Forum

Page 15 of 16 FirstFirst ... 513141516 LastLast
Results 211 to 225 of 226
  1. #211
    Join Date
    November 2013
    Posts
    290
    Quote Originally Posted by Ashnard View Post
    Hello, could you make "local mute" look different than muted input? https://imgur.com/a/sCKw90h
    You are right. I will adapt the icon in question. Thank you for the feedback!

    I am not exactly sure when I will release an update on myTS, but I definitely will provide one here.

    Edit: There it is. Tell me what you think.

    Click image for larger version. 

Name:	gHGKD9e.png 
Views:	47 
Size:	3.6 KB 
ID:	16905
    Attached Files Attached Files
    Last edited by Brady_The; August 2nd, 2018 at 10:38 PM.

  2. #212
    Join Date
    August 2018
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by Brady_The View Post
    You are right. I will adapt the icon in question. Thank you for the feedback!

    I am not exactly sure when I will release an update on myTS, but I definitely will provide one here.

    Edit: There it is. Tell me what you think.

    Click image for larger version. 

Name:	gHGKD9e.png 
Views:	47 
Size:	3.6 KB 
ID:	16905
    It's a good one. Thanks for quick update. C:

  3. #213
    Join Date
    June 2017
    Posts
    2
    Hello,

    I have a suggestion for the Extended Legacy Info Display.
    Extend it to the client db id. I need it sometimes.

    I put it between Client ID and unique ID manuelly

  4. #214
    Join Date
    October 2018
    Posts
    2

    Disable Advanced Client Informations on TeamSpeak 3

    Hello everyone,

    I have one question, how I can disable this advanced informations?
    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_3.png 
Views:	85 
Size:	143.5 KB 
ID:	17431

    I want the old information status:
    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_4.png 
Views:	54 
Size:	45.5 KB 
ID:	17432

    Thanks for help,
    Marcel!
    Last edited by dante696; January 20th, 2019 at 07:10 PM. Reason: merged

  5. #215
    Join Date
    November 2013
    Posts
    290
    Quote Originally Posted by Rising Darkness View Post
    Hello,

    I have a suggestion for the Extended Legacy Info Display.
    Extend it to the client db id. I need it sometimes.

    I put it between Client ID and unique ID manually
    Thank you for the tip. I added this information but am not sure if or when I will release the update on myTS.

    However, if one fancies this information feel free to download the attached .tpl files and overwrite the existing ones in %AppData%\TS3Client\styles\DarkenTS
    Attached Files Attached Files

  6. #216
    Join Date
    January 2017
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    337
    Maybe... Turn the Style back to the default settings.
    Tools -> Options -> Design -> Style
    Attached Images Attached Images  

  7. #217
    Join Date
    November 2013
    Posts
    290
    Quote Originally Posted by pzy.real View Post
    I have one question, how I can disable this advanced informations?
    It appears that I have messed up. The advanced information status hasn't been default for over a good 2 - 3 years. Unfortunately I seem to have brought it back with the latest update.

    I apologize for this mistake. I will push an update to myTS shorty that will take care of this problem. The release of the update can take a while, though (the current version was stuck in approval limbo for 42 days).

    However, you can fix this already yourself right now! To do that, copy and paste "%AppData%\TS3Client\styles\DarkenTS\Customisation \1 - Info Display" into the address bar of an instance of the File Explorer (or simply press the Windows key, copy, paste, and press Enter) and execute "1.1 - Install Default Info Display(.bat)".

    Please accept my apology. Thank you for using DarkenTS. Feel free to report back with more question if you should have any!

    Mods, feel free to merge this thread into the dedicated DarkenTS thread. Thank you.

  8. #218
    Join Date
    January 2019
    Posts
    1

    Weird Right Panel

    A few days ago the right panel in Teamspeak started to look diffrent than before.

    I already tried updating/downgrading/reinstalling teamspeak but nothing works.

    This is what the right panel now looks like.
    Click image for larger version. 

Name:	zqxkkpe.png 
Views:	74 
Size:	12.2 KB 
ID:	17445
    Last edited by dante696; January 24th, 2019 at 02:09 PM. Reason: merged

  9. #219
    Join Date
    June 2008
    Posts
    17,594
    The design you use got updated. Looks like you use DarkenTS.
    Please contact the autor of that design if there are questions left.

    moved out of client section
    Last edited by dante696; January 24th, 2019 at 02:09 PM.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  10. #220
    Join Date
    November 2013
    Posts
    290
    Quote Originally Posted by 3DSFreaker View Post
    A few days ago the right panel in Teamspeak started to look different than before.

    I already tried updating/downgrading/reinstalling teamspeak but nothing works.

    This is what the right panel now looks like.
    It should work as intended again. I apologise for the inconvenience.

  11. #221
    Join Date
    February 2017
    Posts
    2
    The white is normal TS and the dark is the DarkTS. I do not like that it shows all the things like unique id etc
    Attached Images Attached Images  

  12. #222
    Join Date
    November 2013
    Posts
    290
    Quote Originally Posted by Shadow27 View Post
    The white is normal TS and the dark is the DarkTS. I do not like that it shows all the things like unique id etc
    Technically the TeamSpeak default view should be DarkenTS default as well.

    To go back to the default info display head to "%AppData%\TS3Client\styles\DarkenTS\Customisa tion \1 - Info Display" and execute "1.1 - Install Default Info Display(.bat)".

    I apologise for the inconvenience.

  13. #223
    Join Date
    March 2019
    Posts
    1

    Cannot Detect Location

    I apologize if I am wrong about this.

    I installed this theme and ever since then TS3 cannot determine where people's locations are. I don't know why but it just errors out or gives me a long string of random numbers and letters.

  14. #224
    Join Date
    November 2013
    Posts
    290
    Quote Originally Posted by DLove203 View Post
    I apologize if I am wrong about this.

    I installed this theme and ever since then TS3 cannot determine where people's locations are. I don't know why but it just errors out or gives me a long string of random numbers and letters.
    Hey DLove, thank you for the feedback.

    I assume you are using the latest version from myTS with the default info display? On my end the display of location looks fine.

    Click image for larger version. 

Name:	ts3client_win64_2019-03-16_13-54-38.png 
Views:	16 
Size:	4.4 KB 
ID:	17633 Click image for larger version. 

Name:	ts3client_win64_2019-03-16_13-55-14.png 
Views:	16 
Size:	4.8 KB 
ID:	17634

    Could you please provide a screenshot of the problem. Thank you.

  15. #225
    Join Date
    March 2019
    Location
    Zielona Góra lubuskie
    Posts
    1
    Good jobe, i would prefer more the black ones than the withe template.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Save ip or name of member.R
    By Mrcritical in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: November 26th, 2013, 05:54 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •