Hey there. Yesterday everything was working just fine. Today I try to connect and I can't. I get "Failed to connect". Tried to connect via IP but still same issue. What is strange I can connect to other servers (voice.teamspeak), can ping it. My friends aren't experiencing any issues with our server, except me. Here's the log:

Code:
2016-02-11 15:14:16	ClientUI	Info	Connect to server: ts40.net-speak.pl	
2016-02-11 15:14:16	ClientUI	Info	Trying to resolve ts40.net-speak.pl	
2016-02-11 15:14:16	TSDNS	Info	DNS resolve successful, "ts40.net-speak.pl"=178.217.190.10	
2016-02-11 15:14:16	TSDNS	Info	SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.ts40.net-speak.pl"	
2016-02-11 15:14:17	ClientUI	Info	Lookup finished: 178.217.190.10 6450 ts40.net-speak.pl 0 0	
2016-02-11 15:14:17	ClientUI	Info	Resolve successful: 178.217.190.10:6450	
2016-02-11 15:14:17	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
2016-02-11 15:14:17	ClientUI	Info	Initiating connection: 178.217.190.10:6450 ts40.net-speak.pl	
2016-02-11 15:14:17	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
2016-02-11 15:14:17	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
2016-02-11 15:14:17	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-enter	
2016-02-11 15:14:17	Windows Audio Session	Debug	WAS Buffer size: 960	
2016-02-11 15:14:17	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-leave	
2016-02-11 15:14:17	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-enter	
2016-02-11 15:14:17	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-leave	
2016-02-11 15:14:17	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
2016-02-11 15:14:17	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
2016-02-11 15:14:17	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-enter	
2016-02-11 15:14:17	Windows Audio Session	Debug	WAS Buffer size: 960	
2016-02-11 15:14:17	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-leave	
2016-02-11 15:14:17	PreProSpeex	Info	Speex version: speex-1.2beta3	
2016-02-11 15:14:17	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-enter	
2016-02-11 15:14:17	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-leave	
2016-02-11 15:14:17	Windows Audio Session	Debug	WAS::associateAECDevice-enter	
2016-02-11 15:14:17	Windows Audio Session	Debug	WAS Buffer size: 960	
2016-02-11 15:14:17	Windows Audio Session	Debug	WAS::associateAECDevice-leave	
2016-02-11 15:14:17	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
2016-02-11 15:14:22	ClientUI	Info	Connect status: Disconnected	
2016-02-11 15:14:22	ClientUI	Info	Failed to connect to server, want autoreconnect = 0