Forum

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    November 2011
    Location
    Belarus
    Posts
    141

    Overwolf "activate" icon is missing

    Using Overwolf <active> icon is missing

    Name:  Снимок.PNG
Views: 477
Size:  5.9 KB

  2. #2
    Join Date
    June 2011
    Location
    Germany
    Posts
    4,344
    Missing since some versions already.

  3. #3
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    The default icon pack is outdated and will not be fixed anymore. It wasn't removed yet** to avoid a mass of users complaining.
    Please use icon pack default_colored_2014 or default_mono_2014 if you want to have it fixed.
    So, you could supply colored_2014 as default.

    I mean, duplicate "default_colored_2014" as "default" and supply the three files.

  4. #4
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,119
    No, i would have replied like "We will fix this in client 3.0.19" if this would get fixed.
    default_mono_2014 is already the new default icon, when the client was started the first time. I also think it was set as default icon pack to, when icon pack 2014 was added first time and the user had default set before. But i'm note 100% sure of this last part, to much time has passed here.

    Our devs will not investigate any menpower for the icon pack default.
    The original plan was to remove that icon pack, when the new icon packs 2014 were added.
    But instead of removing the icon pack stayed and the support dropped.
    It could be that the default icon pack will be removed, when more icon changes are done in the client.

    I repeat
    Please use icon pack default_colored_2014 or default_mono_2014 if you want to have it fixed.


    // moved off-topics out of client 3.0.18.2 thread.
    Last edited by dante696; November 2nd, 2015 at 02:39 PM.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [No Bug] Missing columns in "Permissions" -> "List all Clients"
    By Firehunter in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 1
    Last Post: August 16th, 2011, 07:27 AM
  2. Replies: 5
    Last Post: February 18th, 2011, 08:22 AM
  3. [Implmeneted] Missing Hotkey "Activate Microphone"
    By Dossla in forum General Questions
    Replies: 2
    Last Post: September 6th, 2010, 03:28 PM
  4. "Loading image" / "Failed to parse icon ..."
    By Caip86 in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 4
    Last Post: April 20th, 2010, 01:35 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: December 23rd, 2009, 08:49 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •