Forum

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    July 2015
    Posts
    1

    TS Server failing connection

    I was an admin on a TS server and the other night I just shut down my macbook without closing the app. I got on the next day and it would not let me connect to the server "syd1.pesvoice.net:9067". It kept saying 'failed to connect to server'. Then it randomly connected but my microphone was muted. I know the details are correct as my friends have had no trouble connecting to the server. I am also able to connect to other servers it is just this specific server. I have had an admin check if I were banned and it is not the case. These are my logs the last 4 times I have tried to connect:

    11/07/2015 00:10:10 Info TeamSpeak 3 Client 3.0.16 (2014-08-04 13:42:43)
    11/07/2015 00:10:10 Info SystemInformation: Darwin 14.1.0 Darwin Kernel Version 14.1.0: Thu Feb 26 19:26:47 PST 2015; root:xnu-2782.10.73~1/RELEASE_X86_64 x86_64 Binary: 64bit
    11/07/2015 00:10:10 Info Loading plugin: libappscanner_plugin
    11/07/2015 00:10:10 Info Loading plugin: libclientquery_plugin
    11/07/2015 00:10:10 Info Loading plugin: liblua_plugin
    11/07/2015 00:10:10 Info Loading plugin: libtest_plugin
    11/07/2015 00:10:10 Query Info listening on 127.0.0.1:25639
    11/07/2015 00:10:12 Info *** Time [MAINWINDOW]: 978
    11/07/2015 00:10:12 Info *** Time [INIT]: 978
    11/07/2015 00:10:13 ClientUI Info Qt version: 5.2.1
    11/07/2015 00:10:13 ClientUI Info Using configuration location: /Users/Ryan/Library/Application Support/TeamSpeak 3/settings.db
    11/07/2015 00:10:13 ClientUI Info Connect to server: syd1.pesvoice.net
    11/07/2015 00:10:13 ClientUI Info Trying to resolve syd1.pesvoice.net
    11/07/2015 00:10:13 TSDNS Info DNS resolve successful, "syd1.pesvoice.net"=203.33.121.208
    11/07/2015 00:10:13 ClientUI Info Last update check was: Fri Jul 10 10:12:00 2015
    11/07/2015 00:10:13 Info Checking for updates...
    11/07/2015 00:10:13 TSDNS Info DNS resolve successful, "update.teamspeak.com"=46.105.112.65
    11/07/2015 00:10:13 TSDNS Info SRV DNS resolve successful, "_ts3._udp.syd1.pesvoice.net"=>"your-dns-needs-immediate-attention.iinet:0" = 127.0.53.53:0
    11/07/2015 00:10:13 ClientUI Info Lookup finished: 127.0.53.53 0 syd1.pesvoice.net 0 0
    11/07/2015 00:10:13 TSDNS Info SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.syd1.pesvoice.net"=>"your-dns-needs-immediate-attention.iinet:0", but could not find TSDNS server there
    11/07/2015 00:10:13 ClientUI Info Resolve successful: 127.0.53.53:0
    11/07/2015 00:10:13 TSDNS Info SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.pesvoice.net"=>"your-dns-needs-immediate-attention.iinet:0", but could not find TSDNS server there
    11/07/2015 00:10:13 ClientUI Info Blacklist check ok
    11/07/2015 00:10:13 ClientUI Info Initiating connection: 127.0.53.53:0 syd1.pesvoice.net
    11/07/2015 00:10:13 Core Audio Info No speakers assigned to channels. Please do this in AUDIO MIDI SETUP of osx. Defaulting to stereo for now failure: (0) noErr

    11/07/2015 00:10:13 Core Audio Info Opened playback device with 2 channels at 48000 Hz
    11/07/2015 00:10:13 Core Audio Debug BufferFrameSizeRange = 15, 4096
    11/07/2015 00:10:13 Core Audio Info Opened capture device with 1 channels at 48000 Hz
    11/07/2015 00:10:13 Core Audio Debug BufferFrameSizeRange = 15, 4096
    11/07/2015 00:10:13 PreProSpeex Info Speex version: 1.2rc1
    11/07/2015 00:10:13 ClientUI Info Connect status: Connecting
    11/07/2015 00:10:13 Info Update check, my version: 1407159763, latest version: 1407159763
    11/07/2015 00:10:18 ClientUI Info Connect status: Disconnected
    11/07/2015 00:10:18 ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0
    11/07/2015 00:10:22 ClientUI Info Connect to server: syd1.pesvoice.net
    11/07/2015 00:10:22 ClientUI Info Trying to resolve syd1.pesvoice.net
    11/07/2015 00:10:22 TSDNS Info DNS resolve successful, "syd1.pesvoice.net"=203.33.121.208
    11/07/2015 00:10:22 TSDNS Info SRV DNS resolve successful, "_ts3._udp.syd1.pesvoice.net"=>"your-dns-needs-immediate-attention.iinet:0" = 127.0.53.53:0
    11/07/2015 00:10:22 ClientUI Info Lookup finished: 127.0.53.53 0 syd1.pesvoice.net 0 0
    11/07/2015 00:10:22 ClientUI Info Resolve successful: 127.0.53.53:0
    11/07/2015 00:10:22 ClientUI Info Blacklist check ok
    11/07/2015 00:10:22 ClientUI Info Initiating connection: 127.0.53.53:0 syd1.pesvoice.net
    11/07/2015 00:10:22 TSDNS Info SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.syd1.pesvoice.net"=>"your-dns-needs-immediate-attention.iinet:0", but could not find TSDNS server there
    11/07/2015 00:10:22 TSDNS Info SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.pesvoice.net"=>"your-dns-needs-immediate-attention.iinet:0", but could not find TSDNS server there
    11/07/2015 00:10:22 ClientUI Info Connect status: Connecting
    11/07/2015 00:10:27 ClientUI Info Connect status: Disconnected
    11/07/2015 00:10:27 ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0
    11/07/2015 00:12:59 ClientUI Info Connect to server: 203.33.121.208
    11/07/2015 00:12:59 ClientUI Info Blacklist check ok
    11/07/2015 00:12:59 ClientUI Info Initiating connection: 203.33.121.208:9987 203.33.121.208
    11/07/2015 00:13:00 ClientUI Info Connect status: Connecting
    11/07/2015 00:13:00 PktHandler Devel Puzzle solve time: 13
    11/07/2015 00:13:00 ClientUI Info Connect status: Connected
    11/07/2015 00:13:00 ClientUI Info Connect status: Establishing connection
    11/07/2015 00:13:00 ClientUI Info Connect status: Connection established
    11/07/2015 00:13:00 PermManager Info Requesting permissions from server
    11/07/2015 00:13:35 ClientUI Info Connect to server: 46.105.112.65
    11/07/2015 00:13:35 ClientUI Info Connect status: Disconnected
    11/07/2015 00:13:35 ClientUI Info Disconnected or forced to leave, want autoreconnect = 0
    11/07/2015 00:13:35 ClientUI Info Connecting to next server...
    11/07/2015 00:13:35 ClientUI Info Connect to server: 46.105.112.65
    11/07/2015 00:13:35 ClientUI Info Blacklist check ok
    11/07/2015 00:13:35 ClientUI Info Initiating connection: 46.105.112.65:9987 46.105.112.65
    11/07/2015 00:13:35 ClientUI Info Connect status: Connecting
    11/07/2015 00:13:40 ClientUI Info Connect status: Disconnected
    11/07/2015 00:13:40 ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0
    11/07/2015 00:16:01 ClientUI Info Connect to server: syd1.pesvoice.net
    11/07/2015 00:16:01 ClientUI Info Trying to resolve syd1.pesvoice.net
    11/07/2015 00:16:01 TSDNS Info SRV DNS resolve successful, "_ts3._udp.syd1.pesvoice.net"=>"your-dns-needs-immediate-attention.iinet:0" = 127.0.53.53:0
    11/07/2015 00:16:01 ClientUI Info Lookup finished: 127.0.53.53 0 syd1.pesvoice.net 0 0
    11/07/2015 00:16:01 ClientUI Info Resolve successful: 127.0.53.53:0
    11/07/2015 00:16:01 ClientUI Info Blacklist check ok
    11/07/2015 00:16:01 ClientUI Info Initiating connection: 127.0.53.53:0 syd1.pesvoice.net
    11/07/2015 00:16:01 TSDNS Info DNS resolve successful, "syd1.pesvoice.net"=203.33.121.208
    11/07/2015 00:16:01 TSDNS Info SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.pesvoice.net"=>"your-dns-needs-immediate-attention.iinet:0", but could not find TSDNS server there
    11/07/2015 00:16:01 ClientUI Info Connect status: Connecting
    11/07/2015 00:16:01 TSDNS Info SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.syd1.pesvoice.net"=>"your-dns-needs-immediate-attention.iinet:0", but could not find TSDNS server there
    11/07/2015 00:16:06 ClientUI Info Connect status: Disconnected
    11/07/2015 00:16:06 ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0
    11/07/2015 00:16:21 Core Audio Info No speakers assigned to channels. Please do this in AUDIO MIDI SETUP of osx. Defaulting to stereo for now failure: (0) noErr

    11/07/2015 00:16:21 Core Audio Info Opened playback device with 2 channels at 48000 Hz
    11/07/2015 00:16:21 Core Audio Debug BufferFrameSizeRange = 15, 4096
    11/07/2015 00:16:26 Core Audio Info Opened capture device with 1 channels at 48000 Hz
    11/07/2015 00:16:26 Core Audio Debug BufferFrameSizeRange = 15, 4096
    11/07/2015 00:16:32 ClientUI Info Connect to server: syd1.pesvoice.net
    11/07/2015 00:16:32 ClientUI Info Trying to resolve syd1.pesvoice.net
    11/07/2015 00:16:32 TSDNS Info DNS resolve successful, "syd1.pesvoice.net"=203.33.121.208
    11/07/2015 00:16:32 TSDNS Info SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.syd1.pesvoice.net"=>"your-dns-needs-immediate-attention.iinet:0", but could not find TSDNS server there
    11/07/2015 00:16:32 TSDNS Info SRV DNS resolve successful, "_ts3._udp.syd1.pesvoice.net"=>"your-dns-needs-immediate-attention.iinet:0" = 127.0.53.53:0
    11/07/2015 00:16:32 ClientUI Info Lookup finished: 127.0.53.53 0 syd1.pesvoice.net 0 0
    11/07/2015 00:16:32 ClientUI Info Resolve successful: 127.0.53.53:0
    11/07/2015 00:16:32 ClientUI Info Blacklist check ok
    11/07/2015 00:16:32 ClientUI Info Initiating connection: 127.0.53.53:0 syd1.pesvoice.net
    11/07/2015 00:16:32 TSDNS Info SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.pesvoice.net"=>"your-dns-needs-immediate-attention.iinet:0", but could not find TSDNS server there
    11/07/2015 00:16:32 ClientUI Info Connect status: Connecting
    11/07/2015 00:16:37 ClientUI Info Connect status: Disconnected
    11/07/2015 00:16:37 ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0
    11/07/2015 00:16:59 Core Audio Info No speakers assigned to channels. Please do this in AUDIO MIDI SETUP of osx. Defaulting to stereo for now failure: (0) noErr

    11/07/2015 00:16:59 Core Audio Info Opened playback device with 2 channels at 48000 Hz
    11/07/2015 00:16:59 Core Audio Debug BufferFrameSizeRange = 15, 4096
    11/07/2015 00:17:07 Core Audio Info Opened capture device with 1 channels at 48000 Hz
    11/07/2015 00:17:07 Core Audio Debug BufferFrameSizeRange = 15, 4096
    11/07/2015 00:17:15 ClientUI Info Connect to server: syd1.pesvoice.net
    11/07/2015 00:17:15 ClientUI Info Trying to resolve syd1.pesvoice.net
    11/07/2015 00:17:15 TSDNS Info DNS resolve successful, "syd1.pesvoice.net"=203.33.121.208
    11/07/2015 00:17:15 TSDNS Info SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.syd1.pesvoice.net"=>"your-dns-needs-immediate-attention.iinet:0", but could not find TSDNS server there
    11/07/2015 00:17:15 TSDNS Info SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.pesvoice.net"=>"your-dns-needs-immediate-attention.iinet:0", but could not find TSDNS server there
    11/07/2015 00:17:15 TSDNS Info SRV DNS resolve successful, "_ts3._udp.syd1.pesvoice.net"=>"your-dns-needs-immediate-attention.iinet:0" = 127.0.53.53:0
    11/07/2015 00:17:15 ClientUI Info Lookup finished: 127.0.53.53 0 syd1.pesvoice.net 0 0
    11/07/2015 00:17:15 ClientUI Info Resolve successful: 127.0.53.53:0
    11/07/2015 00:17:15 ClientUI Info Blacklist check ok
    11/07/2015 00:17:15 ClientUI Info Initiating connection: 127.0.53.53:0 syd1.pesvoice.net
    11/07/2015 00:17:15 ClientUI Info Connect status: Connecting
    11/07/2015 00:17:20 ClientUI Info Connect status: Disconnected


    I would appreciate it if anyone knows how to resolve the issue and can help me asap! thankyou.

  2. #2
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    288
    The first point is, that your device have problems with DNS-Resolving.
    ...
    11/07/2015 00:10:13 TSDNS Info DNS resolve successful, "syd1.pesvoice.net"=203.33.121.208
    ...
    11/07/2015 00:10:13 TSDNS Info SRV DNS resolve successful, "_ts3._udp.syd1.pesvoice.net"=>"your-dns-needs-immediate-attention.iinet:0" = 127.0.53.53:0
    11/07/2015 00:10:13 ClientUI Info Lookup finished: 127.0.53.53 0 syd1.pesvoice.net
    ...
    Within the resolving-process, there is a SRV-Record, which point to a loopback-address, so points back to your own device.

    2015-07-13 07:40:21.871886|INFO |ClientUI | 1| Connect to server: syd1.pesvoice.net
    2015-07-13 07:40:31.449431|INFO |ClientUI | 1| Trying to resolve syd1.pesvoice.net
    2015-07-13 07:40:31.567433|INFO |TSDNS | | DNS resolve successful, "syd1.pesvoice.net"=203.33.121.208
    2015-07-13 07:40:31.621271|INFO |TSDNS | | SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.syd1.pesvoice.net"
    2015-07-13 07:40:34.076227|INFO |ClientUI | 1| Lookup finished: 203.33.121.208 9987 syd1.pesvoice.net 0 0
    2015-07-13 07:40:34.076333|INFO |ClientUI | 1| Resolve successful: 203.33.121.208:9987
    2015-07-13 07:40:34.076564|INFO |ClientUI | 1| Blacklist check ok
    2015-07-13 07:40:34.076624|INFO |ClientUI | 1| Initiating connection: 203.33.121.208:9987 syd1.pesvoice.net
    2015-07-13 07:40:40.226949|INFO |PreProSpeex | 1| Speex version: 1.2rc1
    2015-07-13 07:40:40.227617|DEBUG |PulseAudio | | Underflow occurred on device ts3.pa.dummy.playbackdefault
    2015-07-13 07:40:40.227921|DEBUG |PulseAudio | | Opening echo stream alsa_output.pci-0000_00_1b.0.analog-stereo
    2015-07-13 07:40:42.595906|INFO |ClientUI | 1| Connect status: Connecting
    2015-07-13 07:40:43.303336|DEVELOP |PktHandler | | Puzzle solve time: 6
    2015-07-13 07:40:44.447082|INFO |ClientUI | 1| Connect status: Connected
    2015-07-13 07:40:46.208694|INFO |ClientUI | 1| Connect status: Establishing connection
    2015-07-13 07:40:46.213624|INFO |ClientUI | 1| Connect status: Connection established
    2015-07-13 07:40:46.213865|INFO |PermManager | | Requesting permissions from server
    2015-07-13 07:41:00.739628|INFO |ClientUI | 1| Connect status: Disconnected
    2015-07-13 07:41:00.740652|INFO |ClientUI | 1| Disconnected or forced to leave, want autoreconnect = 0
    While testing the resolving-process, i have nothing with a SRV-Record within the resolving-process, so it may be something on your device, or within your net-provider.
    Try to connect to the ip-adrress directly, to check the connection without the dns-resolving-process.

    The problems with you being mutet on the server may be located within your audio-setup. Please check this.
    11/07/2015 00:10:13 Core Audio Info No speakers assigned to channels. Please do this in AUDIO MIDI SETUP of osx. Defaulting to stereo for now failure: (0) noErr

  3. #3
    Join Date
    December 2004
    Location
    RF
    Posts
    2,998
    You're showing client logs, they tell us nothing. Show server logs.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. failing connection on 1 specific TS server
    By Jurjen in forum Client Support
    Replies: 2
    Last Post: July 12th, 2011, 05:31 AM
  2. failing to connect to server
    By x4-jet in forum Off Topic
    Replies: 2
    Last Post: August 16th, 2010, 08:05 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •