Forum

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 61
  1. #46
    Join Date
    June 2016
    Posts
    2

    Connection Issue Using Server NAME, not IP

    Hi everyone,

    I am having an issue where I try to connect to a server that I know is operating (as others connect with no problems) using the server Name -- PUREDalaran.typefrag.com., not the IP. The owner of the server is away and no one knows the IP, nor can find it. When I try to connect using the full name and password, it tries to connect and passes the host name check, but fails on the server connect - "Failed to Connect to Server". This is not a new issue, as I've had the same thing happen with other guild servers -- yet in those instances, when I put in the IP address, my client connected immediately. Other guild members are currently using the name to connect with no issues -- why is my system not connecting? I've double checked the firewall and have added the TeamSpeak 3 client to the allowable list and still have the same problem. If anyone could help, I would appreciate it.

  2. #47
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,079
    Try 23.20.247.25:4980 if that doesn't work then they probably blocked you
    When sending PMs please make sure to include a reference link to the thread in question in the body of your message.

  3. #48
    Join Date
    June 2016
    Posts
    2
    It worked!! Thank you very much!! But why doesn't the domain name work, just the IP?

    Gwen
    Last edited by Gwendolynne; June 22nd, 2016 at 07:25 PM.

  4. #49
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,079
    Typefrag uses SRV records that are not standards conform. Their SRV records for some reason have a CNAME entry as target, whereas the standard requires an A/AAAA record ("There MUST be one or more address records for this name, the name MUST NOT be an alias (in the sense of RFC 1034 or RFC 2181)"). DNS servers that strictly follow the standard apparently don't resolve those (or so I've been told, I have yet to see a DNS server myself that actually behaves this way but as evidenced by this thread there seem to be some). If you use say Google DNS it should work with the domain name as well.

    Btw. what DNS server(s) do you use currently?
    When sending PMs please make sure to include a reference link to the thread in question in the body of your message.

  5. #50
    Join Date
    July 2016
    Posts
    2
    I am also unable to connect to a typefrag server. This is the adress: moldenheath.typefrag.com Any tips on how to find the proper ip/port lines?

  6. #51
    Join Date
    July 2016
    Posts
    2

    Failed to connect to a Typefrag server

    hey folks, Thanks in advance for the help.

    In the past few days i've been trying to connect to a new server with new friends, they all get in and i dont. I get a failed to connect to server error. I am wondering if there is a way for me to get in the server.

    This is the info: moldenheath.typefrag.com

    this is my client log :

    Name:  d874190f4a.png
Views: 447
Size:  31.5 KB
    Last edited by dante696; July 17th, 2016 at 12:29 PM. Reason: merged

  7. #52
    Join Date
    January 2013
    Location
    Thüringen
    Posts
    342
    Have you tried it the the following Solutions? Click here

  8. #53
    Join Date
    August 2016
    Posts
    1

    Recently Moved and Cant Connect to Server

    The Server I';m trying to connect to is kaperly.typefrag.com IP: 52.73.233.210:9987
    I recently moved and at my old place I was ok to connect but I am no longer able to get into the server

    Code:
    8/7/2016 22:16:21		Info	TeamSpeak 3 Client 3.0.19.4 (2016-07-14 10:16:58)	
    8/7/2016 22:16:21		Info	SystemInformation: Windows 10 (10586) x64 (AMD or Intel) Binary: 32bit	
    8/7/2016 22:16:21		Info	Using hardware aes	
    8/7/2016 22:16:21	Direct Sound	Debug	setting timer resolution to 1ms	
    8/7/2016 22:16:21		Info	Loading plugin: clientquery_plugin	
    8/7/2016 22:16:21		Info	Loading plugin: lua_plugin	
    8/7/2016 22:16:21		Info	Loading plugin: teamspeak_control_plugin	
    8/7/2016 22:16:21		Info	Loading plugin: test_plugin	
    8/7/2016 22:16:21		Info	Loading plugin: ts3g15	
    8/7/2016 22:16:21	Query	Info	listening on 127.0.0.1:25639	
    8/7/2016 22:16:21	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
    8/7/2016 22:16:21	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
    8/7/2016 22:16:21	InputDevices	Info	Input device name: Microsoft Corp. Xbox360 Controller	
    8/7/2016 22:16:21	Input	Info	Default monitoring enabled	
    8/7/2016 22:16:21		Info	*** Time [MAINWINDOW]: 292	
    8/7/2016 22:16:21		Info	*** Time [INIT]: 292	
    8/7/2016 22:16:21	ClientUI	Info	Qt version: 5.5.1	
    8/7/2016 22:16:21	ClientUI	Info	Using configuration location: C:\Users\Melchii\AppData\Roaming\TS3Client\settings.db	
    8/7/2016 22:16:22	ClientUI	Info	Last update check was: Sun Aug 7 18:13:08 2016	
    8/7/2016 22:16:22		Info	Statistics report: First run, report later in 1-30 days	
    8/7/2016 22:16:22		Info	Statistics report: Setting next report date to: Sat Aug 20 18:16:22 2016	
    8/7/2016 22:16:23	Newsticker	Info	Newsticker next check: Sun Aug 7 18:43:09 2016	
    8/7/2016 22:16:25	ClientUI	Info	Connect to server: 52.73.233.210	
    8/7/2016 22:16:25	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
    8/7/2016 22:16:25	ClientUI	Info	Initiating connection: 52.73.233.210:9987 52.73.233.210	
    8/7/2016 22:16:25	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
    8/7/2016 22:16:25	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
    8/7/2016 22:16:25	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-enter	
    8/7/2016 22:16:25	Windows Audio Session	Debug	WAS Buffer size: 970	
    8/7/2016 22:16:25	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-leave	
    8/7/2016 22:16:25	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-enter	
    8/7/2016 22:16:25	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-leave	
    8/7/2016 22:16:25	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
    8/7/2016 22:16:25	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
    8/7/2016 22:16:25	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-enter	
    8/7/2016 22:16:25	Windows Audio Session	Debug	WAS Buffer size: 970	
    8/7/2016 22:16:25	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-leave	
    8/7/2016 22:16:25	PreProSpeex	Info	Speex version: speex-1.2beta3	
    8/7/2016 22:16:25	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-enter	
    8/7/2016 22:16:25	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-leave	
    8/7/2016 22:16:25	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    8/7/2016 22:16:30	ClientUI	Info	Connect status: Disconnected	
    8/7/2016 22:16:30	ClientUI	Info	Failed to connect to server, want autoreconnect = 0	
    8/7/2016 22:17:38	ClientUI	Info	Connect to server: kaperly.typefrag.com	
    8/7/2016 22:17:38	ClientUI	Info	Trying to resolve kaperly.typefrag.com	
    8/7/2016 22:17:38	TSDNS	Info	No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.typefrag.com"	
    8/7/2016 22:17:38	TSDNS	Info	SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.kaperly.typefrag.com"	
    8/7/2016 22:17:38	TSDNS	Info	DNS resolve successful, "kaperly.typefrag.com"=52.73.233.210	
    8/7/2016 22:17:42	ClientUI	Info	Lookup finished: 52.73.233.210 9987 kaperly.typefrag.com 0 0	
    8/7/2016 22:17:42	ClientUI	Info	Resolve successful: 52.73.233.210:9987	
    8/7/2016 22:17:42	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
    8/7/2016 22:17:42	ClientUI	Info	Initiating connection: 52.73.233.210:9987 kaperly.typefrag.com	
    8/7/2016 22:17:42	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    8/7/2016 22:17:47	ClientUI	Info	Connect status: Disconnected	
    8/7/2016 22:17:47	ClientUI	Info	Failed to connect to server, want autoreconnect = 0	
    8/7/2016 22:20:03	ClientUI	Info	Connect to server: kaperly.typefrag.com	
    8/7/2016 22:20:03	ClientUI	Info	Trying to resolve kaperly.typefrag.com	
    8/7/2016 22:20:03	TSDNS	Info	DNS resolve successful, "kaperly.typefrag.com"=52.73.233.210	
    8/7/2016 22:20:07	ClientUI	Info	Lookup finished: 52.73.233.210 9987 kaperly.typefrag.com 0 0	
    8/7/2016 22:20:07	ClientUI	Info	Resolve successful: 52.73.233.210:9987	
    8/7/2016 22:20:07	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
    8/7/2016 22:20:07	ClientUI	Info	Initiating connection: 52.73.233.210:9987 kaperly.typefrag.com	
    8/7/2016 22:20:07	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    8/7/2016 22:20:12	ClientUI	Info	Connect status: Disconnected	
    8/7/2016 22:20:12	ClientUI	Info	Failed to connect to server, want autoreconnect = 0	
    8/7/2016 22:20:15	TSDNS	Info	SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.kaperly.typefrag.com"	
    8/7/2016 22:23:55	ClientUI	Info	Connect to server: 52.73.233.210	
    8/7/2016 22:23:55	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
    8/7/2016 22:23:55	ClientUI	Info	Initiating connection: 52.73.233.210:9987 52.73.233.210	
    8/7/2016 22:23:55	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    8/7/2016 22:24:00	ClientUI	Info	Connect status: Disconnected	
    8/7/2016 22:24:00	ClientUI	Info	Failed to connect to server, want autoreconnect = 0
    This is my log

    I've turned off my firewall on my router and flushed my DNS so far

    Any help would be appreciated
    Last edited by dante696; August 10th, 2016 at 11:13 AM.

  9. #54
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,079
    Quote Originally Posted by Melchii View Post
    The Server I';m trying to connect to is kaperly.typefrag.com IP: 52.73.233.210:9987
    I recently moved and at my old place I was ok to connect but I am no longer able to get into the server
    That server is actually on 52.73.233.210:9240 at the time of writing.

    Code:
    _ts3._udp.kaperly.typefrag.com. 60 IN   SRV     0 5 9240 kaperly.typefrag.com.
    kaperly.typefrag.com.   60      IN      CNAME   galena.typefrag.com.
    galena.typefrag.com.    60      IN      A       52.73.233.210
    See Post #49 for why their setup is wrong and thus doesn't work for you.
    When sending PMs please make sure to include a reference link to the thread in question in the body of your message.

  10. #55
    Join Date
    August 2016
    Posts
    1

    pretty much same issue as evreyone else, here's my log

    2016-08-11 00:44:59 Info TeamSpeak 3 Client 3.0.19.4 (2016-07-14 10:16:58)
    2016-08-11 00:44:59 Info SystemInformation: Windows 10 (14393) x64 (AMD or Intel) Binary: 64bit
    2016-08-11 00:44:59 Info Using hardware aes
    2016-08-11 00:44:59 Direct Sound Debug setting timer resolution to 1ms
    2016-08-11 00:44:59 Info Loading plugin: clientquery_plugin
    2016-08-11 00:44:59 Info Loading plugin: lua_plugin
    2016-08-11 00:44:59 Info Loading plugin: teamspeak_control_plugin
    2016-08-11 00:44:59 Info Loading plugin: test_plugin
    2016-08-11 00:44:59 Info Loading plugin: ts3g15
    2016-08-11 00:44:59 Query Info listening on 127.0.0.1:25639
    2016-08-11 00:44:59 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    2016-08-11 00:44:59 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    2016-08-11 00:44:59 Info *** Time [SERVERVIEWMANAGER]: 321
    2016-08-11 00:44:59 Input Info Default monitoring enabled
    2016-08-11 00:44:59 Info *** Time [MAINWINDOW]: 718
    2016-08-11 00:44:59 Info *** Time [INIT]: 719
    2016-08-11 00:44:59 ClientUI Info Qt version: 5.5.1
    2016-08-11 00:44:59 ClientUI Info Using configuration location: C:\Users\ToTo\AppData\Roaming\TS3Client\settings.d b
    2016-08-11 00:45:00 ClientUI Info Last update check was: Wed Aug 10 00:27:22 2016
    2016-08-11 00:45:00 Info Statistics report: User previously denied participation
    2016-08-11 00:45:00 Newsticker Info Newsticker next check: Wed Aug 10 20:48:04 2016
    2016-08-11 00:45:06 ClientUI Info Connect to server: moonstone-46zu.typefrag.com
    2016-08-11 00:45:06 ClientUI Info Trying to resolve moonstone-46zu.typefrag.com
    2016-08-11 00:45:06 TSDNS Info No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.typefrag.com"
    2016-08-11 00:45:06 TSDNS Info SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.moonstone-46zu.typefrag.com"
    2016-08-11 00:45:06 TSDNS Info DNS resolve successful, "moonstone-46zu.typefrag.com"=52.200.254.67
    2016-08-11 00:45:10 ClientUI Info Lookup finished: 52.200.254.67 9987 moonstone-46zu.typefrag.com 0 0
    2016-08-11 00:45:10 ClientUI Info Resolve successful: 52.200.254.67:9987
    2016-08-11 00:45:10 ClientUI Info Blacklist check ok
    2016-08-11 00:45:10 ClientUI Info Initiating connection: 52.200.254.67:9987 moonstone-46zu.typefrag.com
    2016-08-11 00:45:10 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    2016-08-11 00:45:10 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    2016-08-11 00:45:10 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-enter
    2016-08-11 00:45:10 Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 1056
    2016-08-11 00:45:10 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-leave
    2016-08-11 00:45:10 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
    2016-08-11 00:45:10 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
    2016-08-11 00:45:11 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    2016-08-11 00:45:11 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    2016-08-11 00:45:11 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-enter
    2016-08-11 00:45:11 Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 1056
    2016-08-11 00:45:11 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-leave
    2016-08-11 00:45:11 PreProSpeex Info Speex version: speex-1.2beta3
    2016-08-11 00:45:11 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
    2016-08-11 00:45:11 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
    2016-08-11 00:45:11 ClientUI Info Connect status: Connecting
    2016-08-11 00:45:16 ClientUI Info Connect status: Disconnected
    2016-08-11 00:45:16 ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0

  11. #56
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,079
    Quote Originally Posted by xd1234 View Post
    2016-08-11 00:45:06 ClientUI Info Connect to server: moonstone-46zu.typefrag.com
    2016-08-11 00:45:06 ClientUI Info Trying to resolve moonstone-46zu.typefrag.com
    That server is actually on 52.200.254.67:8175 at the time of writing.

    Code:
    _ts3._udp.moonstone-46zu.typefrag.com. 60 IN SRV 0 5 8175 moonstone-46zu.typefrag.com.
    moonstone-46zu.typefrag.com. 60 IN      CNAME   promethium.typefrag.com.
    promethium.typefrag.com. 60     IN      A       52.200.254.67
    See Post #49 for why their setup is wrong and thus doesn't work for you.
    When sending PMs please make sure to include a reference link to the thread in question in the body of your message.

  12. #57
    Join Date
    August 2016
    Posts
    1

    Failed to connect to server

    I tried to connect to this server from my PC and I got this message:

    <06:51:04> Trying to resolve hostname megaming.typefrag.com
    <06:51:04> Trying to connect to server on megaming.typefrag.com
    <06:51:10> Failed to connect to server

    then I tried to connect from my mobile from different internet provider it works normally.

    could you please help me with steps how to fix this issue?
    Last edited by dante696; August 24th, 2016 at 09:14 AM. Reason: merged

  13. #58
    Join Date
    October 2016
    Posts
    1

    Help me PLEASE! I cant connect to this server!!

    Hello, I have recently got a new computer and for some reason i am unable to connect to the teamspeak server i used to use. Nothing has changed, I even pinged the server from my computer and got a responce. I also tried connecting with the direct IP that also did not work. I have tried uninstalling and reinstalling and even deleting the files from my directory. This is the error code i get everytime.

    <18:15:54> Trying to resolve hostname pvmfiends.typefrag.com
    <18:15:59> Trying to connect to server on pvmfiends.typefrag.com
    <18:16:04> Failed to connect to server


    Here is also a copy of the Client Log:

    10/11/2016 23:15:51 Info TeamSpeak 3 Client 3.0.19.4 (2016-07-14 10:16:58)
    10/11/2016 23:15:51 Info SystemInformation: Windows 10 (14393) x64 (AMD or Intel) Binary: 64bit
    10/11/2016 23:15:51 Info Using hardware aes
    10/11/2016 23:15:51 Direct Sound Debug setting timer resolution to 1ms
    10/11/2016 23:15:51 Info Loading plugin: clientquery_plugin
    10/11/2016 23:15:51 Info Loading plugin: lua_plugin
    10/11/2016 23:15:51 Info Loading plugin: teamspeak_control_plugin
    10/11/2016 23:15:51 Info Loading plugin: test_plugin
    10/11/2016 23:15:51 Info Loading plugin: ts3g15
    10/11/2016 23:15:51 Query Info listening on 127.0.0.1:25639
    10/11/2016 23:15:51 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    10/11/2016 23:15:51 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    10/11/2016 23:15:51 Input Info Default monitoring enabled
    10/11/2016 23:15:51 Info *** Time [MAINWINDOW]: 216
    10/11/2016 23:15:51 Info *** Time [INIT]: 217
    10/11/2016 23:15:51 ClientUI Info Qt version: 5.5.1
    10/11/2016 23:15:51 ClientUI Info Using configuration location: C:\Users\Trace Bonner\AppData\Roaming\TS3Client\settings.db
    10/11/2016 23:15:51 ClientUI Info Last update check was: Tue Oct 11 18:08:28 2016
    10/11/2016 23:15:51 Info Statistics report: First run, report later in 1-30 days
    10/11/2016 23:15:51 Info Statistics report: Setting next report date to: Sat Oct 22 18:15:51 2016
    10/11/2016 23:15:52 Newsticker Info Newsticker next check: Tue Oct 11 18:38:29 2016
    10/11/2016 23:15:54 ClientUI Info Connect to server: pvmfiends.typefrag.com
    10/11/2016 23:15:54 ClientUI Info Trying to resolve pvmfiends.typefrag.com
    10/11/2016 23:15:54 TSDNS Info SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.pvmfiends.typefrag.com"
    10/11/2016 23:15:54 TSDNS Info No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.pvmfiends.typefrag.com"
    10/11/2016 23:15:55 TSDNS Info DNS resolve successful, "pvmfiends.typefrag.com"=52.36.22.76
    10/11/2016 23:15:59 ClientUI Info Lookup finished: 52.36.22.76 9987 pvmfiends.typefrag.com 0 0
    10/11/2016 23:15:59 ClientUI Info Resolve successful: 52.36.22.76:9987
    10/11/2016 23:15:59 ClientUI Info Blacklist check ok
    10/11/2016 23:15:59 ClientUI Info Initiating connection: 52.36.22.76:9987 pvmfiends.typefrag.com
    10/11/2016 23:15:59 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    10/11/2016 23:15:59 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    10/11/2016 23:15:59 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-enter
    10/11/2016 23:15:59 Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 984
    10/11/2016 23:15:59 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-leave
    10/11/2016 23:15:59 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
    10/11/2016 23:15:59 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
    10/11/2016 23:15:59 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    10/11/2016 23:15:59 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    10/11/2016 23:15:59 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-enter
    10/11/2016 23:15:59 Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 352
    10/11/2016 23:15:59 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-leave
    10/11/2016 23:15:59 PreProSpeex Info Speex version: speex-1.2beta3
    10/11/2016 23:15:59 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
    10/11/2016 23:15:59 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
    10/11/2016 23:15:59 ClientUI Info Connect status: Connecting
    10/11/2016 23:16:04 ClientUI Info Connect status: Disconnected
    10/11/2016 23:16:04 ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0




    I am very sure that the server adress and password are correct.
    If anyone can help me please do so because I am desperate and can NOT find a solution.
    Thanks,
    Trace



    UPDATE: I have even tried direct connecting with 52.36.22.76:9987
    Last edited by Mammo; October 12th, 2016 at 02:27 AM. Reason: Added more info

  14. #59
    Join Date
    July 2017
    Posts
    1

    Having Issues logging in to server

    Hello Forums. I have taken time to read through other posts and have tried to do what has been listed by others to get this issued resolved. I am struggling right now to join a friends server. This is the error message / client log I have received.

    <19:08:36> Trying to resolve hostname rbg123.typefrag.com
    <19:08:38> Trying to connect to server on rbg123.typefrag.com
    <19:08:44> Failed to connect to server

    7/10/2017 00:08:36 ClientUI Info Connect to server: rbg123.typefrag.com
    7/10/2017 00:08:36 ClientUI Info Trying to resolve rbg123.typefrag.com
    7/10/2017 00:08:36 TSDNS Info SRV DNS resolve unsuccessful, "_tsdns._tcp.typefrag.com" DNS server returned answer with no data
    7/10/2017 00:08:36 TSDNS Info SRV DNS resolve unsuccessful, "_ts3._udp.rbg123.typefrag.com" DNS server returned answer with no data
    7/10/2017 00:08:36 TSDNS Info A/AAAA DNS resolve for possible TSDNS successful, "typefrag.com" =(h: 54.70.147.12 p:0)
    7/10/2017 00:08:36 TSDNS Info A/AAAA DNS resolve for possible TSDNS successful, "rbg123.typefrag.com" =(h: 34.230.226.88 p:0)
    7/10/2017 00:08:36 TSDNS Info A/AAAA DNS resolve successful, "rbg123.typefrag.com" =(h: 34.230.226.88 p:0)
    7/10/2017 00:08:38 TSDNS Info TSDNS queried unsuccessfully 54.70.147.12:41144
    7/10/2017 00:08:38 TSDNS Info No TSDNS found
    7/10/2017 00:08:38 TSDNS Info TSDNS queried unsuccessfully 34.230.226.88:41144
    7/10/2017 00:08:38 TSDNS Info No TSDNS found
    7/10/2017 00:08:38 ClientUI Info Lookup finished: ip=34.230.226.88 port=9987 query=rbg123.typefrag.com error=0
    7/10/2017 00:08:38 ClientUI Info Resolve successful: 34.230.226.88:9987
    7/10/2017 00:08:38 ClientUI Info Blacklist check ok
    7/10/2017 00:08:38 ClientUI Info Initiating connection: 34.230.226.88:9987
    7/10/2017 00:08:38 TSDNS Info A/AAAA DNS resolve successful, "blacklist.teamspeak.com" =(h: 46.105.112.65 p:0)
    7/10/2017 00:08:38 ClientUI Info Connect status: Connecting
    7/10/2017 00:08:44 ClientUI Info Connect status: Disconnected
    7/10/2017 00:08:44 ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0

    I am not the best with computers so if anyone could help that would be great. Thank you.

  15. #60
    Join Date
    July 2017
    Posts
    1

    Failed to connect to server

    I just finished building my first computer. I have a fresh install of Windows 10 64-bit Pro and a wifi connection through my motherboard.

    I've been trying to connect to my friends teamspeak server which we've all been using for a while. My Macbook can connect to the server perfectly fine and never gave me any issues.

    I installed teamspeak on my new PC and tried to connect to their server but it just gives me an error and says 'Failed to connect to server'. I have turned all my firewalls off. Windows 10 is up to date, drivers are up to date. I've tried connecting to other random servers in server list and I keep getting the same error. I can't seem to connect to any server whatsoever.

    Can somebody please help me resolve this issue and help me get teamspeak working correctly? Here is my error log for my most recent attempt.


    7/29/2017 18:44:51 ClientUI Info Connect to server: kapparadio.typefrag.com
    7/29/2017 18:44:51 ClientUI Info Trying to resolve kapparadio.typefrag.com
    7/29/2017 18:44:51 TSDNS Info SRV DNS resolve successful, "_ts3._udp.kapparadio.typefrag.com" =(h: kapparadio.typefrag.com p:4490)
    7/29/2017 18:44:51 TSDNS Info SRV DNS resolve unsuccessful, "_tsdns._tcp.typefrag.com" Domain name not found
    7/29/2017 18:44:51 TSDNS Info A/AAAA DNS resolve for possible TSDNS successful, "typefrag.com" =(h: 54.201.219.103 p:0)
    7/29/2017 18:44:52 TSDNS Info A/AAAA DNS resolve successful, "kapparadio.typefrag.com" =(h: 52.73.161.205 p:0)
    7/29/2017 18:44:52 TSDNS Info A/AAAA DNS resolve for possible TSDNS successful, "kapparadio.typefrag.com" =(h: 52.73.161.205 p:0)
    7/29/2017 18:44:52 TSDNS Info A/AAAA DNS resolve successful, "kapparadio.typefrag.com" =(h: 52.73.161.205 p:0)
    7/29/2017 18:44:52 ClientUI Info Lookup finished: ip=52.73.161.205 port=4490 query=kapparadio.typefrag.com error=0
    7/29/2017 18:44:52 ClientUI Info Resolve successful: 52.73.161.205:4490
    7/29/2017 18:44:52 ClientUI Info Blacklist check ok
    7/29/2017 18:44:52 ClientUI Info Initiating connection: 52.73.161.205:4490
    7/29/2017 18:44:52 TSDNS Info A/AAAA DNS resolve successful, "blacklist.teamspeak.com" =(h: 46.105.112.65 p:0)
    7/29/2017 18:44:52 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::wait_for_deletes - enter - DeviceDeleteList
    7/29/2017 18:44:52 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::wait_for_deletes - leave - DeviceDeleteList
    7/29/2017 18:44:52 ClientUI Info Connect status: Connecting
    7/29/2017 18:44:52 PktHandler Devel Puzzle solve time: 4
    7/29/2017 18:44:53 TSDNS Info TSDNS queried unsuccessfully 54.201.219.103:41144
    7/29/2017 18:44:53 TSDNS Info No TSDNS found
    7/29/2017 18:44:54 TSDNS Info TSDNS queried unsuccessfully 52.73.161.205:41144
    7/29/2017 18:44:54 TSDNS Info No TSDNS found
    7/29/2017 18:44:57 PktHandler Info Cleaning up connection because of 5 resends of COMMAND packet
    7/29/2017 18:44:57 ClientUI Info Connect status: Disconnected
    7/29/2017 18:44:57 ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0
    Last edited by dante696; July 31st, 2017 at 09:01 AM. Reason: merged

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: July 8th, 2015, 11:39 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: June 6th, 2013, 05:29 PM
  3. How to remove "connect" and "disconnect" popups on overlay?
    By Floydrose in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: July 30th, 2012, 03:35 PM
  4. Replies: 15
    Last Post: June 20th, 2012, 01:51 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •