Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    289

    [Client 3.0.18.2] cosmetic issue, missing signal in connectioninfodialog

    While debugging crashes of my client, i have found a missing signal within the connectioninfodialog.
    QObject::connect: No such signal ServerView::clientDisconnected(uint64,anyID) in ../../../../src/UI_qt/connectioninfodialog.cpp:32
    QObject::connect: (receiver name: 'ConnectionInfoDialog')
    This is only a cosmetic issue, but should also be fixxed within the near future.

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    I will put this in a ticket for evaluation + will tell the devs about it in a QA dev meeting.

    Thank you for the report
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  3. #3
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    This will be fixed with client 3.0.19.

    Whisper lists and chat tabs where also affected here.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cosmetic server groups
    By Alobos in forum Permission System
    Replies: 5
    Last Post: August 14th, 2013, 01:25 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: May 15th, 2013, 10:18 AM
  3. [Resolved] System(Host) outage then all permissions missing amongst other issue's.
    By r6-1st in forum Permission System
    Replies: 3
    Last Post: October 30th, 2011, 02:47 AM
  4. Weird Icon Uploading/Missing Icons Issue
    By Pickerd in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: July 10th, 2011, 06:59 AM
  5. TS3 Client: Missing libraries
    By Kennyy in forum Linux
    Replies: 2
    Last Post: September 9th, 2010, 09:24 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •