Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    August 2015
    Posts
    1

    Cant connect to any server at all.

    cant connect to server list cant connect to any servers.




    2015-08-13 13:38:51 Info TeamSpeak 3 Client 3.0.17 (2015-08-04 07:38:33)
    2015-08-13 13:38:51 Info SystemInformation: Windows 8 (9200) x64 (AMD or Intel) Binary: 64bit
    2015-08-13 13:38:51 Info Using hardware aes
    2015-08-13 13:38:51 Direct Sound Debug setting timer resolution to 1ms
    2015-08-13 13:38:51 Info Loading plugin: clientquery_plugin
    2015-08-13 13:38:51 Info Loading plugin: lua_plugin
    2015-08-13 13:38:51 Info Loading plugin: teamspeak_control_plugin
    2015-08-13 13:38:51 Info Loading plugin: test_plugin
    2015-08-13 13:38:51 Info Loading plugin: ts3g15
    2015-08-13 13:38:51 Query Info listening on 127.0.0.1:25639
    2015-08-13 13:38:51 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    2015-08-13 13:38:51 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    2015-08-13 13:38:51 Info *** Time [SERVERVIEWMANAGER]: 134
    2015-08-13 13:38:51 Input Info Default monitoring enabled
    2015-08-13 13:38:51 Info *** Time [MAINWINDOW]: 417
    2015-08-13 13:38:51 Info *** Time [INIT]: 418
    2015-08-13 13:38:51 ClientUI Info Qt version: 5.4.1
    2015-08-13 13:38:51 ClientUI Info Using configuration location: C:\Users\Conny\AppData\Roaming\TS3Client\settings. db
    2015-08-13 13:38:52 ClientUI Info Last update check was: tor aug 13 15:34:15 2015
    2015-08-13 13:38:52 ClientUI Info Checking for update
    2015-08-13 13:38:52 Update Info Checking for updates...
    2015-08-13 13:38:52 Newsticker Info Newsticker language change detected
    2015-08-13 13:38:52 Newsticker Info Newsticker next check:
    2015-08-13 13:38:54 Info Statistics report: Not yet, next report on fre aug 14 15:29:51 2015
    2015-08-13 13:38:54 Newsticker Info Newsticker not found for language sv
    2015-08-13 13:38:55 Newsticker Info Newsticker not found for language en
    2015-08-13 13:38:56 ClientUI Info Connect to server: se-voice4.fragnet.net
    2015-08-13 13:38:56 ClientUI Info Trying to resolve se-voice4.fragnet.net
    2015-08-13 13:38:56 TSDNS Info SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.se-voice4.fragnet.net"
    2015-08-13 13:38:56 TSDNS Info No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.fragnet.net"
    2015-08-13 13:38:56 TSDNS Info No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.se-voice4.fragnet.net"
    2015-08-13 13:38:57 TSDNS Info DNS resolve unsuccessful for "se-voice4.fragnet.net"
    2015-08-13 13:38:57 TSDNS Info No TSDNS found at "se-voice4.fragnet.net"
    2015-08-13 13:38:57 TSDNS Info No TSDNS found at "fragnet.net"
    2015-08-13 13:38:57 ClientUI Info Lookup finished: 9997 0 2
    2015-08-13 13:38:57 ClientUI Info Failed to resolve se-voice4.fragnet.net

  2. #2
    Join Date
    August 2013
    Location
    Germany
    Posts
    541
    Name:  b0133adda8.png
Views: 218
Size:  18.0 KB

    It looks like Teamspeak doesn't check the A record while resolving.

    Quote Originally Posted by justincase View Post
    @Bluscream

    Would you mind if you could go into the explanation and / or solution into a little more detail? Since I have the same Problem but just don't manage to find an Answer. I really want to TS again, but no Serverlist, no Server at all (not even public TS Server!) nothing *cries*
    Last edited by Bluscream; August 14th, 2015 at 12:16 PM.

  3. #3
    Join Date
    October 2011
    Posts
    48
    @Bluscream

    Would you mind if you could go into the explanation and / or solution into a little more detail? Since I have the same Problem but just don't manage to find an Answer. I really want to TS again, but no Serverlist, no Server at all (not even public TS Server!) nothing *cries*

  4. #4
    Join Date
    August 2013
    Location
    Germany
    Posts
    541
    Quote Originally Posted by justincase View Post
    @Bluscream

    Would you mind if you could go into the explanation and / or solution into a little more detail? Since I have the same Problem but just don't manage to find an Answer. I really want to TS again, but no Serverlist, no Server at all (not even public TS Server!) nothing *cries*

    @
    @justincase

    I have a temporary solution for you if its really important to get on a special server that you can't connect to with a domain.


    1. Go to this site and download YaTQA. Install the "EN" version. Then start it and click on "DNS Resolver..." on the left side of your home tab.
    2. Enter your Domain to resolve to IP in the "DNS:" textbox and click on "Resolve".
    3. You will see a list of items showing up.



    • means that the item is not what you want.
    • items are the one that should be interesting for you.



    4. ​​And now click on the first items with symbol from the top to the bottom and click on "Copy IP".
    5. Paste the IP in the connect dialog of the Teamspeak 3 Client, and try to connect.

    If Step 5 fails just repeat step 4 and step 5 with the next
    item in the list.

    (If you need more information check this out)

    I hope i could help ^^


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Resolved] Can't connect to a specific server (Failed to connect to server)
    By MightyB in forum Client Support
    Replies: 7
    Last Post: July 29th, 2015, 02:21 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: March 28th, 2015, 09:42 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: February 5th, 2014, 03:53 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: January 21st, 2014, 10:57 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: August 21st, 2010, 11:17 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •