Forum

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 69
  1. #16
    Join Date
    March 2014
    Posts
    2

    cannont connect to guild server

    ive been trying to connect to this teamspeak3 server,however when i try it wont let me connect i am able to connect under a vpn,proxy or phone as long as it is not using my homenetwork the error log is below

    3/21/2014 5:45 PM ClientUI Info Connect to server: nettsparty.teamspeak3.com
    3/21/2014 5:45 PM ClientUI Info Trying to resolve nettsparty.teamspeak3.com
    3/21/2014 5:45 PM TSDNS Info DNS resolve successful, "nettsparty.teamspeak3.com"=216.127.64.0
    3/21/2014 5:45 PM TSDNS Info TSDNS found at "teamspeak3.com" and queried successfully. Result: 216.127.64.0:7960
    3/21/2014 5:45 PM TSDNS Info SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.teamspeak3.com"=>"tsdns.light-speed.com:80" and queried successfully. Result: 216.127.64.0:7960
    3/21/2014 5:45 PM TSDNS Info SRV DNS resolve successful, "_ts3._udp.nettsparty.teamspeak3.com"=>"ts116.ligh t-speed.com:7960" = 216.127.64.0:7960
    3/21/2014 5:45 PM ClientUI Info Lookup finished: 216.127.64.0 7960 nettsparty.teamspeak3.com 0 0
    3/21/2014 5:45 PM ClientUI Info Resolve successful: 216.127.64.0:7960
    3/21/2014 5:45 PM ClientUI Info Blacklist check ok
    3/21/2014 5:45 PM ClientUI Info Initiating connection: 216.127.64.0:7960 nettsparty.teamspeak3.com
    3/21/2014 5:45 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    3/21/2014 5:45 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    3/21/2014 5:45 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    3/21/2014 5:45 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    3/21/2014 5:45 PM PreProSpeex Info Speex version: speex-1.2beta3
    3/21/2014 5:45 PM ClientUI Info Connect status: Connecting
    3/21/2014 5:45 PM ClientUI Info Connect status: Disconnected

  2. #17
    Join Date
    June 2011
    Location
    Germany
    Posts
    4,371
    You are connecting to a light-speed server. We recently found out that they randomly ban their users for no reason, most likely because their DDoS protection is malconfigured (same for their TSDNS and DNS configuration).

  3. #18
    Join Date
    March 2014
    Posts
    2
    is there any way to fix this

  4. #19
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by Skullcleaver View Post
    is there any way to fix this
    This thread, Post #13:
    http://forum.teamspeak.com/showthrea...046#post374046

  5. #20
    Join Date
    March 2014
    Posts
    1

    Only one server I can't connect to, Can connect to all others

    Hi, for the past week I've been on my clan's teamspeak server just fine, but just the other day I was logged in and talking fine, when all of a sudden I was disconnected and haven't been able to connect since. I've searched all over the internet for a solution but have been unable to find one. Interestingly enough, I can connect to the server when I am connected to a different internet. This leads me to believe it's a Router problem but I am unsure how to fix it, I've tried port forwarding, which I was told shouldn't be a problem but I tried it anyways because I had nothing else to try.
    I can resolve the host name but then when it tried to connect to server it sits for a second, then I get a Failed To Connect To Server message in Bold Red Lettering.
    Here is my log

    3/27/2014 10:18 PM Info TeamSpeak 3 Client 3.0.14 (2014-03-12 11:49:03)
    3/27/2014 10:18 PM Info SystemInformation: Windows 8 (9200) x64 (AMD or Intel) Binary: 64bit
    3/27/2014 10:18 PM Direct Sound Debug setting timer resolution to 1ms
    3/27/2014 10:18 PM Info Loading plugin: appscanner_plugin
    3/27/2014 10:18 PM Info Loading plugin: clientquery_plugin
    3/27/2014 10:18 PM Info Loading plugin: lua_plugin
    3/27/2014 10:18 PM Info Loading plugin: teamspeak_control_plugin
    3/27/2014 10:18 PM Info Loading plugin: test_plugin
    3/27/2014 10:18 PM Info Loading plugin: ts3g15
    3/27/2014 10:18 PM Query Info listening on 127.0.0.1:25639
    3/27/2014 10:18 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    3/27/2014 10:18 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    3/27/2014 10:18 PM Info *** Time [SERVERVIEW]: 109
    3/27/2014 10:18 PM Info *** Time [SERVERVIEWMANAGER]: 231
    3/27/2014 10:18 PM Input Info Default monitoring enabled
    3/27/2014 10:18 PM Info *** Time [HOTKEYS]: 101
    3/27/2014 10:18 PM Info *** Time [MAINWINDOW]: 929
    3/27/2014 10:18 PM Info *** Time [INIT]: 931
    3/27/2014 10:18 PM ClientUI Info Qt version: 5.2.1
    3/27/2014 10:18 PM ClientUI Info Using configuration location: C:\Users\Name\AppData\Roaming\TS3Client\settings.d b
    3/27/2014 10:18 PM ClientUI Info Last update check was:
    3/27/2014 10:18 PM ClientUI Info Connect to server: nrjuicy.teamspeak3.com
    3/27/2014 10:18 PM ClientUI Info Trying to resolve nrjuicy.teamspeak3.com
    3/27/2014 10:18 PM TSDNS Info SRV DNS resolve successful, "_ts3._udp.nrjuicy.teamspeak3.com"=>"ts101.lig ht-speed.com:3305" = 216.127.64.32:3305
    3/27/2014 10:18 PM ClientUI Info Lookup finished: 216.127.64.32 3305 nrjuicy.teamspeak3.com 0 0
    3/27/2014 10:18 PM ClientUI Info Resolve successful: 216.127.64.32:3305
    3/27/2014 10:18 PM ClientUI Info Blacklist check ok
    3/27/2014 10:18 PM ClientUI Info Initiating connection: 216.127.64.32:3305 nrjuicy.teamspeak3.com
    3/27/2014 10:18 PM TSDNS Info DNS resolve successful, "nrjuicy.teamspeak3.com"=216.127.64.32
    3/27/2014 10:18 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    3/27/2014 10:18 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    3/27/2014 10:18 PM Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-enter
    3/27/2014 10:18 PM TSDNS Info SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.teamspeak3.com"=>"tsdns.light-speed.com:80" and queried successfully. Result: 216.127.64.32:3305
    3/27/2014 10:18 PM TSDNS Info TSDNS found at "teamspeak3.com" and queried successfully. Result: 216.127.64.32:3305
    3/27/2014 10:18 PM Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 960
    3/27/2014 10:18 PM Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-leave
    3/27/2014 10:18 PM Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
    3/27/2014 10:18 PM Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
    3/27/2014 10:18 PM TSDNS Info TSDNS found at "nrjuicy.teamspeak3.com" and queried successfully. Result: 216.127.64.32:3305
    3/27/2014 10:18 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    3/27/2014 10:18 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    3/27/2014 10:18 PM Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-enter
    3/27/2014 10:18 PM Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 960
    3/27/2014 10:18 PM Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-leave
    3/27/2014 10:18 PM PreProSpeex Info Speex version: speex-1.2beta3
    3/27/2014 10:18 PM Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
    3/27/2014 10:18 PM Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
    3/27/2014 10:18 PM ClientUI Info Connect status: Connecting
    3/27/2014 10:18 PM ClientUI Info Connect status: Disconnected
    3/27/2014 10:18 PM ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0

  6. #21
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by ShadyLemon View Post
    3/27/2014 10:18 PM TSDNS Info SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.teamspeak3.com"=>"tsdns.light-speed.com:80" and queried successfully. Result: 216.127.64.32:3305
    3/27/2014 10:18 PM TSDNS Info TSDNS found at "teamspeak3.com" and queried successfully. Result: 216.127.64.32:3305
    Try connecting directly to the server IP and port: 216.127.64.32:3305

    If the issue persists --> this thread, Post #13:
    http://forum.teamspeak.com/showthrea...046#post374046

  7. #22
    Join Date
    April 2014
    Posts
    3

    problems logging in ts

    Having a problem logging into clans ts. Not sure what to do or who to contact. I have no problem logging into the ip or dns test servers that ts sent for closed case. I also have no problem logging into other ts servers just my clans. I have uninstalled and reinstalled. here is my client log after the re install. I have uninstalled overwolf, tried changing identities, and anything else that I can think of. I have copied ts link from clan mates that were using the server.

    Code:
    4/1/2014 12:49 PM Info TeamSpeak 3 Client 3.0.14 (2014-03-12 11:49:03) 
     4/1/2014 12:49 PM Info SystemInformation: Windows 7 SP1 (7601) x64 (AMD or Intel) Binary: 32bit 
     4/1/2014 12:49 PM Info Using hardware aes 
     4/1/2014 12:49 PM Direct Sound Debug setting timer resolution to 1ms 
     4/1/2014 12:49 PM Info Loading plugin: appscanner_plugin 
     4/1/2014 12:49 PM Info Loading plugin: clientquery_plugin 
     4/1/2014 12:49 PM Info Loading plugin: lua_plugin 
     4/1/2014 12:49 PM Info Loading plugin: teamspeak_control_plugin 
     4/1/2014 12:49 PM Info Loading plugin: test_plugin 
     4/1/2014 12:49 PM Info Loading plugin: ts3g15 
     4/1/2014 12:49 PM Query Info listening on 127.0.0.1:25639 
     4/1/2014 12:49 PM Overwolf Debug Detected Overwolf start 
     4/1/2014 12:49 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter 
     4/1/2014 12:49 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave 
     4/1/2014 12:49 PM InputDevices Info Input device name: Chicony Electronics Co., Ltd HID Device 
     4/1/2014 12:49 PM InputDevices Info UNKNOWN DEVICE: VID_04F2&PID_1060&MI_01&COL03#7&33214175&0&0002 
     4/1/2014 12:49 PM Input Info Default monitoring enabled 
     4/1/2014 12:49 PM Info *** Time [MAINWINDOW]: 323 
     4/1/2014 12:49 PM Info *** Time [INIT]: 324 
     4/1/2014 12:49 PM ClientUI Info Qt version: 5.2.1 
     4/1/2014 12:49 PM ClientUI Info Using configuration location: C:\Users\jschaut\AppData\Roaming\TS3Client\setting s.db 
     4/1/2014 12:49 PM ClientUI Info Last update check was: Tue Apr 1 09:29:20 2014
    any help would be appreciated.
    Last edited by dante696; April 1st, 2014 at 09:03 PM. Reason: bbcode added

  8. #23
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,396
    Thank you for this more advanced report, but there is nothing about a server connection in your logs.

    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    You can't connect to a server?
    • Make sure, that your server is not offline. Yes this happens sometimes. In that case contact your hoster.
    • Try to connect to our test server first. Please try both links under this text for testing.


    Click to connect to the DNS address or Click to connect to the IP address

    • Make sure that the server hoster has opened port 9987 for UDP traffic
    Still counts
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  9. #24
    Join Date
    April 2014
    Posts
    3
    here is an updated log where I connected to some servers but not others. clan server (rednecks with tanks)is online because others in game are on it.

    Code:
    4/1/2014 3:46 PM		Info	TeamSpeak 3 Client 3.0.14 (2014-03-12 11:49:03)	
    4/1/2014 3:46 PM		Info	SystemInformation: Windows 7 SP1 (7601) x64 (AMD or Intel) Binary: 64bit	
    4/1/2014 3:46 PM		Info	Using hardware aes	
    4/1/2014 3:46 PM	Direct Sound	Debug	setting timer resolution to 1ms	
    4/1/2014 3:46 PM		Info	Loading plugin: appscanner_plugin	
    4/1/2014 3:46 PM		Info	Loading plugin: clientquery_plugin	
    4/1/2014 3:46 PM		Info	Loading plugin: lua_plugin	
    4/1/2014 3:46 PM		Info	Loading plugin: teamspeak_control_plugin	
    4/1/2014 3:46 PM		Info	Loading plugin: test_plugin	
    4/1/2014 3:46 PM		Info	Loading plugin: ts3g15	
    4/1/2014 3:46 PM	Query	Info	listening on 127.0.0.1:25639	
    4/1/2014 3:46 PM	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
    4/1/2014 3:46 PM	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
    4/1/2014 3:47 PM	InputDevices	Info	Input device name: Chicony Electronics Co., Ltd HID Device	
    4/1/2014 3:47 PM	InputDevices	Info	UNKNOWN DEVICE: VID_04F2&PID_1060&MI_01&COL03#7&33214175&0&0002	
    4/1/2014 3:47 PM	Input	Info	Default monitoring enabled	
    4/1/2014 3:47 PM		Info	*** Time [MAINWINDOW]: 322	
    4/1/2014 3:47 PM		Info	*** Time [INIT]: 322	
    4/1/2014 3:47 PM	ClientUI	Info	Qt version: 5.2.1	
    4/1/2014 3:47 PM	ClientUI	Info	Using configuration location: C:\Users\jschaut\AppData\Roaming\TS3Client\settings.db	
    4/1/2014 3:47 PM	ClientUI	Info	Last update check was: 	
    4/1/2014 3:47 PM	ClientUI	Info	Connect to server: voice.teamspeak.com	
    4/1/2014 3:47 PM	ClientUI	Info	Trying to resolve voice.teamspeak.com	
    4/1/2014 3:47 PM	TSDNS	Info	SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.voice.teamspeak.com"	
    4/1/2014 3:47 PM	TSDNS	Info	No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.teamspeak.com"	
    4/1/2014 3:47 PM	TSDNS	Info	DNS resolve successful, "voice.teamspeak.com"=194.97.114.2	
    4/1/2014 3:47 PM	TSDNS	Info	TSDNS found at "voice.teamspeak.com" and queried successfully. Result: 194.97.114.2:9987	
    4/1/2014 3:47 PM	ClientUI	Info	Lookup finished: 194.97.114.2 9987 voice.teamspeak.com 1 0	
    4/1/2014 3:47 PM	ClientUI	Info	Resolve successful: 194.97.114.2:9987	
    4/1/2014 3:47 PM	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
    4/1/2014 3:47 PM	ClientUI	Info	Initiating connection: 194.97.114.2:9987 voice.teamspeak.com	
    4/1/2014 3:47 PM	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
    4/1/2014 3:47 PM	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
    4/1/2014 3:47 PM	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-enter	
    4/1/2014 3:47 PM	Windows Audio Session	Debug	WAS Buffer size: 960	
    4/1/2014 3:47 PM	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-leave	
    4/1/2014 3:47 PM	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-enter	
    4/1/2014 3:47 PM	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-leave	
    4/1/2014 3:47 PM	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
    4/1/2014 3:47 PM	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
    4/1/2014 3:47 PM	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-enter	
    4/1/2014 3:47 PM	Windows Audio Session	Debug	WAS Buffer size: 960	
    4/1/2014 3:47 PM	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-leave	
    4/1/2014 3:47 PM	PreProSpeex	Info	Speex version: speex-1.2beta3	
    4/1/2014 3:47 PM	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-enter	
    4/1/2014 3:47 PM	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-leave	
    4/1/2014 3:47 PM	Windows Audio Session	Debug	WAS::associateAECDevice-enter	
    4/1/2014 3:47 PM	Windows Audio Session	Debug	WAS Buffer size: 960	
    4/1/2014 3:47 PM	Windows Audio Session	Debug	WAS::associateAECDevice-leave	
    4/1/2014 3:47 PM	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    4/1/2014 3:47 PM	PktHandler	Devel	Puzzle solve time: 22	
    4/1/2014 3:47 PM	ClientUI	Info	Connect status: Disconnected	
    4/1/2014 3:47 PM	ClientUI	Info	Disconnected or forced to leave, want autoreconnect = 0	
    4/1/2014 3:47 PM	ClientUI	Info	Connect to server: central1.ts3.enjin.com	
    4/1/2014 3:47 PM	ClientUI	Info	Trying to resolve central1.ts3.enjin.com	
    4/1/2014 3:47 PM	TSDNS	Info	SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.central1.ts3.enjin.com"	
    4/1/2014 3:47 PM	TSDNS	Info	No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.central1.ts3.enjin.com"	
    4/1/2014 3:47 PM	TSDNS	Info	No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.ts3.enjin.com"	
    4/1/2014 3:47 PM	TSDNS	Info	No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.enjin.com"	
    4/1/2014 3:47 PM	TSDNS	Info	DNS resolve successful, "central1.ts3.enjin.com"=69.174.243.19	
    4/1/2014 3:47 PM	ClientUI	Info	Lookup finished: 69.174.243.19 17061 central1.ts3.enjin.com 0 0	
    4/1/2014 3:47 PM	ClientUI	Info	Resolve successful: 69.174.243.19:17061	
    4/1/2014 3:47 PM	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
    4/1/2014 3:47 PM	ClientUI	Info	Initiating connection: 69.174.243.19:17061 central1.ts3.enjin.com	
    4/1/2014 3:47 PM	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    4/1/2014 3:47 PM	PktHandler	Devel	Puzzle solve time: 28	
    4/1/2014 3:47 PM	ClientUI	Info	Connect status: Connected	
    4/1/2014 3:47 PM	ClientUI	Info	Connect status: Establishing connection	
    4/1/2014 3:47 PM	ClientUI	Info	Connect status: Connection established	
    4/1/2014 3:47 PM	PermManager	Info	Loading permissions from cache	
    4/1/2014 3:48 PM	ClientUI	Info	Connect to server: redneckswithtanks.teamspeak3.com	
    4/1/2014 3:48 PM	ClientUI	Info	Connect status: Disconnected	
    4/1/2014 3:48 PM	ClientUI	Info	Disconnected or forced to leave, want autoreconnect = 0	
    4/1/2014 3:48 PM	Bookmarks	Info	Disconnect, total time: 33 - 842	
    4/1/2014 3:48 PM	ClientUI	Info	Connecting to next server...	
    4/1/2014 3:48 PM	ClientUI	Info	Connect to server: redneckswithtanks.teamspeak3.com	
    4/1/2014 3:48 PM	ClientUI	Info	Trying to resolve redneckswithtanks.teamspeak3.com	
    4/1/2014 3:48 PM	TSDNS	Info	SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.redneckswithtanks.teamspeak3.com"	
    4/1/2014 3:48 PM	TSDNS	Info	No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.teamspeak3.com"	
    4/1/2014 3:48 PM	TSDNS	Info	TSDNS found at "teamspeak3.com" and queried successfully. Result: 72.8.156.244:7281	
    4/1/2014 3:48 PM	ClientUI	Info	Lookup finished: 72.8.156.244 7281 redneckswithtanks.teamspeak3.com 1 0	
    4/1/2014 3:48 PM	ClientUI	Info	Resolve successful: 72.8.156.244:7281	
    4/1/2014 3:48 PM	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
    4/1/2014 3:48 PM	ClientUI	Info	Initiating connection: 72.8.156.244:7281 redneckswithtanks.teamspeak3.com	
    4/1/2014 3:48 PM	TSDNS	Info	DNS resolve successful, "redneckswithtanks.teamspeak3.com"=72.8.156.244	
    4/1/2014 3:48 PM	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    4/1/2014 3:48 PM	ClientUI	Info	Connect status: Disconnected	
    4/1/2014 3:48 PM	ClientUI	Info	Failed to connect to server, want autoreconnect = 0	
    4/1/2014 3:49 PM	ClientUI	Info	ts3server: voice.teamspeak.com/	
    4/1/2014 3:49 PM	ClientUI	Info	Connect to server: voice.teamspeak.com	
    4/1/2014 3:49 PM	ClientUI	Info	Trying to resolve voice.teamspeak.com	
    4/1/2014 3:49 PM	TSDNS	Info	DNS resolve successful, "voice.teamspeak.com"=194.97.114.2	
    4/1/2014 3:49 PM	TSDNS	Info	SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.voice.teamspeak.com"	
    4/1/2014 3:49 PM	TSDNS	Info	TSDNS found at "voice.teamspeak.com" and queried successfully. Result: 194.97.114.2:9987	
    4/1/2014 3:49 PM	ClientUI	Info	Lookup finished: 194.97.114.2 9987 voice.teamspeak.com 1 0	
    4/1/2014 3:49 PM	ClientUI	Info	Resolve successful: 194.97.114.2:9987	
    4/1/2014 3:49 PM	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
    4/1/2014 3:49 PM	ClientUI	Info	Initiating connection: 194.97.114.2:9987 voice.teamspeak.com	
    4/1/2014 3:49 PM	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    4/1/2014 3:49 PM	PktHandler	Devel	Puzzle solve time: 27	
    4/1/2014 3:49 PM	ClientUI	Info	Connect status: Disconnected	
    4/1/2014 3:49 PM	ClientUI	Info	Disconnected or forced to leave, want autoreconnect = 0	
    4/1/2014 3:50 PM	ClientUI	Info	ts3server: 194.97.114.2:9987/	
    4/1/2014 3:50 PM	ClientUI	Info	Connect to server: 194.97.114.2	
    4/1/2014 3:50 PM	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
    4/1/2014 3:50 PM	ClientUI	Info	Initiating connection: 194.97.114.2:9987 194.97.114.2	
    4/1/2014 3:50 PM	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    4/1/2014 3:50 PM	PktHandler	Devel	Puzzle solve time: 28	
    4/1/2014 3:50 PM	ClientUI	Info	Connect status: Connected	
    4/1/2014 3:50 PM	ClientUI	Info	Connect status: Establishing connection	
    4/1/2014 3:50 PM	ClientUI	Info	Connect status: Connection established	
    4/1/2014 3:50 PM	PermManager	Info	Requesting permissions from server	
    4/1/2014 3:50 PM	ClientUI	Info	Connect status: Disconnected	
    4/1/2014 3:50 PM	ClientUI	Info	Disconnected or forced to leave, want autoreconnect = 0

  10. #25
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,396
    Please try 72.8.156.244:7281 but i have to wonder, if that works.

    And please no more new double posts!
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  11. #26
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by _shouty_ View Post
    here is an updated log where I connected to some servers but not others. clan server (rednecks with tanks)is online because others in game are on it.

    Code:
    4/1/2014 3:48 PM	ClientUI	Info	Connect to server: redneckswithtanks.teamspeak3.com	
    4/1/2014 3:48 PM	ClientUI	Info	Trying to resolve redneckswithtanks.teamspeak3.com	
    4/1/2014 3:48 PM	TSDNS	Info	SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.redneckswithtanks.teamspeak3.com"	
    4/1/2014 3:48 PM	TSDNS	Info	No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.teamspeak3.com"	
    4/1/2014 3:48 PM	TSDNS	Info	TSDNS found at "teamspeak3.com" and queried successfully. Result: 72.8.156.244:7281	
    4/1/2014 3:48 PM	ClientUI	Info	Lookup finished: 72.8.156.244 7281 redneckswithtanks.teamspeak3.com 1 0	
    4/1/2014 3:48 PM	ClientUI	Info	Resolve successful: 72.8.156.244:7281	
    4/1/2014 3:48 PM	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
    4/1/2014 3:48 PM	ClientUI	Info	Initiating connection: 72.8.156.244:7281 redneckswithtanks.teamspeak3.com	
    4/1/2014 3:48 PM	TSDNS	Info	DNS resolve successful, "redneckswithtanks.teamspeak3.com"=72.8.156.244	
    4/1/2014 3:48 PM	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    4/1/2014 3:48 PM	ClientUI	Info	Connect status: Disconnected	
    4/1/2014 3:48 PM	ClientUI	Info	Failed to connect to server, want autoreconnect = 0
    Here my client log for "rednecks":
    Code:
    01/04/2014 22:22:19	ClientUI	Info	Connect to server: redneckswithtanks.teamspeak3.com	
    01/04/2014 22:22:19	ClientUI	Info	Trying to resolve redneckswithtanks.teamspeak3.com	
    01/04/2014 22:22:19	TSDNS	Info	SRV DNS resolve successful, "_ts3._udp.redneckswithtanks.teamspeak3.com"=>"ts58.light-speed.com:7281" = 72.8.156.244:7281	
    01/04/2014 22:22:19	ClientUI	Info	Lookup finished: 72.8.156.244 7281 redneckswithtanks.teamspeak3.com 0 0	
    01/04/2014 22:22:19	ClientUI	Info	Resolve successful: 72.8.156.244:7281	
    01/04/2014 22:22:19	TSDNS	Info	DNS resolve successful, "redneckswithtanks.teamspeak3.com"=72.8.156.244	
    01/04/2014 22:22:19	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
    01/04/2014 22:22:19	ClientUI	Info	Initiating connection: 72.8.156.244:7281 redneckswithtanks.teamspeak3.com	
    01/04/2014 22:22:20	TSDNS	Info	TSDNS found at "teamspeak3.com" and queried successfully. Result: 72.8.156.244:7281	
    01/04/2014 22:22:20	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    01/04/2014 22:22:20	TSDNS	Info	SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.teamspeak3.com"=>"tsdns.light-speed.com:80" and queried successfully. Result: 72.8.156.244:7281	
    01/04/2014 22:22:20	PktHandler	Devel	Puzzle solve time: 51	
    01/04/2014 22:22:21	ClientUI	Info	Connect status: Disconnected	
    01/04/2014 22:22:21	ClientUI	Info	Disconnected or forced to leave, want autoreconnect = 0
    In your case, three steps:

    1) Try connecting to ts58.light-speed.com:7281

    2) If the issue persists, then:
    Try connecting to 72.8.156.244:7281

    3) If the issue persists, then:
    --> this thread, Post #13: http://forum.teamspeak.com/showthrea...046#post374046

  12. #27
    Join Date
    June 2011
    Location
    Germany
    Posts
    4,371
    As light-speed keeps on randomly banning their users for no reason, can we get a sticky that those banned users must use their live chat to get unbanned? The forums are flooded with those threads these days.

  13. #28
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by numma_cway View Post
    As light-speed keeps on randomly banning their users for no reason, can we get a sticky that those banned users must use their live chat to get unbanned? The forums are flooded with those threads these days.
    But not all the users can know they are using "light-speed". For example this user, _shouty_, in the log he reported there is not any reference to "light-speed".

  14. #29
    Join Date
    April 2014
    Posts
    1

    Failed to connect to server A sudden problem

    Hello,

    Today I tried to logg my guilds teamspeak and I got the message: Failed to connect to server. last night it was working perfectly fine, but now all out of the sudden it doesn't work. I tried several things like flushing dns, connecting directly via IP but I really don't know how to fix this problem. Please help me.
    Code:
    4-4-2014 0:04		Info	TeamSpeak 3 Client 3.0.14 (2014-03-12 11:49:03)	
    4-4-2014 0:04		Info	SystemInformation: Windows 7 SP1 (7601) x64 (AMD or Intel) Binary: 64bit	
    4-4-2014 0:04		Info	Using hardware aes	
    4-4-2014 0:04	Direct Sound	Debug	setting timer resolution to 1ms	
    4-4-2014 0:04		Info	Loading plugin: appscanner_plugin	
    4-4-2014 0:04		Info	Loading plugin: clientquery_plugin	
    4-4-2014 0:04		Info	Loading plugin: lua_plugin	
    4-4-2014 0:04		Info	Loading plugin: teamspeak_control_plugin	
    4-4-2014 0:04		Info	Loading plugin: test_plugin	
    4-4-2014 0:04		Info	Loading plugin: ts3g15	
    4-4-2014 0:04	Query	Info	listening on 127.0.0.1:25639	
    4-4-2014 0:04	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
    4-4-2014 0:04	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
    4-4-2014 0:04		Info	*** Time [SERVERVIEWMANAGER]: 133	
    4-4-2014 0:04	Input	Info	Default monitoring enabled	
    4-4-2014 0:04		Info	*** Time [MAINWINDOW]: 387	
    4-4-2014 0:04		Info	*** Time [INIT]: 388	
    4-4-2014 0:04	ClientUI	Info	Qt version: 5.2.1	
    4-4-2014 0:04	ClientUI	Info	Using configuration location: C:\Users\Gebruiker\AppData\Roaming\TS3Client\settings.db	
    4-4-2014 0:04	ClientUI	Info	Last update check was: 	
    4-4-2014 0:04	ClientUI	Info	Connect to server: bustercall.teamspeak3.com	
    4-4-2014 0:04	ClientUI	Info	Trying to resolve bustercall.teamspeak3.com	
    4-4-2014 0:04	TSDNS	Info	SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.teamspeak3.com"=>"tsdns.light-speed.com:80" and queried successfully. Result: 216.127.64.74:3995	
    4-4-2014 0:04	TSDNS	Info	TSDNS found at "teamspeak3.com" and queried successfully. Result: 216.127.64.74:3995	
    4-4-2014 0:04	TSDNS	Info	DNS resolve successful, "bustercall.teamspeak3.com"=216.127.64.74	
    4-4-2014 0:04	TSDNS	Info	SRV DNS resolve successful, "_ts3._udp.bustercall.teamspeak3.com"=>"ts68.light-speed.com:3995" = 216.127.64.74:3995	
    4-4-2014 0:04	ClientUI	Info	Lookup finished: 216.127.64.74 3995 bustercall.teamspeak3.com 0 0	
    4-4-2014 0:04	ClientUI	Info	Resolve successful: 216.127.64.74:3995	
    4-4-2014 0:04	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
    4-4-2014 0:04	ClientUI	Info	Initiating connection: 216.127.64.74:3995 bustercall.teamspeak3.com	
    4-4-2014 0:04	TSDNS	Info	TSDNS found at "bustercall.teamspeak3.com" and queried successfully. Result: 216.127.64.74:3995	
    4-4-2014 0:04	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
    4-4-2014 0:04	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
    4-4-2014 0:04	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-enter	
    4-4-2014 0:04	Windows Audio Session	Debug	WAS Buffer size: 882	
    4-4-2014 0:04	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-leave	
    4-4-2014 0:04	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-enter	
    4-4-2014 0:04	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-leave	
    4-4-2014 0:04	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
    4-4-2014 0:04	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
    4-4-2014 0:04	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-enter	
    4-4-2014 0:04	Windows Audio Session	Debug	WAS Buffer size: 882	
    4-4-2014 0:04	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-leave	
    4-4-2014 0:04	PreProSpeex	Info	Speex version: speex-1.2beta3	
    4-4-2014 0:04	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-enter	
    4-4-2014 0:04	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-leave	
    4-4-2014 0:04	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    4-4-2014 0:04	ClientUI	Info	Connect status: Disconnected	
    4-4-2014 0:04	ClientUI	Info	Failed to connect to server, want autoreconnect = 0
    Kind regards,
    Svulz
    Last edited by Chris; April 4th, 2014 at 08:14 AM. Reason: [code] FTW

  15. #30
    Join Date
    June 2011
    Location
    Germany
    Posts
    4,371
    Visit light-speed.com, go to the chat and tell them to stop banning their users.
    This is so annoying as this forum gets flooded with those messages every day. This is not a bug in TeamSpeak, it's just TeamSpeak hosters having absolutely no clue what they're doing.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: July 17th, 2015, 11:13 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: September 28th, 2014, 09:07 PM
  3. Can i speed up the file transfer rate speed in TS3?
    By KEVN38 in forum General Questions
    Replies: 4
    Last Post: April 5th, 2011, 01:04 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •