Forum

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 69
  1. #31
    Join Date
    April 2014
    Posts
    1

    Failed to resolve hostname 'ts101.light-speed.com'

    noone can connect to our TS server

    this is what its telling us


    <18:55:26> Failed to resolve hostname 'ts101.light-speed.com'

  2. #32
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,080
    Quote Originally Posted by WyldeWytch View Post
    noone can connect to our TS server

    this is what its telling us


    <18:55:26> Failed to resolve hostname 'ts101.light-speed.com'
    This is TeamSpeak Forums for issues, questions and such specific to our Software. Your problem however is specific to one hoster, which should be taken to the support of said hoster. In this case light-speed.com.

    It seems as though they messed up their DNS config, as whatever you try to resolve on light-speed.com results in status: SERVFAIL.
    Servers are still running but unless you happen to know the IP address you're screwed until they fix their DNS configuration.
    When sending PMs please make sure to include a reference link to the thread in question in the body of your message.

  3. #33
    Join Date
    April 2014
    Posts
    1

    TS 3 client cannot connect to certain servers

    I've been having this problem for quite some time now where I cannot connect to certain servers for TS3. I can connect to 174.3.41.31 or the regular Teamspeak testing server for instance but not to ny.jestservers.com:7175 or ts26.gameservers.com:9202 which are the ones I need to connect to.

    <13:47:57> Trying to resolve hostname ts26.gameservers.com
    <13:48:03> Trying to connect to server on ts26.gameservers.com:9202
    <13:48:08> Failed to connect to server

    So far I've tried plugging directly into the modem without using the router and reinstalling Teamspeak. I did a tracert to the server (the gameserver one) as well. No one else has this problem and when I talked to the gameserver support, they said it's somewhere on my end.
    Code:
    C:\Users\>tracert 199.167.19.50
    
    Tracing route to 199.167.19.50 over a maximum of 30 hops
    
      1     1 ms     1 ms     1 ms  192.168.20.254
      2     2 ms     2 ms     2 ms  css6-XE0-0-0-1114.man.poznan.pl [150.254.193.190
    ]
      3     7 ms     1 ms     1 ms  mx-pcss-1-AE0-1.man.poznan.pl [150.254.255.64]
      4    10 ms     1 ms     6 ms  z-pozmana.poznan-gw3.10Gb.rtr.pionier.gov.pl [21
    2.191.224.17]
      5     8 ms     8 ms     7 ms  port-channel203.car1.Berlin1.Level3.net [212.162
    .10.81]
      6   175 ms   177 ms   179 ms  vl-3204-ve-134.ebr2.Berlin1.Level3.net [4.69.161
    .5]
      7   177 ms   176 ms   177 ms  ae-27-27.ebr2.Dusseldorf1.Level3.net [4.69.200.1
    69]
      8   180 ms   178 ms   178 ms  ae-21-21.ebr1.Dusseldorf1.Level3.net [4.69.143.1
    81]
      9   177 ms   178 ms   177 ms  ae-46-46.ebr3.Frankfurt1.Level3.net [4.69.143.17
    0]
     10   178 ms   174 ms   176 ms  ae-93-93.csw4.Frankfurt1.Level3.net [4.69.163.14
    ]
     11   174 ms   174 ms   176 ms  ae-91-91.ebr1.Frankfurt1.Level3.net [4.69.140.13
    ]
     12   176 ms   177 ms   175 ms  ae-47-47.ebr2.Paris1.Level3.net [4.69.143.142]
     13   175 ms   176 ms   178 ms  ae-43-43.ebr2.Washington1.Level3.net [4.69.137.5
    8]
     14   175 ms   174 ms   174 ms  ae-48-48.ebr2.Washington12.Level3.net [4.69.202.
    62]
     15   192 ms   177 ms   180 ms  ae-6-6.ebr2.Chicago2.Level3.net [4.69.148.146]
     16   183 ms   183 ms   184 ms  ae-1-100.ebr1.Chicago2.Level3.net [4.69.132.113]
    
     17   174 ms   180 ms   174 ms  ae-3-3.ebr2.Denver1.Level3.net [4.69.132.61]
     18   176 ms   176 ms   175 ms  ae-2-2.ebr2.Seattle1.Level3.net [4.69.132.53]
     19   174 ms   174 ms   229 ms  ae-2-52.edge1.Seattle3.Level3.net [4.69.147.170]
    
     20   180 ms   180 ms   180 ms  PEER-1-NETW.edge1.Seattle3.Level3.net [4.59.232.
    2]
     21   185 ms   187 ms   186 ms  10ge.xe-0-0-0.van-hc16e-dis-1.peer1.net [216.187
    .88.29]
     22   176 ms   176 ms   176 ms  xe-0-0-3.van-hc21e-cor-1.ahsv.net [64.34.110.230
    ]
     23   176 ms   176 ms   176 ms  ge-0-0-0.van-hc21e-gw-1b.ahsv.net [199.167.19.10
    4]
     24     *      188 ms   198 ms  199.167.19.50
    If anyone has any ideas on what else to try, that would be very appreciated!
    Last edited by Chris; April 8th, 2014 at 02:25 PM. Reason: code tags ftw

  4. #34
    Join Date
    June 2011
    Location
    Germany
    Posts
    4,368
    Please post the client log.

  5. #35
    Join Date
    April 2014
    Posts
    1

    unable to connect to one specific server

    4/8/2014 8:46:29 PM Info TeamSpeak 3 Client 3.0.14 (2014-03-12 11:49:03)
    4/8/2014 8:46:29 PM Info SystemInformation: Windows XP SP3 (2600) x86 Binary: 32bit
    4/8/2014 8:46:29 PM Direct Sound Debug setting timer resolution to 1ms
    4/8/2014 8:46:29 PM SoundDevManager Info Not loading wasapi sound backend windowsaudiosession_win32.dll
    4/8/2014 8:46:29 PM Info *** Time [SPAWN_EVENTCONVERTER]: 344
    4/8/2014 8:46:30 PM Info *** Time [ICONMANGER]: 265
    4/8/2014 8:46:30 PM Info Loading plugin: appscanner_plugin
    4/8/2014 8:46:30 PM Info Loading plugin: clientquery_plugin
    4/8/2014 8:46:30 PM Info Loading plugin: lua_plugin
    4/8/2014 8:46:30 PM Info Loading plugin: teamspeak_control_plugin
    4/8/2014 8:46:30 PM Info Loading plugin: test_plugin
    4/8/2014 8:46:30 PM Info Loading plugin: ts3g15
    4/8/2014 8:46:30 PM Query Info listening on 127.0.0.1:25639
    4/8/2014 8:46:30 PM Info *** Time [PLUGINS]: 422
    4/8/2014 8:46:31 PM Info *** Time [MAINWINDOW_ACTIONS]: 141
    4/8/2014 8:46:31 PM Info *** Time [TREE]: 172
    4/8/2014 8:46:31 PM Info *** Time [SERVERVIEW]: 562
    4/8/2014 8:46:31 PM Info *** Time [SERVERVIEWMANAGER]: 735
    4/8/2014 8:46:32 PM Input Info Default monitoring enabled
    4/8/2014 8:46:32 PM Info *** Time [HOTKEYS]: 141
    4/8/2014 8:46:32 PM Info *** Time [MAINWINDOW]: 3094
    4/8/2014 8:46:32 PM Info *** Time [INIT]: 3094
    4/8/2014 8:46:32 PM ClientUI Info Qt version: 5.2.1
    4/8/2014 8:46:32 PM ClientUI Info Using configuration location: C:\Documents and Settings\Owner.Squishy\Application Data\TS3Client\settings.db
    4/8/2014 8:46:32 PM ClientUI Info Last update check was: Tue Apr 8 19:07:42 2014
    4/8/2014 8:46:43 PM Info Checking for updates...
    4/8/2014 8:46:43 PM TSDNS Info DNS resolve successful, "update.teamspeak.com"=176.9.148.78
    4/8/2014 8:46:43 PM Info Update check, my version: 1394624943, latest version: 1394624943
    4/8/2014 8:46:48 PM ClientUI Info Connect to server: ts88.light-speed.com
    4/8/2014 8:46:48 PM ClientUI Info Trying to resolve ts88.light-speed.com
    4/8/2014 8:46:48 PM TSDNS Info SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.ts88.light-speed.com"
    4/8/2014 8:46:48 PM TSDNS Info No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.ts88.light-speed.com"
    4/8/2014 8:46:48 PM TSDNS Info No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.light-speed.com"
    4/8/2014 8:46:48 PM TSDNS Info DNS resolve successful, "ts88.light-speed.com"=216.127.64.15
    4/8/2014 8:46:52 PM ClientUI Info Lookup finished: 216.127.64.15 7890 ts88.light-speed.com 0 0
    4/8/2014 8:46:52 PM ClientUI Info Resolve successful: 216.127.64.15:7890
    4/8/2014 8:46:52 PM ClientUI Info Blacklist check ok
    4/8/2014 8:46:52 PM ClientUI Info Initiating connection: 216.127.64.15:7890 ts88.light-speed.com
    4/8/2014 8:46:52 PM Direct Sound Warning RenderDeviceContext::int_processData outerLoop proc (3) time: 42 msecs
    4/8/2014 8:46:53 PM PreProSpeex Info Speex version: speex-1.2beta3
    4/8/2014 8:46:53 PM Direct Sound Warning RenderDeviceContext::int_processData Loop proc time: 56 msecs
    4/8/2014 8:46:53 PM Direct Sound Warning RenderDeviceContext::int_processData outerLoop proc (3) time: 74 msecs
    4/8/2014 8:46:53 PM Input Info Default monitoring disabled
    4/8/2014 8:46:53 PM Input Info Default monitoring enabled
    4/8/2014 8:46:53 PM ClientUI Info Connect status: Connecting
    4/8/2014 8:46:58 PM ClientUI Info Connect status: Disconnected
    4/8/2014 8:46:58 PM ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0


    this is my client log. ive tried everything up to and including uninstalling and reinstalling TS on my pc. i can connect to any other server i try. need help please. thank you in advance

  6. #36
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by shawns View Post
    4/8/2014 8:46:48 PM TSDNS Info DNS resolve successful, "ts88.light-speed.com"=216.127.64.15
    4/8/2014 8:46:52 PM ClientUI Info Lookup finished: 216.127.64.15 7890 ts88.light-speed.com 0 0
    4/8/2014 8:46:52 PM ClientUI Info Resolve successful: 216.127.64.15:7890
    Oh, your server is a light-speed.com one, then, two options

    1) Try connecting to 216.127.64.15:7890

    2) If the issue persists, then:
    --> this thread, Post #13: http://forum.teamspeak.com/showthrea...046#post374046

  7. #37
    Join Date
    April 2014
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by numma_cway View Post
    Please post the client log.
    I am having a very similiar problem. Where can I find the client log to post it?

  8. #38
    Join Date
    April 2014
    Posts
    3
    4/10/2014 2:59 PM Info TeamSpeak 3 Client 3.0.14 (2014-03-12 11:49:03)
    4/10/2014 2:59 PM Info SystemInformation: Windows 7 SP1 (7601) x64 (AMD or Intel) Binary: 32bit
    4/10/2014 2:59 PM Info Using hardware aes
    4/10/2014 2:59 PM Direct Sound Debug setting timer resolution to 1ms
    4/10/2014 2:59 PM Info Loading plugin: acre_win32
    4/10/2014 2:59 PM Info Loading plugin: appscanner_plugin
    4/10/2014 2:59 PM Info Loading plugin: clientquery_plugin
    4/10/2014 2:59 PM Info Loading plugin: lua_plugin
    4/10/2014 2:59 PM Info Loading plugin: teamspeak_control_plugin
    4/10/2014 2:59 PM Info Loading plugin: test_plugin
    4/10/2014 2:59 PM Info Loading plugin: ts3g15
    4/10/2014 2:59 PM Info Skipping Qt4 dependant overlay plugin
    4/10/2014 2:59 PM Info Api version is not compatible for plugin: C:\Users\Ryan Schleif\AppData\Local\TeamSpeak 3 Client\plugins\acre_win32.dll
    4/10/2014 2:59 PM Query Info listening on 127.0.0.1:25639
    4/10/2014 2:59 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    4/10/2014 2:59 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    4/10/2014 2:59 PM InputDevices Info Input device name: Logitech, Inc. G27 Racing Wheel
    4/10/2014 2:59 PM Input Info Default monitoring enabled
    4/10/2014 2:59 PM Info *** Time [MAINWINDOW]: 283
    4/10/2014 2:59 PM Info *** Time [INIT]: 283
    4/10/2014 2:59 PM ClientUI Info Qt version: 5.2.1
    4/10/2014 2:59 PM ClientUI Info Using configuration location: C:\Users\Ryan Schleif\AppData\Roaming\TS3Client\settings.db
    4/10/2014 2:59 PM ClientUI Info Last update check was: Thu Apr 10 10:01:55 2014
    4/10/2014 2:59 PM ClientUI Info Connect to server: 72.8.156.244
    4/10/2014 2:59 PM ClientUI Info Blacklist check ok
    4/10/2014 2:59 PM ClientUI Info Initiating connection: 72.8.156.244:6709 72.8.156.244
    4/10/2014 2:59 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    4/10/2014 2:59 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    4/10/2014 2:59 PM Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-enter
    4/10/2014 2:59 PM Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 960
    4/10/2014 2:59 PM Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-leave
    4/10/2014 2:59 PM Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
    4/10/2014 2:59 PM Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
    4/10/2014 2:59 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    4/10/2014 2:59 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    4/10/2014 2:59 PM Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-enter
    4/10/2014 2:59 PM Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 320
    4/10/2014 2:59 PM Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-leave
    4/10/2014 2:59 PM PreProSpeex Info Speex version: speex-1.2beta3
    4/10/2014 2:59 PM Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
    4/10/2014 2:59 PM Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
    4/10/2014 2:59 PM ClientUI Info Connect status: Connecting
    4/10/2014 3:00 PM ClientUI Info Connect status: Disconnected
    4/10/2014 3:00 PM ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0
    4/10/2014 3:00 PM ClientUI Info Connect to server: 72.8.156.244
    4/10/2014 3:00 PM ClientUI Info Blacklist check ok
    4/10/2014 3:00 PM ClientUI Info Initiating connection: 72.8.156.244:6709 72.8.156.244
    4/10/2014 3:00 PM ClientUI Info Connect status: Connecting
    4/10/2014 3:00 PM ClientUI Info Connect to server: 72.8.156.244
    4/10/2014 3:00 PM ClientUI Info Connect status: Disconnected
    4/10/2014 3:00 PM ClientUI Info Disconnected or forced to leave, want autoreconnect = 0
    4/10/2014 3:00 PM ClientUI Info Connecting to next server...
    4/10/2014 3:00 PM ClientUI Info Connect to server: 72.8.156.244
    4/10/2014 3:00 PM ClientUI Info Blacklist check ok
    4/10/2014 3:00 PM ClientUI Info Initiating connection: 72.8.156.244:6709 72.8.156.244
    4/10/2014 3:00 PM ClientUI Info Connect status: Connecting
    4/10/2014 3:00 PM ClientUI Info Connect status: Disconnected
    4/10/2014 3:00 PM ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0

  9. #39
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by PLFSpurtle View Post
    4/10/2014 3:00 PM ClientUI Info Initiating connection: 72.8.156.244:6709 72.8.156.244
    4/10/2014 3:00 PM ClientUI Info Connect status: Connecting
    4/10/2014 3:00 PM ClientUI Info Connect to server: 72.8.156.244
    You have indicated the server final IP, but this IP corresponds to ts58.light-speed.com server
    http://forum.teamspeak.com/showthrea...068#post370068

    In this case, directly, there is a thread about it, spcecially this post:
    http://forum.teamspeak.com/showthrea...350#post376350

    and, in short, this thread, Post #13: http://forum.teamspeak.com/showthrea...046#post374046

  10. #40
    Join Date
    April 2014
    Posts
    3
    Thank you!!!

  11. #41
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by PLFSpurtle View Post
    Thank you!!!
    Epp, Sorry. It seems something has changed.
    Now, pinging to ts58.light-speed.com the IP is
    Code:
    Microsoft Windows XP [Versión 5.1.2600]
    (C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.
    
    C:\Documents and Settings\PotaBlava>ping ts58.light-speed.com
    
    Haciendo ping a ts58.light-speed.com [216.127.64.201] con 32 bytes de datos:
    
    Respuesta desde 216.127.64.201: bytes=32 tiempo=232ms TTL=48
    Respuesta desde 216.127.64.201: bytes=32 tiempo=230ms TTL=49
    Respuesta desde 216.127.64.201: bytes=32 tiempo=230ms TTL=50
    Respuesta desde 216.127.64.201: bytes=32 tiempo=225ms TTL=50
    
    Estadísticas de ping para 216.127.64.201:
        Paquetes: enviados = 4, recibidos = 4, perdidos = 0
        (0% perdidos),
    Tiempos aproximados de ida y vuelta en milisegundos:
        Mínimo = 225ms, Máximo = 232ms, Media = 229ms
    You could try connecting to 216.127.64.201:6709 instead of 72.8.156.244:6709.
    Is your server there?

  12. #42
    Join Date
    April 2014
    Posts
    2

    Angry can't connect to server error

    i been getting this error for the past two days been trying every little piece of advice and nothing worked and its pissing me off. i tried re installing ts3 and windows. resetting my router. opening the ports to allow it. i pinged it did every thing nothing is working
    its only on this one freaking server twdus.teamspeak3.com

    <14:17:21> Trying to resolve hostname twdus.teamspeak3.com
    <14:17:25> Trying to connect to server on twdus.teamspeak3.com
    <14:17:30> Failed to connect to server

    client log
    4/20/2014 2:18 PM ClientUI Info Connect to server: twdus.teamspeak3.com
    4/20/2014 2:18 PM ClientUI Info Trying to resolve twdus.teamspeak3.com
    4/20/2014 2:18 PM TSDNS Info SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.twdus.teamspeak3.com"
    4/20/2014 2:18 PM TSDNS Info No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.teamspeak3.com"
    4/20/2014 2:18 PM TSDNS Info No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.twdus.teamspeak3.com"
    4/20/2014 2:18 PM TSDNS Info DNS resolve successful, "twdus.teamspeak3.com"=216.127.64.15
    4/20/2014 2:18 PM ClientUI Info Lookup finished: 216.127.64.15 9987 twdus.teamspeak3.com 0 0
    4/20/2014 2:18 PM ClientUI Info Resolve successful: 216.127.64.15:9987
    4/20/2014 2:18 PM ClientUI Info Blacklist check ok
    4/20/2014 2:18 PM ClientUI Info Initiating connection: 216.127.64.15:9987 twdus.teamspeak3.com
    4/20/2014 2:18 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    4/20/2014 2:18 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    4/20/2014 2:18 PM ClientUI Info Connect status: Connecting
    4/20/2014 2:18 PM ClientUI Info Connect status: Disconnected
    4/20/2014 2:18 PM ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0

    i dont know what else to do some one help before i punch a hole through my screen

  13. #43
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by lithonion View Post
    its only on this one freaking server twdus.teamspeak3.com

    <14:17:21> Trying to resolve hostname twdus.teamspeak3.com
    <14:17:25> Trying to connect to server on twdus.teamspeak3.com
    <14:17:30> Failed to connect to server
    Step 1: Try connecting to ts88.light-speed.com:3225

    else Step 2: Try connecting to 216.127.64.15:3225

    else Step 3: this thread, Post #13: http://forum.teamspeak.com/showthrea...046#post374046

  14. #44
    Join Date
    April 2014
    Posts
    2
    the ip address worked thank you.

  15. #45
    Join Date
    April 2014
    Posts
    1

    Can not connect to server

    I was able to connect about a month ago. I had to the update last night and I can not connect now. I was talking to my friends in game and they are able to get into the server. I tried uninstalling and installing TS3 again today and still cannot connect.

    <16:50:42> Trying to resolve hostname doubledeuce.teamspeak3.com
    <16:50:46> Trying to connect to server on doubledeuce.teamspeak3.com:8653
    <16:50:51> Failed to connect to server

    Any idea why I cannot connect?
    Last edited by mikel_cygnus; April 21st, 2014 at 11:14 PM. Reason: To ask a question

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: July 17th, 2015, 11:13 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: September 28th, 2014, 09:07 PM
  3. Can i speed up the file transfer rate speed in TS3?
    By KEVN38 in forum General Questions
    Replies: 4
    Last Post: April 5th, 2011, 01:04 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •