Forum

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    June 2015
    Posts
    2

    Can't launch TS3 Server

    Hello,

    I have a VPS Window 7 and I launch a TS3 server whithout on it. It works well since yesterday.
    Here are the logs. How can I solve the problem?

    Code:
    2015-06-27 23:08:52.814453|INFO    |ServerLibPriv |   | TeamSpeak 3 Server 3.0.11.3 (2015-04-13 13:26:31)
    2015-06-27 23:08:52.814453|INFO    |ServerLibPriv |   | SystemInformation: Windows 7 (7600) x64 (AMD or Intel) Binary: 64bit
    2015-06-27 23:08:52.818359|INFO    |DatabaseQuery |   | dbPlugin name:    SQLite3 plugin, Version 2, (c)TeamSpeak Systems GmbH
    2015-06-27 23:08:52.818359|INFO    |DatabaseQuery |   | dbPlugin version: 3.8.0.2
    2015-06-27 23:08:52.818359|INFO    |DatabaseQuery |   | checking database integrity (may take a while)
    2015-06-27 23:08:52.980468|WARNING |Accounting    |   | Unable to find valid license key, falling back to limited functionality
    2015-06-27 23:08:56.452148|INFO    |              |   | Puzzle precompute time: 3367
    2015-06-27 23:08:56.453125|ERROR   |FileManager   |   | bind() failed: 10038
    2015-06-27 23:08:56.453125|ERROR   |FileManager   |   | bind failed on 0.0.0.0:30033
    2015-06-27 23:08:56.476562|WARNING |StringHelp    |   | Invalid UTF-8 string passed to function, returning as-is
    2015-06-27 23:08:56.476562|WARNING |StringHelp    |   | Invalid UTF-8 string passed to function, returning as-is
    2015-06-27 23:08:56.476562|ERROR   |              |   | TS3ANetwork::ResolveHostName failed error: 11003 (Une erreur irr
    Thanks you for help

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,292
    You assigned an address to the TS server (which seems not be an IP) which is wrong and can not be used.
    You must assign an IP andn ot a DNS to the server.
    You must make sure the assigned IP is available on your machine.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  3. #3
    Join Date
    June 2015
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    You assigned an address to the TS server (which seems not be an IP) which is wrong and can not be used.
    You must assign an IP andn ot a DNS to the server.
    You must make sure the assigned IP is available on your machine.
    Hello,

    How can I make sur the TS Server is assigned to an IP and not a DNS?

    Thank you

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Server doesn't launch
    By toutclic in forum Server Support
    Replies: 10
    Last Post: January 13th, 2014, 08:47 PM
  2. failed to load my own server ? at launch
    By swagmaxxima in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: August 16th, 2011, 06:09 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •