Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    April 2016
    Posts
    2

    Can't connect to server.

    I've tried connecting to a friends server but I always end up getting disconnected. At times I end up connecting to it but only for about a second. Any solutions?


    <20:00:07> Trying to resolve hostname mage.leetskeet.info
    <20:00:11> Trying to connect to server on mage.leetskeet.info
    <20:00:16> Failed to connect to server

    P.S. Password and Address is right.

    Microsoft Windows [Version 6.3.9600]
    (c) 2013 Microsoft Corporation. All rights reserved.

    C:\Users\John>ping mage.leetskeet.info

    Pinging t46.mainvoice.net [107.191.100.142] with 32 bytes of da
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.

    Ping statistics for 107.191.100.142:
    Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),
    Last edited by ClassicSanic; April 5th, 2016 at 12:38 AM.

  2. #2
    Join Date
    April 2016
    Posts
    2
    UPDATE:

    I installed TS3 on another computer with a different IP and router and connected to the server! But I'm still having issues with my main PC. What's the problem?


    4/8/2016 02:05:00 Info TeamSpeak 3 Client 3.0.19 (2016-04-01 09:48:51)
    4/8/2016 02:05:00 Info SystemInformation: Windows 8 (9200) x64 (AMD or Intel) Binary: 64bit
    4/8/2016 02:05:00 Direct Sound Debug setting timer resolution to 1ms
    4/8/2016 02:05:00 Info Loading plugin: clientquery_plugin
    4/8/2016 02:05:00 Info Loading plugin: lua_plugin
    4/8/2016 02:05:00 Info Loading plugin: teamspeak_control_plugin
    4/8/2016 02:05:00 Info Loading plugin: test_plugin
    4/8/2016 02:05:00 Info Loading plugin: ts3g15
    4/8/2016 02:05:00 Query Info listening on 127.0.0.1:25639
    4/8/2016 02:05:00 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    4/8/2016 02:05:00 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    4/8/2016 02:05:00 Info *** Time [SERVERVIEW]: 191
    4/8/2016 02:05:00 Info *** Time [SERVERVIEWMANAGER]: 373
    4/8/2016 02:05:01 Info *** Time [LOAD_usb_ids]: 253
    4/8/2016 02:05:01 Input Info Default monitoring enabled
    4/8/2016 02:05:01 Info *** Time [HOTKEYS]: 256
    4/8/2016 02:05:01 Info *** Time [MAINWINDOW]: 1164
    4/8/2016 02:05:01 Info *** Time [INIT]: 1166
    4/8/2016 02:05:01 ClientUI Info Qt version: 5.5.1
    4/8/2016 02:05:01 ClientUI Info Using configuration location: C:\Users\John\AppData\Roaming\TS3Client\settings.d b
    4/8/2016 02:05:01 ClientUI Info Last update check was: Thu Apr 7 15:37:23 2016
    4/8/2016 02:05:01 Info Statistics report: Not yet, next report on Wed Apr 13 21:01:49 2016
    4/8/2016 02:05:02 Newsticker Info Newsticker next check: Thu Apr 7 21:14:49 2016
    4/8/2016 02:07:44 ClientUI Info Connect to server: mage.leetskeet.info
    4/8/2016 02:07:44 ClientUI Info Trying to resolve mage.leetskeet.info
    4/8/2016 02:07:44 TSDNS Info SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.mage.leetskeet.info"
    4/8/2016 02:07:44 TSDNS Info No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.leetskeet.info"
    4/8/2016 02:07:44 TSDNS Info No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.mage.leetskeet.info"
    4/8/2016 02:07:44 TSDNS Info DNS resolve successful, "mage.leetskeet.info"=107.191.100.142
    4/8/2016 02:07:48 ClientUI Info Lookup finished: 107.191.100.142 9987 mage.leetskeet.info 0 0
    4/8/2016 02:07:48 ClientUI Info Resolve successful: 107.191.100.142:9987
    4/8/2016 02:07:48 ClientUI Info Blacklist check ok
    4/8/2016 02:07:48 ClientUI Info Initiating connection: 107.191.100.142:9987 mage.leetskeet.info
    4/8/2016 02:07:48 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    4/8/2016 02:07:48 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    4/8/2016 02:07:48 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-enter
    4/8/2016 02:07:48 Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 960
    4/8/2016 02:07:48 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-leave
    4/8/2016 02:07:48 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
    4/8/2016 02:07:48 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
    4/8/2016 02:07:49 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    4/8/2016 02:07:49 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    4/8/2016 02:07:49 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-enter
    4/8/2016 02:07:49 Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 960
    4/8/2016 02:07:49 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-leave
    4/8/2016 02:07:49 PreProSpeex Info Speex version: speex-1.2beta3
    4/8/2016 02:07:49 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
    4/8/2016 02:07:49 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
    4/8/2016 02:07:49 ClientUI Info Connect status: Connecting
    4/8/2016 02:07:54 ClientUI Info Connect status: Disconnected
    4/8/2016 02:07:54 ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0
    4/8/2016 02:09:41 Overwolf Debug Calling Start overwolf, result = 42
    Last edited by ClassicSanic; April 8th, 2016 at 04:06 AM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Resolved] Can't connect to a specific server (Failed to connect to server)
    By MightyB in forum Client Support
    Replies: 7
    Last Post: July 29th, 2015, 03:21 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: March 28th, 2015, 10:42 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: February 5th, 2014, 04:53 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: January 21st, 2014, 11:57 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: August 21st, 2010, 12:17 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •