Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    June 2015
    Posts
    41

    Server Statistices not displayed in correct format

    Hello,
    the server statistics seem to have the wrong datatype.

    After starting the server the values getting negative in bytes and then they switch to MiB, but the values aren't correct.

    I've attached some screenshots.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	Photo 24.06.15 20 45 03.png 
Views:	74 
Size:	86.2 KB 
ID:	12551   Click image for larger version. 

Name:	Photo 25.03.15 17 19 58.png 
Views:	71 
Size:	79.7 KB 
ID:	12552   Click image for larger version. 

Name:	Photo 28.03.15 14 10 46.png 
Views:	66 
Size:	83.0 KB 
ID:	12553   Click image for larger version. 

Name:	Screenshot 2015-06-24 20.45.01.png 
Views:	67 
Size:	13.8 KB 
ID:	12554  

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    Thank you for the report. We can reproduce this bug.

    A ticket for the Devs was created.

    Edit
    Bug was fixed in 2015 (version 3.1.10.722)
    Last edited by dante696; June 7th, 2017 at 12:42 PM.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Server won't start on correct IP
    By RangerD in forum Server Support
    Replies: 5
    Last Post: March 14th, 2014, 09:10 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: December 27th, 2013, 09:25 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: March 12th, 2013, 02:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •