Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    July 2015
    Posts
    5

    I can't speak on TS3.

    Hello TeamSpeak community,

    There's a problem that TS3 doesn't hear me, or something. When I'm at the Capture section in Options and I try to do a Voice Test it just doesn't do anything. After holding my desired button for 5 sec. it just shows me a bar like this when I use PTT:

    Name:  giRJs9J.jpg
Views: 2374
Size:  47.4 KB
    (Notice that the blue dot isn't lighting)

    It ignores my speech when I use other speaking options too. I use the same options as I do on my sisters PC and it works perfect, so I don't think that the problem is with the options.

    I use Windows Vista on my computer. It never worked for me before, I've tried reinstalling it many times. The microphone that I use works on Skype, CS:GO voice chat, everywhere else that I use it, it works.

    And now the strange part. I've downloaded TS2 on the same PC, and guess what? It works perfectly on it....

    So, can you help me to fix this?
    Last edited by Lukash5; July 13th, 2015 at 02:07 PM.

  2. #2
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by Lukash5 View Post
    There's a problem that TS3 doesn't hear me, or something. When I'm at the Capture section in Options and I try to do a Voice Test it just doesn't do anything. After holding my desired button for 5 sec. it just shows me a bar like this when I use PTT:

    Name:  giRJs9J.jpg
Views: 2374
Size:  47.4 KB
    (Notice that the blue dot isn't lighting)
    Activate the "Advanced options" and then you'll see you have "Voice activation detection while using Push-To-Talk" activated, so deactivate this detection and "Apply" button.

  3. #3
    Join Date
    July 2015
    Posts
    5
    Nope, that's not the case, I had it deactivated already.

  4. #4
    Join Date
    July 2015
    Posts
    5
    Nope, that's not the problem, I had it unchecked already. Still thanks.

  5. #5
    Join Date
    July 2015
    Posts
    5
    Quote Originally Posted by PotaBlava View Post
    Activate the "Advanced options" and then you'll see you have "Voice activation detection while using Push-To-Talk" activated, so deactivate this detection and "Apply" button.
    Nope, that's not the problem, I had it unchecked already.

  6. #6
    Join Date
    July 2015
    Posts
    5

    Nope

    Nope, that didn't fixed the problem. I had the option deactivated already.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. all speak
    By b00st3r in forum Client Support
    Replies: 1
    Last Post: October 6th, 2010, 03:54 AM
  2. How come the servers Team Speak 2 in Team Speak 3?
    By LuisPaiva in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: December 28th, 2009, 09:05 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •