Forum

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    November 2015
    Posts
    1

    ATHP License 0 slots in use

    Hey Community,

    I know that I have to pay for used slots, but if I don't use any slots in a month, do I still need to pay something ?

    Thx to everyone who helps me and sorry for eventual bad english

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    17,946
    That's no tech question for the forum.
    Contact sales for such questions. [email protected] or login into your account and create a new ticket.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Resolved] Non-Profit License 512 slots with 32 slots
    By cognaman in forum Server Support
    Replies: 17
    Last Post: August 31st, 2018, 12:12 PM
  2. [On Todo] AAL / ATHP license should be displayed different
    By Sebi94 in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 9
    Last Post: January 20th, 2017, 09:47 AM
  3. ATHP License
    By Gentoo in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: July 10th, 2015, 10:47 AM
  4. [No Bug] not working license(ATHP)
    By b00st3r in forum Off Topic
    Replies: 2
    Last Post: February 19th, 2012, 06:04 AM
  5. ATHP License
    By Cobby in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: December 20th, 2009, 10:37 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •