Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    March 2016
    Posts
    3

    ts3 default skin 'issue'?

    (i hope im posting this in the right place)

    this isnt necessarily a problem/issue, but im not sure how else to phrase it.
    basically, i went and downloaded overwolf, and then started messing around with my teamspeak themes. i downloaded a theme, then changed it back to the default ts look, and started messing with the provided themes/styles. when i wanted to change it back to how i had it before, i couldn't.

    this is how my ts used to look (not my screenshot):
    http://www.teamspeak3.com/images/tea...l-screen-1.png

    this is how it looks now (all info was cut out):
    http://i.imgur.com/k7MeARb.png


    to cut straight to the point: my ts used to look like the 1st screenshot, now it looks like the second, and i want to find out how to revert it. any and all help is appreciated.
    Last edited by dante696; March 7th, 2016 at 09:10 AM. Reason: moved

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    Never edit default themes, sound packs, plugins etc. . Only work with copies or your own theme.
    Just download the client installer and re-isnatll the client to get this fixed.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  3. #3
    Join Date
    March 2016
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    Never edit default themes, sound packs, plugins etc. . Only work with copies or your own theme.
    Just download the client installer and re-isnatll the client to get this fixed.
    I didn't directly edit any theme/sound pack, but alright.

    I tried to uninstall and reinstall twice, no dice.

  4. #4
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    So there is a custom and broken theme loading all the time?

    You could try fowlling or start your config from scratch.
    - Try to get in option dialog and to set Bluesky to get a GUI back.
    Hotkeys in Order are Alt + S -> O > DE (press D and E in a row) > 4x TAB > BL (Press B and L in a row) -> Return Key (Enter)

    - Remove your custom theme and then start the client

    - Remove/Rename your conf file (settings.db) and start where the client loads the default thme by default.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  5. #5
    Join Date
    March 2016
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    So there is a custom and broken theme loading all the time?

    You could try fowlling or start your config from scratch.
    - Try to get in option dialog and to set Bluesky to get a GUI back.
    Hotkeys in Order are Alt + S -> O > DE (press D and E in a row) > 4x TAB > BL (Press B and L in a row) -> Return Key (Enter)

    - Remove your custom theme and then start the client

    - Remove/Rename your conf file (settings.db) and start where the client loads the default thme by default.
    it worked! thank you so much.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Resolved] Question about the default Skin from ts
    By Isaac Porter in forum Skins / Icon & Sound Packs
    Replies: 2
    Last Post: February 21st, 2015, 10:28 PM
  2. whenever i use anything besides default skin it looks like this?
    By srl98me in forum Skins / Icon & Sound Packs
    Replies: 4
    Last Post: October 13th, 2011, 10:05 AM
  3. TS 3 Mac skin issue
    By pathaN in forum Skins / Icon & Sound Packs
    Replies: 2
    Last Post: August 9th, 2011, 02:31 PM
  4. How to set a new default skin?
    By Mateo7600 in forum Skins / Icon & Sound Packs
    Replies: 3
    Last Post: June 6th, 2010, 01:11 PM
  5. System-default Skin is Buggy...
    By DvdRom in forum Skins / Icon & Sound Packs
    Replies: 1
    Last Post: April 14th, 2010, 04:48 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •