Forum

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 16 of 16
  1. #16
    Join Date
    December 2016
    Posts
    4

    I reinstalled an selected the correct speaker - still can't hear it.

    I reinstalled the client again, then I selected as the playback device as TS3 appears in its volume mixer. I clicked the "Test Sound" option, and I think I heard something.

    Please give me hints as to what it was, it sounded like;
    • a female voice
    • i think it said "this is a test" or something of the sort
    • after i clicked the test sound option again, i could not hear it anymore


    Attached is an image of the reinstalled client with the settings window [playback] open, with the volume mixer next to it

    Click image for larger version. 

Name:	2016-12-28 (4).png 
Views:	59 
Size:	388.0 KB 
ID:	14673

    And here is another image, where I moved the slider around so that the sound is as loud as possible

    Click image for larger version. 

Name:	2016-12-28 (3).png 
Views:	57 
Size:	388.4 KB 
ID:	14672
    Attached Images Attached Images  
    Last edited by ifti91901; December 29th, 2016 at 03:09 AM. Reason: incorrect image

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Resolved] I can not hear other users when i talk
    By enji02 in forum Client Support
    Replies: 8
    Last Post: February 2nd, 2017, 02:37 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: April 4th, 2014, 02:13 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: February 17th, 2012, 01:58 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •