Forum

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    May 2007
    Location
    Eastern NC
    Posts
    1,794

    Create channel problem with 3.0.19 on first connection to a server as SA.

    With 3.0.19 when I first connect to a server I'm an administrator on (have crate channel permissions) I found that I cannot create a channel. I have found 2 ways get create channel button to enable, first is to disconnect and reconnect to the server. Second, is to go into Set Groups window and add and remove any group and close the window. Seams like on connect it is using locally cached permissions to enable/disable the create channel button, but on first connect there are no permissions cached when it checks.

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    17,939
    I can't reproduce this.

    I am always able to create a channel or subchannel as a Server Admin on server 3.0.11.3.
    I also wiped the full application and it's cahce from the device for testing.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Not possible] Restrict server group to create sub channel in one channel only
    By MicPawnage in forum Permission System
    Replies: 4
    Last Post: August 9th, 2014, 01:43 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: December 14th, 2013, 09:17 PM
  3. Can't create channel on public server
    By GregJSSmith in forum iOS
    Replies: 1
    Last Post: January 16th, 2012, 10:27 AM
  4. Create a Channel from the Server
    By CapFre in forum General Questions
    Replies: 0
    Last Post: December 23rd, 2011, 06:13 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •