    |              |   | Loading plugin: liblua_plugin
    2015-07-25 19:49:57.081340|INFO    |              |   | Loading plugin: libtest_plugin
    2015-07-25 19:49:57.119223|INFO    |Query         |   | listening on 127.0.0.1:25639
    2015-07-25 19:51:03.492774|INFO    |              |   | *** Time [MAINWINDOW]: 7818
    2015-07-25 19:51:03.492828|INFO    |              |   | *** Time [INIT]: 7818
    2015-07-25 19:51:03.843374|INFO    |ClientUI      |   | Qt version: 5.2.1
    2015-07-25 19:51:03.843435|INFO    |ClientUI      |   | Using configuration location: /Users/Sacha/Library/Application Support/TeamSpeak 3/settings.db
    2015-07-25 19:51:04.073840|INFO    |ClientUI      |   | Last update check was: Fr. Juli 24 22:08:56 2015
    2015-07-25 19:51:04.075308|INFO    |              |   | Checking for updates...
    2015-07-25 19:51:04.135376|INFO    |TSDNS         |   | DNS resolve successful, "update.teamspeak.com"=46.105.112.65
    2015-07-25 19:51:04.187689|INFO    |              |   | Update check, my version: 1407159763, latest version: 1407159763
    2015-07-25 19:51:10.737219|INFO    |ClientUI      |  1| Connect to server: gommehd.net
    2015-07-25 19:51:10.755562|INFO    |ClientUI      |  1| Trying to resolve gommehd.net
    2015-07-25 19:51:10.781957|INFO    |TSDNS         |   | DNS resolve successful, "gommehd.net"=128.65.210.21
    2015-07-25 19:51:10.829926|INFO    |TSDNS         |   | SRV DNS resolve successful, "_ts3._udp.gommehd.net"=>"ts3.gommehd.net:9987" = 79.133.54.207:9987
    2015-07-25 19:51:10.841969|INFO    |ClientUI      |  1| Lookup finished: 79.133.54.207 9987 gommehd.net 0 0
    2015-07-25 19:51:10.842032|INFO    |ClientUI      |  1| Resolve successful: 79.133.54.207:9987
    2015-07-25 19:51:10.842318|INFO    |ClientUI      |  1| Blacklist check ok
    2015-07-25 19:51:10.842366|INFO    |ClientUI      |  1| Initiating connection: 79.133.54.207:9987 gommehd.net
    2015-07-25 19:51:10.867964|INFO    |Core Audio    |   | No speakers assigned to channels. Please do this in AUDIO MIDI SETUP of osx. Defaulting to stereo for now failure: (0) noErr
                                                            
    2015-07-25 19:51:10.868334|INFO    |Core Audio    |   | Opened playback device with 2 channels at 48000 Hz
    2015-07-25 19:51:10.868736|DEBUG   |Core Audio    |   | BufferFrameSizeRange = 15,  4096
    2015-07-25 19:51:10.907608|INFO    |Core Audio    |   | Opened capture device with 2 channels at 48000 Hz
    2015-07-25 19:51:10.907758|DEBUG   |Core Audio    |   | BufferFrameSizeRange = 15,  4096
    2015-07-25 19:51:10.908311|INFO    |PreProSpeex   |  1| Speex version: 1.2rc1
    2015-07-25 19:51:10.912367|INFO    |ClientUI      |  1| Connect status: Connecting
    2015-07-25 19:51:16.005475|INFO    |ClientUI      |  1| Connect status: Disconnected
    2015-07-25 19:51:16.006068|INFO    |ClientUI      |  1| Failed to connect to server, want autoreconnect = 0

  3. #3
    Join Date
    July 2015
    Posts
    3
    Code:
    2015-07-25 20:21:32.412173|INFO    |ClientUI      |  1| Connect to server: gommehd.net
    2015-07-25 20:21:32.413162|INFO    |ClientUI      |  1| Trying to resolve gommehd.net
    2015-07-25 20:21:32.432825|INFO    |TSDNS         |   | DNS resolve successful, "gommehd.net"=128.65.210.21
    2015-07-25 20:21:32.480799|INFO    |TSDNS         |   | SRV DNS resolve successful, "_ts3._udp.gommehd.net"=>"ts3.gommehd.net:9987" = 79.133.54.207:9987
    2015-07-25 20:21:32.480926|INFO    |ClientUI      |  1| Lookup finished: 79.133.54.207 9987 gommehd.net 0 0
    2015-07-25 20:21:32.481040|INFO    |ClientUI      |  1| Resolve successful: 79.133.54.207:9987
    2015-07-25 20:21:32.481358|INFO    |ClientUI      |  1| Blacklist check ok
    2015-07-25 20:21:32.481408|INFO    |ClientUI      |  1| Initiating connection: 79.133.54.207:9987 gommehd.net
    2015-07-25 20:21:32.488470|INFO    |ClientUI      |  1| Connect status: Connecting
    2015-07-25 20:21:37.489528|INFO    |ClientUI      |  1| Connect status: Disconnected
    2015-07-25 20:21:37.490131|INFO    |ClientUI      |  1| Failed to connect to server, want autoreconnect = 0

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Teamspeak 3 client takes long time to open
    By w24ts in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: May 3rd, 2015, 10:52 AM
  2. NPL license question-How long it takes?
    By enddDD in forum General Questions
    Replies: 4
    Last Post: September 14th, 2013, 12:20 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: April 4th, 2013, 08:48 AM
  4. TS takes long time to load connection
    By FinalKiller0 in forum Windows
    Replies: 7
    Last Post: October 7th, 2011, 01:07 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •