Forum

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    March 2016
    Posts
    3

    unable to join a server that i could join two days ago, a little help, please?

    as the title says, client log is as follows:

    11/03/2016 13:02:45 Info TeamSpeak 3 Client 3.0.18.2 (2015-10-22 11:14:48)
    11/03/2016 13:02:45 Info SystemInformation: Windows 7 SP1 (7601) x64 (AMD or Intel) Binary: 64bit
    11/03/2016 13:02:45 Info Using hardware aes
    11/03/2016 13:02:45 Direct Sound Debug setting timer resolution to 1ms
    11/03/2016 13:02:45 Info Loading plugin: clientquery_plugin
    11/03/2016 13:02:45 Info Loading plugin: lua_plugin
    11/03/2016 13:02:45 Info Loading plugin: teamspeak_control_plugin
    11/03/2016 13:02:45 Info Loading plugin: test_plugin
    11/03/2016 13:02:45 Info Loading plugin: ts3g15
    11/03/2016 13:02:45 Query Info listening on 127.0.0.1:25639
    11/03/2016 13:02:45 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    11/03/2016 13:02:45 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    11/03/2016 13:02:45 Info *** Time [SERVERVIEWMANAGER]: 177
    11/03/2016 13:02:45 Input Info Default monitoring enabled
    11/03/2016 13:02:45 Info *** Time [MAINWINDOW]: 529
    11/03/2016 13:02:45 Info *** Time [INIT]: 529
    11/03/2016 13:02:45 ClientUI Info Qt version: 5.5.0
    11/03/2016 13:02:45 ClientUI Info Using configuration location: C:\Users\Rich\AppData\Roaming\TS3Client\settings.d b
    11/03/2016 13:02:46 ClientUI Info Last update check was: Fri Mar 11 09:39:14 2016
    11/03/2016 13:02:46 Info Statistics report: User previously denied participation
    11/03/2016 13:02:46 Newsticker Info Newsticker next check: Fri Mar 11 13:13:46 2016
    11/03/2016 13:02:47 ClientUI Info Connect to server: 216.244.81.82
    11/03/2016 13:02:47 ClientUI Info Blacklist check ok
    11/03/2016 13:02:47 ClientUI Info Initiating connection: 216.244.81.82:9987 216.244.81.82
    11/03/2016 13:02:47 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    11/03/2016 13:02:47 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    11/03/2016 13:02:47 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-enter
    11/03/2016 13:02:47 Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 960
    11/03/2016 13:02:47 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-leave
    11/03/2016 13:02:47 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
    11/03/2016 13:02:47 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
    11/03/2016 13:02:47 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    11/03/2016 13:02:47 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    11/03/2016 13:02:47 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-enter
    11/03/2016 13:02:47 Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 960
    11/03/2016 13:02:47 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-leave
    11/03/2016 13:02:47 PreProSpeex Info Speex version: speex-1.2beta3
    11/03/2016 13:02:47 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
    11/03/2016 13:02:47 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
    11/03/2016 13:02:47 Windows Audio Session Debug WAS::associateAECDevice-enter
    11/03/2016 13:02:47 Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 960
    11/03/2016 13:02:47 Windows Audio Session Debug WAS::associateAECDevice-leave
    11/03/2016 13:02:47 Windows Audio Session Debug Got 3 or more rendering spaces in same loop 480 960 480
    11/03/2016 13:02:47 ClientUI Info Connect status: Connecting
    11/03/2016 13:02:52 ClientUI Info Connect status: Disconnected
    11/03/2016 13:02:52 ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0

    also, im able to join others servers, just not this one, specifically, others are on the server, no problems, so help would be appreciated

  2. #2
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,078
    works just fine, might be a network problem or the server refusing your connection (e.g. blocked in firewall).
    When sending PMs please make sure to include a reference link to the thread in question in the body of your message.

  3. #3
    Join Date
    March 2016
    Posts
    3
    i checked the firewall thing, both by temporarily disabling it, and adding an exception, not sure how i would try and fix a network issue from my side, though

  4. #4
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,078
    as said the server might be blocking you
    When sending PMs please make sure to include a reference link to the thread in question in the body of your message.

  5. #5
    Join Date
    March 2016
    Posts
    3
    oh, i see. i'll get hold of the admin then, see if they can do anything. thanks for the help

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Unable to join any teamspeak Server
    By mrbell11 in forum General Questions
    Replies: 0
    Last Post: August 16th, 2015, 01:38 AM
  2. Unable to Join LAN server
    By juan2394 in forum Windows
    Replies: 3
    Last Post: July 12th, 2013, 07:47 PM
  3. Unable to join my own server.
    By paulrobz in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: July 11th, 2013, 08:07 PM
  4. Host message and unable to join server again
    By PietjeNL in forum Server Support
    Replies: 1
    Last Post: December 24th, 2009, 05:06 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •