Forum

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    July 2015
    Posts
    2

    Failed to connect to server

    Hi, I have the "Failed to connect to server" problem. I have checked the forums for this answer and still haven't found a
    solution that works for me. The only thing that I think might have cause this problem is me doing a factory reset for my internet router. I'm not sure though. Also this is the only server I can't connect to. All the others work just fine
    I'm trying to connect to 5.196.118.36 and this is the log

    24/07/2015 13:23:56 Info TeamSpeak 3 Client 3.0.16 (2014-08-04 13:42:43)
    24/07/2015 13:23:56 Info SystemInformation: Windows 7 (7600) x64 (AMD or Intel) Binary: 64bit
    24/07/2015 13:23:57 Direct Sound Debug setting timer resolution to 1ms
    24/07/2015 13:23:57 SoundBckndIntf Error C:/Program Files/TeamSpeak 3 Client/soundbackends/directsound_win64.dll error: NO_DEFAULT_FOUND
    24/07/2015 13:23:57 SoundBckndIntf Error C:/Program Files/TeamSpeak 3 Client/soundbackends/directsound_win64.dll error: NO_DEFAULT_FOUND
    24/07/2015 13:23:57 Windows Audio Session Error ERROR (-107 -2147023728): Element not found.
    24/07/2015 13:23:57 SoundBckndIntf Error C:/Program Files/TeamSpeak 3 Client/soundbackends/windowsaudiosession_win64.dll error: GETTING_DEFAULTAUDIOENDPOINT
    24/07/2015 13:23:57 Info *** Time [SPAWN_EVENTCONVERTER]: 1422
    24/07/2015 13:23:58 Info *** Time [ICONMANGER]: 468
    24/07/2015 13:23:58 Info Loading plugin: appscanner_plugin
    24/07/2015 13:23:58 Info Loading plugin: clientquery_plugin
    24/07/2015 13:23:58 Info Loading plugin: lua_plugin
    24/07/2015 13:23:58 Info Loading plugin: teamspeak_control_plugin
    24/07/2015 13:23:58 Info Loading plugin: test_plugin
    24/07/2015 13:23:58 Info Loading plugin: ts3g15
    24/07/2015 13:23:58 Query Info listening on 127.0.0.1:25639
    24/07/2015 13:23:58 Info *** Time [PLUGINS]: 387
    24/07/2015 13:23:59 Info *** Time [CHAT_WIDGETS]: 393
    24/07/2015 13:23:59 Info *** Time [MAINWINDOW_ACTIONS]: 124
    24/07/2015 13:24:00 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    24/07/2015 13:24:00 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    24/07/2015 13:24:00 Info *** Time [TREE]: 301
    24/07/2015 13:24:01 Info *** Time [BUILD_GUI]: 190
    24/07/2015 13:24:01 Info *** Time [SERVERVIEW]: 677
    24/07/2015 13:24:01 Info *** Time [SERVERVIEWMANAGER]: 1022
    24/07/2015 13:24:01 Info *** Time [LOAD_usb_ids]: 432
    24/07/2015 13:24:01 Input Info Default monitoring enabled
    24/07/2015 13:24:01 Info *** Time [HOTKEYS]: 463
    24/07/2015 13:24:02 Info *** Time [MAINWINDOW]: 6441
    24/07/2015 13:24:02 Info *** Time [INIT]: 6441
    24/07/2015 13:24:02 Info *** Time [NOTIFICATIONS]: 458
    24/07/2015 13:24:02 ClientUI Info Qt version: 5.2.1
    24/07/2015 13:24:02 ClientUI Info Using configuration location: C:\Users\Praful\AppData\Roaming\TS3Client\settings .db
    24/07/2015 13:24:03 ClientUI Info Last update check was: Fri Jul 24 13:02:56 2015
    24/07/2015 13:25:42 ClientUI Info Connect to server: 5.196.118.36
    24/07/2015 13:25:42 ClientUI Info Blacklist check ok
    24/07/2015 13:25:42 ClientUI Info Initiating connection: 5.196.118.36:9987 5.196.118.36
    24/07/2015 13:25:42 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    24/07/2015 13:25:42 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    24/07/2015 13:25:42 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-enter
    24/07/2015 13:25:42 Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 960
    24/07/2015 13:25:42 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-leave
    24/07/2015 13:25:42 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
    24/07/2015 13:25:42 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
    24/07/2015 13:25:43 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    24/07/2015 13:25:43 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    24/07/2015 13:25:43 ClientUI Info Connect status: Connecting
    24/07/2015 13:25:48 ClientUI Info Connect status: Disconnected
    24/07/2015 13:25:48 ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0

    Also when I try to ping the server from cmd, this is the result:
    http://prntscr.com/7wg303

    Please help, thanks
    Edit: I added the whole log and realised that this post should be in the client section, not the server section. Apologies.
    Last edited by Mizza; July 24th, 2015 at 01:59 PM.

  2. #2
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by Mizza View Post
    can anyone help?
    The final IP answers to ping, at least from my side.

    Code:
    Microsoft Windows [Versión 6.0.6002]
    Copyright (c) 2006 Microsoft Corporation.  Reservados todos los derechos.
    
    C:\Users\PotaBlava>ping 5.196.118.36
    
    Haciendo ping a 5.196.118.36 con 32 bytes de datos:
    Respuesta desde 5.196.118.36: bytes=32 tiempo=84ms TTL=54
    Respuesta desde 5.196.118.36: bytes=32 tiempo=84ms TTL=54
    Respuesta desde 5.196.118.36: bytes=32 tiempo=84ms TTL=54
    Respuesta desde 5.196.118.36: bytes=32 tiempo=83ms TTL=54
    
    Estadísticas de ping para 5.196.118.36:
        Paquetes: enviados = 4, recibidos = 4, perdidos = 0
        (0% perdidos),
    Tiempos aproximados de ida y vuelta en milisegundos:
        Mínimo = 83ms, Máximo = 84ms, Media = 83ms
    
    C:\Users\PotaBlava>tracert 5.196.118.36
    
    Traza a 5.196.118.36 sobre caminos de 30 saltos como máximo.
    
      1     4 ms     3 ms     3 ms  192.168.1.1
      2    46 ms    42 ms    42 ms  192.168.144.1
      3    56 ms    55 ms    54 ms  57.Red-81-46-71.staticIP.rima-tde.net [81.46.71.57]
      4    51 ms    52 ms    52 ms  45.Red-81-46-0.staticIP.rima-tde.net [81.46.0.45]
      5    53 ms    55 ms    51 ms  90.Red-81-46-8.staticIP.rima-tde.net [81.46.8.90]
      6   124 ms    51 ms    51 ms  216.184.113.110.nuevatel.com [216.184.113.110]
      7    51 ms    51 ms    51 ms  xe7-1-3-0-grtmadad1.net.telefonicaglobalsolutions.com [84.16.13.205]
      8    60 ms     *        *     mad-5-6k.es.eu [37.187.231.134]
      9    69 ms    67 ms    67 ms  fra-5-a9.fr.eu [178.33.100.245]
     10    72 ms    72 ms    72 ms  rbx-g2-a9.fr.eu [213.251.130.54]
     11    76 ms    77 ms    76 ms  vac1-0-a9.fr.eu.vaccum [178.33.100.151]
     12    72 ms    71 ms    72 ms  vac1-1-n7.fr.eu.firewall [178.33.100.152]
     13    75 ms    75 ms    75 ms  vac1-2-n7.fr.eu.tilera [37.187.36.245]
     14    72 ms    73 ms    71 ms  vac1-3-n7.fr.eu [91.121.215.13]
     15     *        *        *     Tiempo de espera agotado para esta solicitud.
     16     *        *        *     Tiempo de espera agotado para esta solicitud.
     17     *        *        *     Tiempo de espera agotado para esta solicitud.
     18    85 ms    83 ms    84 ms  5.196.118.36
    
    Traza completa.
    but it seems something is happening on vac1-3-n7.fr.eu [91.121.215.13].

    Try with tracert from your side and with the results try to contact with the admin/owner/hoster of the server because it could be some issue with your public IP and the routing to the server final IP.

  3. #3
    Join Date
    July 2015
    Posts
    2
    I've ran the tracert and this is the result: http://prntscr.com/7wloz2
    Does this confirm it's not an issue on my end?

    Another thing is that I contacted the host/admin and they said my ip isn't banned. Along with this I contacted my ISP and they said that they haven't blocked the ip. So what could it be?
    Last edited by Chris; July 27th, 2015 at 11:47 AM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: November 1st, 2015, 11:06 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: September 20th, 2015, 11:09 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: August 6th, 2015, 01:16 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: January 3rd, 2015, 07:41 PM
  5. Replies: 12
    Last Post: September 1st, 2014, 05:20 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •