Forum

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    July 2015
    Posts
    2

    Camera in use when TS-Client is active

    I noticed that on my laptop the built-in camera is "active" whenever I start the TS client.

    The green light turns on the second I start the client and turns off as soon as the client is closed.
    I dont' need to be connected to a channel - even when the client is idle the camera seems to be "in use".

    If I try to start another application that uses the camera (like Skype) I get an "camera already in use - close other programs and try again" error.

    Can you please explain why the camera need to be active for TS to work? Is there a way to disable it since it feels very unconfortable to have the camera LED on all day while sitting in front of my laptop.

    Thanks for the reply

  2. #2
    Join Date
    July 2015
    Posts
    1
    Does your camera have a built in mic that you are using to talk in TS? This may be the reason why. Or even if TS detects the built-in mic could be another reason. Only if it has a mic of course.

  3. #3
    Join Date
    July 2015
    Posts
    2

    push

    am I the only one with this problem?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: August 5th, 2015, 02:38 AM
  2. PS3 camera microphone
    By lycanthropy in forum General Questions
    Replies: 3
    Last Post: April 5th, 2011, 08:17 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •