Forum

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    March 2016
    Posts
    1

    Can't connect to certain servers.

    So i'm trying to connect to 158.69.222.110:10556
    The server is up and working because my friends can connect to it.
    I tried connect to a different server a while ago and it did the same thing.
    When I tried to connect to their server on Minecraft or Teamspeak I would never get a response.

    Whenever I try to connect this is what happens.

    Trying to connect to server on 158.69.222.110:10556
    Failed to connect to server

    Here are the logs.

    3/25/2016 13:45:59 Info TeamSpeak 3 Client 3.0.18.2 (2015-10-22 11:14:48)
    3/25/2016 13:45:59 Info SystemInformation: Windows 8 (9200) x64 (AMD or Intel) Binary: 32bit
    3/25/2016 13:45:59 Info Using hardware aes
    3/25/2016 13:45:59 Direct Sound Debug setting timer resolution to 1ms
    3/25/2016 13:45:59 Info Loading plugin: ClownfishForTeamspeak_win32
    3/25/2016 13:45:59 Info Loading plugin: WalkieTalkie_win32
    3/25/2016 13:45:59 Info Loading plugin: chatlogs_win32
    3/25/2016 13:45:59 Info Loading plugin: clientquery_plugin
    3/25/2016 13:45:59 Info Loading plugin: crosstalk_win32
    3/25/2016 13:45:59 Info Loading plugin: groupchat_win32
    3/25/2016 13:45:59 Info Loading plugin: lua_plugin
    3/25/2016 13:45:59 Info Loading plugin: soundboard
    3/25/2016 13:45:59 Info Loading plugin: teamspeak_control_plugin
    3/25/2016 13:45:59 Info Loading plugin: test_plugin
    3/25/2016 13:45:59 Info Loading plugin: ts3_overlay_win32
    3/25/2016 13:45:59 Info Loading plugin: ts3g15
    3/25/2016 13:45:59 Info Api version is not compatible for plugin: C:\Users\Test\AppData\Local\TeamSpeak 3 Client\plugins\WalkieTalkie_win32.dll
    3/25/2016 13:45:59 Query Info listening on 127.0.0.1:25639
    3/25/2016 13:45:59 Info Failed to load plugin: C:\Users\Test\AppData\Local\TeamSpeak 3 Client\plugins\groupchat_win32.dll
    3/25/2016 13:45:59 Info LoadLibrary error: 126
    3/25/2016 13:45:59 Info Failed to load plugin: C:\Users\Test\AppData\Local\TeamSpeak 3 Client\plugins\soundboard.dll
    3/25/2016 13:45:59 Info LoadLibrary error: 193
    3/25/2016 13:46:00 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    3/25/2016 13:46:00 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    3/25/2016 13:46:00 Info *** Time [SERVERVIEWMANAGER]: 139
    3/25/2016 13:46:00 Input Info Default monitoring enabled
    3/25/2016 13:46:00 Info *** Time [MAINWINDOW]: 599
    3/25/2016 13:46:00 Info *** Time [INIT]: 601
    3/25/2016 13:46:00 ClientUI Info Qt version: 5.5.0
    3/25/2016 13:46:00 ClientUI Info Using configuration location: C:\Users\Test\AppData\Roaming\TS3Client\settings.d b
    3/25/2016 13:46:00 ClientUI Info Last update check was: Fri Mar 25 08:24:37 2016
    3/25/2016 13:46:00 Info Statistics report: User previously denied participation
    3/25/2016 13:46:01 Newsticker Info Newsticker next check: Fri Mar 25 09:15:35 2016
    3/25/2016 13:46:04 ClientUI Info Connect to server: 158.69.222.110
    3/25/2016 13:46:04 ClientUI Info Blacklist check ok
    3/25/2016 13:46:04 ClientUI Info Initiating connection: 158.69.222.110:10556 158.69.222.110
    3/25/2016 13:46:04 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    3/25/2016 13:46:04 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    3/25/2016 13:46:04 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-enter
    3/25/2016 13:46:04 Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 1056
    3/25/2016 13:46:04 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-leave
    3/25/2016 13:46:04 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
    3/25/2016 13:46:04 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
    3/25/2016 13:46:04 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    3/25/2016 13:46:04 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    3/25/2016 13:46:04 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-enter
    3/25/2016 13:46:04 Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 1056
    3/25/2016 13:46:04 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-leave
    3/25/2016 13:46:04 PreProSpeex Info Speex version: speex-1.2beta3
    3/25/2016 13:46:04 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
    3/25/2016 13:46:04 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
    3/25/2016 13:46:04 ClientUI Info Connect status: Connecting
    3/25/2016 13:46:07 PktHandler Devel Puzzle solve time: 23
    3/25/2016 13:46:15 ClientUI Info Connect status: Disconnected
    3/25/2016 13:46:15 ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0

  2. #2
    Join Date
    March 2010
    Location
    Germany
    Posts
    21
    Well there are some issues with your plugins but
    I can not see any error why you're not able to connect.

    Is your client up to date?
    Are you sure, those servers (Minecraft/TeamSpeak) are running?

    It is also NOT IMPOSSIBLE that they have a whitelist.
    TeamSpeak server supports white and blacklists, too.
    But you're not on the blacklist which got confirmed with (13:46:04 ClientUI Info Blacklist check ok).

    So there is client sided problem, maybe a problem with your firewall or router
    or these servers are still have a whitelist system.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: August 6th, 2015, 01:16 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: August 4th, 2015, 08:20 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: June 7th, 2015, 08:46 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: February 5th, 2015, 09:50 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: January 1st, 2014, 10:28 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •