Forum

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Join Date
    September 2015
    Posts
    4

    Non-Responsive when Pop-up appears

    On OSX10.10.4, TS 3.0.17, Qt Version: 5.4.1

    When I am moved to a moderated channel and I get the popup 'You can only speak if Talk power has been granted to you' etc., clicking on the popup or anywhere in the main window brings no response. Each time this occurs I must quit the application.

    Has anyone else encountered this?

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    17,713
    I can't reproduce that issue.

    You must click the OK button to get out of that popup and to have access to the rest of the client again.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  3. #3
    Join Date
    September 2015
    Posts
    4
    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    I can't reproduce that issue.

    You must click the OK button to get out of that popup and to have access to the rest of the client again.
    Clicking on OK produces no more response than clicking anywhere else. Will try a full reinstall this evening. Should that fail, is there a way for me to generate a log file for you?

  4. #4
    Join Date
    June 2008
    Posts
    17,713
    Ok didn't know that the OK button triggers the problem for you. I thought the dialog itself does this and you can not


    Logs are stored in your personal Libary folder under "Users/Username/Libary/Application Support/TeamSpeak 3" .
    This is hidden by default and must enabled first.
    http://www.macworld.com/article/2057...mavericks.html


    - What Device are you using?
    - Have you more than 1 Monitor connected?
    - Please update to OSX 10.10.5.
    - Does it help, when you activate "do not show again" before you press the Ok buton? Maybe the dialog does not appear again, when the client is able to save this in the databse.
    Last edited by dante696; September 10th, 2015 at 10:06 AM. Reason: updated info
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  5. #5
    Join Date
    September 2015
    Posts
    4
    The dialog triggers it, not the OK button. You had that right. The trouble is that I cannot click the OK button, the 'Do not show again' checkbox, or anything else in the pop up (or main window). Or rather I can click all I want, but it is completely unresponsive.

    I am using a late 2013 27 inch iMac.

    No additional monitors.

    I am now on OSX10.10.5 and have done a fresh Teamspeak install, and still encountered the problem.

    Two most recent logs attached.

    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    Ok didn't know that the OK button triggers the problem for you. I thought the dialog itself does this and you can not


    Logs are stored in your personal Libary folder under "Users/Username/Libary/Application Support/TeamSpeak 3" .
    This is hidden by default and must enabled first.
    http://www.macworld.com/article/2057...mavericks.html


    - What Device are you using?
    - Have you more than 1 Monitor connected?
    - Please update to OSX 10.10.5.
    - Does it help, when you activate "do not show again" before you press the Ok buton? Maybe the dialog does not appear again, when the client is able to save this in the databse.
    Attached Files Attached Files

  6. #6
    Join Date
    June 2008
    Posts
    17,713
    The logs do not show erros.
    Does this happen since client 3.0.17?

    To test this:
    1. Make a backup of the config folder TeamSpeak 3. You may need it when you use client 3.0.17 again.
    2. Download client 3.0.16 from http://dl.4players.de/ts/releases/3....osx-3.0.16.dmg
    3. Install the client 3.0.16
    4. Retest a moderated channel.

    You could also try to reset the configuration.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  7. #7
    Join Date
    September 2015
    Posts
    4
    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    The logs do not show erros.
    Does this happen since client 3.0.17?

    To test this:
    1. Make a backup of the config folder TeamSpeak 3. You may need it when you use client 3.0.17 again.
    2. Download client 3.0.16 from http://dl.4players.de/ts/releases/3....osx-3.0.16.dmg
    3. Install the client 3.0.16
    4. Retest a moderated channel.

    You could also try to reset the configuration.
    Also occurs on 3.0.16. How would I reset the configuration?

  8. #8
    Join Date
    June 2008
    Posts
    17,713
    Rename or move the folder TeamSpeak 3.

    In case his fixes the issue:
    Do me a favor and send me the settings.db of your old cofig in a private message. I'd like to retest this.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  9. #9
    Join Date
    March 2016
    Posts
    1

    Request Talk Power pop up frozen

    I am new to team speak and every time i try to enter a tournament channel, there's a pop up about requesting talk power and the teamspeak clients is frozen after that. I cannot scroll, or quit the client, and I can't click anywhere. I than would have to force quit the client and restart it, however, the problem still exists thereafter. Anyone have any suggestions?
    Attached Images Attached Images  

  10. #10
    Join Date
    July 2016
    Posts
    1

    Messageboxes can't be closed

    I don't know if this is specific to Mac OS Teamspeak but I'm currently using El Capitan 10.11.5


    Prerequisites
    • Enable autoconnect to a server which displays a Welcome Messagebox on connect.
    • Downgrade TeamSpeak 3 so it will show a "There is an update" Messagebox on start.


    Reproduce
    • Start Teamspeak 3


    Expected
    • You can interact with either of those message boxes and you are able to close them


    Actual
    • You can't interact with either of those message boxes and you are left to restart TeamSpeak.
    Last edited by dante696; July 25th, 2016 at 07:39 AM. Reason: merged

  11. #11
    Join Date
    June 2008
    Posts
    17,713
    This is a known behavior, it's not reproducable for anyone in our company.
    We need to reproduce it somehow, to know why this happens.
    Last edited by dante696; October 22nd, 2016 at 10:48 PM.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  12. #12
    Join Date
    October 2016
    Posts
    1

    Simultaneous server welcome message and update available popup blocking the app

    Hey,
    I have TS3 auto connecting to a server on startup. This server has a welcome message that pops up at the top of the app window (I believe it is for previously unauthorized members; I haven't authed as I only occasionally use TS3). As I start up the app, it naturally also checks for updates, and occasionally of course gives me the update available popup/prompt. Now the problem is, that when both of these popups appear at the same time, I can't seem to do anything in the app.. I can't click any buttons on the update popup, nor can I click the OK button on the welcome message popup, hitting esc/enter/spacebar etc does nothing to close either popup.. essentially I'm stuck, with no toolbar menus being usable either, I can't even quit the app. The only way around this thus far has been to force quit the TS3 client, and either update it manually, or simply start it up again if I for whatever reason haven't felt like updating it at that very moment (the update prompt thankfully doesn't appear on every startup).

    So, quite a simple request, could you try to find a way to prevent the client coming into this state of being "blocked" by two simultaneous popups? Either by forcing the popups to wait for one to be acknowledged before the other appears, or something similar? I understand that the update prompt at least has been essential for developers to keep there, but there has to be some way around this issue without being left having to force quit the program in such a scenario.

    Thanks in advance for any response! -Dazli
    Attached Images Attached Images  

  13. #13
    Join Date
    June 2008
    Posts
    17,713
    The reason why you can't click should not be the update dialog.
    Will retest that when I'm back in office.

    Just download the installer or do the update in client to get rid of the update dialog. (We do not give support for outdated clients)

    //Edit
    Can't reproduce this.
    Last edited by dante696; October 24th, 2016 at 09:52 AM.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  14. #14
    Join Date
    October 2017
    Posts
    2

    Teamspeak freezing when an host message pops up

    Everytime I connect a server wich has got an host message, my ts window freezes (I still can talk and hear sounds if i get moved, but I can't change channel or send/recive messages). Help this is very frustrating

    INFO: I'm on a mac os X v10.11.6; I'm using the latest ts version.

  15. #15
    Join Date
    October 2017
    Posts
    2
    That's what happens to me, too
    I updated the operative system today and I still have this problem.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 3.0.13.2 appears as 3.0.13.1
    By PotaBlava in forum Android
    Replies: 0
    Last Post: October 31st, 2013, 10:26 PM
  2. Font bug :-) (appears over the lamp)
    By Morfi in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 3
    Last Post: November 13th, 2010, 10:25 AM
  3. Teamspeak 3 not appears at launch
    By darkdruid in forum Client Support
    Replies: 5
    Last Post: October 5th, 2010, 01:38 AM
  4. [BUG] TS3 non responsive
    By azzy101 in forum Windows
    Replies: 4
    Last Post: December 27th, 2009, 11:33 PM
  5. Server appears stalled.
    By derfy in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 4
    Last Post: December 21st, 2009, 09:42 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •