Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    December 2015
    Posts
    1

    TS3, Windows 7 Sound cuts out every 3 seconds

    I am running Win 7 64 bit home premium with logitech g430 headset.

    The problem i am having is my sound cuts in and out, not just on TS3 but on my entire system. Only happens when i have both TS3 and any game running at the same time. Issue started about a months ago and has gotten worse. I have searched the internet for a solution but found nothing. If i play my game without TS3 running it works just fine but the moment i load TS my sound starts crashing and restarting only to crash again. It happens every ~3 seconds, goes out comes back, over and over and over again until i close TS and then my sound returns with no problems. I have tried reinstalling TS3 and making usre my audio drivers are up to date both on motherboard and logitech website.

    All i i have to show is this log i copied during the instance it starts happening:

    12/19/2015 02:56:05 Input Info Default monitoring disabled
    12/19/2015 02:56:05 Input Info Default monitoring enabled
    12/19/2015 02:56:05 SoundDevManager Info Device removed
    12/19/2015 02:56:05 Windows Audio Session Debug WAS::stopDevice-enter
    12/19/2015 02:56:05 Windows Audio Session Debug WAS::stopDevice-leave
    12/19/2015 02:56:05 Windows Audio Session Debug WAS::closeDevice-enter
    12/19/2015 02:56:05 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::queueDeviceDelete - enter
    12/19/2015 02:56:05 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::queueDeviceDelete - leave
    12/19/2015 02:56:05 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::clearQueue - enter
    12/19/2015 02:56:05 Windows Audio Session Debug WAS::closeDevice-leave
    12/19/2015 02:56:05 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    12/19/2015 02:56:05 Windows Audio Session Devel Waiting for device to close
    12/19/2015 02:56:05 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::clearQueue - leave
    12/19/2015 02:56:05 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    12/19/2015 02:56:05 SoundDevManager Info Default device changed
    12/19/2015 02:56:05 Windows Audio Session Debug WAS::openDevice-enter
    12/19/2015 02:56:06 Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 960
    12/19/2015 02:56:06 Windows Audio Session Debug WAS::openDevice-leave
    12/19/2015 02:56:06 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
    12/19/2015 02:56:06 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
    12/19/2015 02:56:06 SoundDevManager Info Device removed
    12/19/2015 02:56:06 Windows Audio Session Debug WAS::stopDevice-enter
    12/19/2015 02:56:06 Windows Audio Session Debug WAS::stopDevice-leave
    12/19/2015 02:56:06 Windows Audio Session Debug WAS::closeDevice-enter
    12/19/2015 02:56:06 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::queueDeviceDelete - enter
    12/19/2015 02:56:06 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::queueDeviceDelete - leave
    12/19/2015 02:56:06 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::clearQueue - enter
    12/19/2015 02:56:06 Windows Audio Session Debug WAS::closeDevice-leave
    12/19/2015 02:56:06 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    12/19/2015 02:56:06 Windows Audio Session Devel Waiting for device to close
    12/19/2015 02:56:06 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    12/19/2015 02:56:06 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::clearQueue - leave


    I have seen a couple of other threads showing the same problem but no fix. Please can anyone help, i really dont want to go back to ventrilo!

  2. #2
    Join Date
    January 2013
    Location
    Thüringen
    Posts
    342
    Double click on speaker icon again and then click on the speaker when disable " improvements " all sound effects .
    Second tip necessarily sound card driver update! Have you lived the soundcard / headset for standard device / reproducing apparatus in TS3?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. My microphone cuts off every 2-4 seconds or so
    By Duanelbeedzz in forum General Questions
    Replies: 3
    Last Post: October 12th, 2012, 02:35 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •