Forum

Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1

    Client "Failed to connect to server" problems connecting to other teamspeaks

    I am having a problems connecting to other Teamspeak servers. My client was working fine until I updated on Thursday or Wednesday one of those days. Today the problem occurred when I was trying to connect to a server that I usually go on all the time. Once I got on there the Teamspeak connection drop. Once it drop, I try again and it fail to connect to server. I restarted my router 3 times and reset my modem too. That didn't work and I try to restore my computer just to see if the client will work again and that failed. I uninstalled it and reinstalled it and try it again. I restarted my computer 5 times and nothing seems to work. I rolled back the updated and that did not do the trick either. I also tried hooking up my LAN cord to my Laptop and it worked fine. Once I removed the LAN to see if it works again and it failed.

    I Hope that someone has the same problem as me that might have a solution or any admins can reach me

    Computer details
    Computer type: Laptop
    Brand: Asus
    Os: Windows 10 Pro 64-bit
    Specs Intel i5-42000 CPU @1.60HZ-2.30GHz and Its 12GBs
    Intel Graphics Card 4400

    Note all my drivers are up to date and the type of security I have is Norton. My security is not blocking it I made sure of that. Also I check
    my windows fire wall settings and its all right.

    Teamspeak Version 3.0.19.1 and the Qt Version 5.5.1

    Router
    Linksys E2500 V3
    My ISP Bright house or Time Warner Cable <---note its the same company. Its just different in my state.


    Here is what my client is showing

    5/10/2016 04:45:48 ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 1
    5/10/2016 04:45:49 ClientUI Info Autoreconnecting
    5/10/2016 04:45:49 ClientUI Info Connect to server: mcball.enjinvoice.com
    5/10/2016 04:45:49 ClientUI Info Trying to resolve mcball.enjinvoice.com
    5/10/2016 04:45:49 TSDNS Info DNS resolve unsuccessful for "mcball.enjinvoice.com"
    5/10/2016 04:45:49 TSDNS Info No TSDNS found at "mcball.enjinvoice.com"
    5/10/2016 04:45:49 TSDNS Info No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.enjinvoice.com"
    5/10/2016 04:45:49 TSDNS Info No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.mcball.enjinvoice.com"
    5/10/2016 04:45:49 TSDNS Info SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.mcball.enjinvoice.com"
    5/10/2016 04:45:49 TSDNS Info TSDNS found at "enjinvoice.com" and queried successfully. Result: 216.127.64.131:9144
    5/10/2016 04:45:49 ClientUI Info Lookup finished: 216.127.64.131 9144 mcball.enjinvoice.com 1 0
    5/10/2016 04:45:49 ClientUI Info Resolve successful: 216.127.64.131:9144
    5/10/2016 04:45:49 ClientUI Info Initiating connection: 216.127.64.131:9144 mcball.enjinvoice.com
    5/10/2016 04:45:49 ClientUI Info Connect status: Connecting
    5/10/2016 04:45:53 PktHandler Devel Puzzle solve time: 11
    5/10/2016 04:45:58 ClientUI Info Connect status: Disconnected
    5/10/2016 04:45:58 ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 1
    5/10/2016 04:45:58 ClientUI Info Connect to server: mcball.enjinvoice.com
    5/10/2016 04:45:58 ClientUI Info Trying to resolve mcball.enjinvoice.com
    5/10/2016 04:45:58 TSDNS Info DNS resolve unsuccessful for "mcball.enjinvoice.com"
    5/10/2016 04:45:58 TSDNS Info No TSDNS found at "mcball.enjinvoice.com"
    5/10/2016 04:45:58 TSDNS Info SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.mcball.enjinvoice.com"
    5/10/2016 04:45:58 TSDNS Info No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.mcball.enjinvoice.com"
    5/10/2016 04:45:58 TSDNS Info No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.enjinvoice.com"
    5/10/2016 04:45:58 TSDNS Info TSDNS found at "enjinvoice.com" and queried successfully. Result: 216.127.64.131:9144
    5/10/2016 04:45:58 ClientUI Info Lookup finished: 216.127.64.131 9144 mcball.enjinvoice.com 1 0
    5/10/2016 04:45:58 ClientUI Info Resolve successful: 216.127.64.131:9144
    5/10/2016 04:45:58 ClientUI Info Initiating connection: 216.127.64.131:9144 mcball.enjinvoice.com
    5/10/2016 04:45:59 ClientUI Info Connect status: Connecting
    5/10/2016 04:46:04 ClientUI Info Connect status: Disconnected
    5/10/2016 04:46:04 ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0
    Last edited by Joe1508; May 10th, 2016 at 07:17 AM. Reason: I Forgot the client logs and more details.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: February 11th, 2016, 04:24 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: February 28th, 2015, 04:00 PM
  3. "Failed to query latest client version from update server"
    By PotaBlava in forum General Questions
    Replies: 2
    Last Post: August 26th, 2014, 05:22 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: January 1st, 2014, 11:28 PM
  5. Client "Failed to connect to server"
    By casperinmd in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 1
    Last Post: August 13th, 2011, 03:34 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •