Forum

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    October 2015
    Posts
    2

    Sound Input stops after about 10 minutes

    Good evening to everyone,

    I have an issue with the actual version of the TS3-Client. Everything works fine, sound quality is excellent - for about 10 minutes. Then the following happens: I still can understand everything all of the other clients talk, but I can't talk anymore. Sometimes the "blue button" (the one, which changes the color if you start talking) stucks in light blue, as if one isn't talking, sometimes it's stuck in deep blue as if one's talking. Nevertheless, no sound seems to reach the server. I use the F7-Key on my Keyboard for PTT.

    Since there is the issue with "blue button", I believe, that it's a problem with the TS Client, not with my audio hardware drivers.

    Has anyone of you had this kind of problem before and knows a solution?

    Thanks in advance!

    Best regards, Tobias

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    17,946
    Is there anything in the client log, when dthis happens, maybe the keyboard or headset has problems with the usb port.
    Something that has happened before with users.

    Does this also occur, when you use voice activation?
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  3. #3
    Join Date
    October 2015
    Posts
    2
    Hi dante696,

    sorry for the delay and thanks for your reply. I looked up the logs now, but I couldn't find anything relying to my issue. The interesting thing is, that it doesn't seem to happen anymore since I started this thread... everything works fine now! That's the reason why I didn't look in here for the last two weeks...

    I hope, it will remain as it is!

    Thanks for your help anyway :-)

    Best regards, Tobias

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. TS3-Server stops after about 24 minutes using MariaDB
    By whfor in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 2
    Last Post: April 15th, 2015, 03:53 PM
  2. server stops after a few minutes
    By lawndart in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 2
    Last Post: April 15th, 2012, 03:43 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: May 18th, 2011, 06:15 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •