Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    August 2015
    Posts
    1

    ts3client_runscript.sh not working.

    Hello,

    since today I am unable to run Teamspeak 3 under my Linux. Yesterday I got some update but it was working fine until now. I have read a couple of threads and reinstalled TS3, but am still unable to run it. When I run the script nothing happens, but when I run the amd64 file I get:
    "./ts3client_linux_amd64: error while loading shared libraries: libquazip.so: cannot open shared object file: No such file or directory"

    libquazip.so is most certainly present in the install folder, but is returning segmentation fault when ran. I don't know if that is normal. One thing is for sure - TS3 is not working

    Any ideas?

  2. #2
    Join Date
    October 2015
    Posts
    1
    I joined these forums to say that I have the exact same problem and symptoms. I accidentally allowed TS3 to update today after stalling for weeks, and now it won't run.

    • Running ts3client_runscript.sh does nothing and gives no output
    • Running ts3client_linux_amd64 says that libquazip.so could not be found (when it is in the main TS3 directory)
    • Running libquazip.so.1 gives a seg fault with no further information


    I tried to download and install a fresh copy of TS3, but the symptoms are the same, though there is no libquazip.so.1 executable.

    I'd like to use TS3 but I certainly can't figure out how. I'm using Ubuntu 14.04 in case anyone cares.

  3. #3
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,079
    Make sure that you installed the correct client (64 bit on 64 bit Linux, and 32 bit on 32 bit Linux).
    Make ts3client_runscript.sh executable if it isn't already (chmod +x ts3client_runscript.sh)
    run the script.

    If it doesn't work for some reason check or post the script and try the following instead from within the client root directory
    Code:
    export LD_LIBRARY_PATH=. && ./ts3client_linux_amd64
    When sending PMs please make sure to include a reference link to the thread in question in the body of your message.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: August 10th, 2013, 06:09 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: June 7th, 2013, 11:35 AM
  3. Replies: 8
    Last Post: March 1st, 2011, 03:17 PM
  4. [Solved] ts3client_runscript.sh not working
    By tebeka in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 3
    Last Post: June 21st, 2010, 02:53 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •