Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    March 2016
    Posts
    2

    New Router, can't connect anymore

    Hi,
    My previous router was fried after a storm rolled through so picked up a new D-link 2877AL-z modem. Everything on the modem works fine, I have the same if not better connectivity to all of my previous games, Skype, streaming and everything in between. The only problem I've encountered is that when I connect to teamspeak everything will be fine for about 20 or so seconds, can join and talk, but after that I'll just be disconnected. Through trying to figure out what the problem was I found that I can stay in a channel by myself for as long as I'd like, but as soon as voice communication with another player starts I'll experience the problem listed above. Have tried restarting the modem to factory settings, re-installing Teamspeak, and connecting via a router but nothing works. I'm near certain this is a problem with teamspeak perhaps being incompatible with my new D-link but honestly have run out of ideas to try and fix the problem, any help would be greatly appreciated.

    Attached are the logs.

    Code:
    31/03/2016 06:57:48	ClientUI	Info	Disconnected or forced to leave, want autoreconnect = 0	
    31/03/2016 06:57:48	ClientUI	Info	Connecting to next server...	
    31/03/2016 06:57:48	ClientUI	Info	Connect to server: voice.teamspeak.com	
    31/03/2016 06:57:48	ClientUI	Info	Trying to resolve voice.teamspeak.com	
    31/03/2016 06:57:48	TSDNS	Info	DNS resolve successful, "voice.teamspeak.com"=194.97.114.2	
    31/03/2016 06:57:48	TSDNS	Info	SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.voice.teamspeak.com"	
    31/03/2016 06:57:49	TSDNS	Info	TSDNS found at "voice.teamspeak.com" and queried successfully. Result: 194.97.114.2:9987	
    31/03/2016 06:57:49	TSDNS	Info	SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.teamspeak.com"=>"voice.teamspeak.com:41144" and queried successfully. Result: 194.97.114.2:9987	
    31/03/2016 06:57:49	ClientUI	Info	Lookup finished: 194.97.114.2 9987 voice.teamspeak.com 1 0	
    31/03/2016 06:57:49	ClientUI	Info	Resolve successful: 194.97.114.2:9987	
    31/03/2016 06:57:49	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
    31/03/2016 06:57:49	ClientUI	Info	Initiating connection: 194.97.114.2:9987 voice.teamspeak.com	
    31/03/2016 06:57:49	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    31/03/2016 06:57:49	PktHandler	Devel	Puzzle solve time: 7	
    31/03/2016 06:57:50	ClientUI	Info	Connect status: Connected	
    31/03/2016 06:57:51	ClientUI	Info	Connect status: Establishing connection	
    31/03/2016 06:57:52	ClientUI	Info	Connect status: Connection established	
    31/03/2016 06:57:52	PermManager	Info	Requesting permissions from server	
    31/03/2016 06:57:54		Info	Failed to download remote image: Host www.teamspeak.com not found 3	
    31/03/2016 06:58:17	ClientUI	Info	Connect status: Disconnected	
    31/03/2016 06:58:17	ClientUI	Info	Connection lost, want autoreconnect = 1	
    31/03/2016 06:58:17	Bookmarks	Info	Disconnect, total time: 26 - 26	
    31/03/2016 06:58:18	ClientUI	Info	Autoreconnecting	
    31/03/2016 06:58:18	ClientUI	Info	Connect to server: voice.teamspeak.com	
    31/03/2016 06:58:18	ClientUI	Info	Trying to resolve voice.teamspeak.com	
    31/03/2016 06:58:18	TSDNS	Info	SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.voice.teamspeak.com"	
    31/03/2016 06:58:18	TSDNS	Info	No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.voice.teamspeak.com"	
    31/03/2016 06:58:18	TSDNS	Info	DNS resolve successful, "voice.teamspeak.com"=194.97.114.2	
    31/03/2016 06:58:18	TSDNS	Info	SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.teamspeak.com"=>"voice.teamspeak.com:41144" and queried successfully. Result: 194.97.114.2:9987	
    31/03/2016 06:58:18	TSDNS	Info	TSDNS found at "voice.teamspeak.com" and queried successfully. Result: 194.97.114.2:9987	
    31/03/2016 06:58:18	ClientUI	Info	Lookup finished: 194.97.114.2 9987 voice.teamspeak.com 1 0	
    31/03/2016 06:58:18	ClientUI	Info	Resolve successful: 194.97.114.2:9987	
    31/03/2016 06:58:18	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
    31/03/2016 06:58:18	ClientUI	Info	Initiating connection: 194.97.114.2:9987 voice.teamspeak.com	
    31/03/2016 06:58:18	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    31/03/2016 06:58:19	PktHandler	Devel	Puzzle solve time: 14	
    31/03/2016 06:58:19	ClientUI	Info	Connect status: Disconnected	
    31/03/2016 06:58:19	ClientUI	Info	Disconnected or forced to leave, want autoreconnect = 0
    Last edited by dante696; June 13th, 2016 at 09:26 AM. Reason: merged and code added

  2. #2
    Join Date
    March 2016
    Posts
    2

    Please Help

    I've posted this before with no luck so I figured I'd try one last time, basically ever since we got a new router I've been having issue's with TS3. I can connect for about 10-20 seconds then bam, disconnected. I can however stay in a channel by myself without talking for as long as I'd like, but as soon as peer to peer VOIP happens I'll be DC'd.


    I'm convinced this is an issue with TS itself as I can Stream, use Skype, Discord and play multiplayer with absolutely no issues at all. Attached below are my client logs, If I need to provide more detail or anything at all don't hesitate to ask, not having a work TS is making me question whether its worth to have a gaming PC anymore, thanks for reading.

    (I also use an external DNS which I use for US netflix but when I go back to google its the same problem, if anyone has a DNS that I should try fire it away)


    Code:
    12/06/2016 07:09:25		Info	TeamSpeak 3 Client 3.0.19.1 (2016-04-25 12:56:09)	
    12/06/2016 07:09:25		Info	SystemInformation: Windows 7 SP1 (7601) x64 (AMD or Intel) Binary: 64bit	
    12/06/2016 07:09:25		Info	Using hardware aes	
    12/06/2016 07:09:25	Direct Sound	Debug	setting timer resolution to 1ms	
    12/06/2016 07:09:25		Info	Loading plugin: clientquery_plugin	
    12/06/2016 07:09:25		Info	Loading plugin: lua_plugin	
    12/06/2016 07:09:25		Info	Loading plugin: teamspeak_control_plugin	
    12/06/2016 07:09:25		Info	Loading plugin: test_plugin	
    12/06/2016 07:09:25		Info	Loading plugin: ts3g15	
    12/06/2016 07:09:25	Query	Info	listening on 127.0.0.1:25639	
    12/06/2016 07:09:25	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
    12/06/2016 07:09:25	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
    12/06/2016 07:09:25	Input	Info	Default monitoring enabled	
    12/06/2016 07:09:25		Info	*** Time [MAINWINDOW]: 227	
    12/06/2016 07:09:25		Info	*** Time [INIT]: 227	
    12/06/2016 07:09:25	ClientUI	Info	Qt version: 5.5.1	
    12/06/2016 07:09:25	ClientUI	Info	Using configuration location: C:\Users\Admin\AppData\Roaming\TS3Client\settings.db	
    12/06/2016 07:09:26	ClientUI	Info	Last update check was: Sun Jun 12 16:56:09 2016	
    12/06/2016 07:09:26		Info	Statistics report: Not yet, next report on Fri Jul 1 20:24:20 2016	
    12/06/2016 07:09:26	Newsticker	Info	Newsticker next check: Sun Jun 12 17:26:10 2016	
    12/06/2016 07:09:29	ClientUI	Info	Connect to server: voice.teamspeak.com	
    12/06/2016 07:09:29	ClientUI	Info	Trying to resolve voice.teamspeak.com	
    12/06/2016 07:09:29	TSDNS	Info	SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.voice.teamspeak.com"	
    12/06/2016 07:09:29	TSDNS	Info	No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.voice.teamspeak.com"	
    12/06/2016 07:09:29	TSDNS	Info	DNS resolve successful, "voice.teamspeak.com"=194.97.114.2	
    12/06/2016 07:09:30	TSDNS	Info	TSDNS found at "voice.teamspeak.com" and queried successfully. Result: 194.97.114.2:9987	
    12/06/2016 07:09:30	TSDNS	Info	SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.teamspeak.com"=>"voice.teamspeak.com:41144" and queried successfully. Result: 194.97.114.2:9987	
    12/06/2016 07:09:30	ClientUI	Info	Lookup finished: 194.97.114.2 9987 voice.teamspeak.com 1 0	
    12/06/2016 07:09:30	ClientUI	Info	Resolve successful: 194.97.114.2:9987	
    12/06/2016 07:09:30	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
    12/06/2016 07:09:30	ClientUI	Info	Initiating connection: 194.97.114.2:9987 voice.teamspeak.com	
    12/06/2016 07:09:30	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
    12/06/2016 07:09:30	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
    12/06/2016 07:09:30	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-enter	
    12/06/2016 07:09:30	Windows Audio Session	Debug	WAS Buffer size: 896	
    12/06/2016 07:09:30	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-leave	
    12/06/2016 07:09:30	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-enter	
    12/06/2016 07:09:30	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-leave	
    12/06/2016 07:09:30	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
    12/06/2016 07:09:30	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
    12/06/2016 07:09:30	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-enter	
    12/06/2016 07:09:30	Windows Audio Session	Debug	WAS Buffer size: 896	
    12/06/2016 07:09:30	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-leave	
    12/06/2016 07:09:30	PreProSpeex	Info	Speex version: speex-1.2beta3	
    12/06/2016 07:09:30	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-enter	
    12/06/2016 07:09:30	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-leave	
    12/06/2016 07:09:30	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    12/06/2016 07:09:31	PktHandler	Devel	Puzzle solve time: 7	
    12/06/2016 07:09:31	ClientUI	Info	Connect status: Connected	
    12/06/2016 07:09:33	ClientUI	Info	Connect status: Establishing connection	
    12/06/2016 07:09:33		Info	Failed to download remote image: Error downloading http://www.teamspeak.com/media_repos...0-claim_02.jpg - server replied: Not Found 203	
    12/06/2016 07:09:58	ClientUI	Info	Connect status: Disconnected	
    12/06/2016 07:09:58	ClientUI	Info	Connection lost, want autoreconnect = 1	
    12/06/2016 07:09:58	Bookmarks	Info	Disconnect, total time: 27 - 163	
    12/06/2016 07:09:59	ClientUI	Info	Autoreconnecting	
    12/06/2016 07:09:59	ClientUI	Info	Connect to server: voice.teamspeak.com	
    12/06/2016 07:09:59	ClientUI	Info	Trying to resolve voice.teamspeak.com	
    12/06/2016 07:09:59	TSDNS	Info	SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.voice.teamspeak.com"	
    12/06/2016 07:09:59	TSDNS	Info	No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.voice.teamspeak.com"	
    12/06/2016 07:09:59	TSDNS	Info	DNS resolve successful, "voice.teamspeak.com"=194.97.114.2	
    12/06/2016 07:10:00	TSDNS	Info	TSDNS found at "voice.teamspeak.com" and queried successfully. Result: 194.97.114.2:9987	
    12/06/2016 07:10:00	TSDNS	Info	SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.teamspeak.com"=>"voice.teamspeak.com:41144" and queried successfully. Result: 194.97.114.2:9987	
    12/06/2016 07:10:00	ClientUI	Info	Lookup finished: 194.97.114.2 9987 voice.teamspeak.com 1 0	
    12/06/2016 07:10:00	ClientUI	Info	Resolve successful: 194.97.114.2:9987	
    12/06/2016 07:10:00	ClientUI	Info	Initiating connection: 194.97.114.2:9987 voice.teamspeak.com	
    12/06/2016 07:10:00	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    12/06/2016 07:10:01	PktHandler	Devel	Puzzle solve time: 7	
    12/06/2016 07:10:02	ClientUI	Info	Connect status: Connected	
    12/06/2016 07:10:02		Info	Failed to download remote image: Error downloading http://www.teamspeak.com/media_repos...0-claim_02.jpg - server replied: Not Found 203
    Last edited by dante696; June 13th, 2016 at 09:25 AM. Reason: merged and code added

  3. #3
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    Have you tried any other server or at least 194.97.114.2 instead of voice.teamspeak.com?
    Maybe you ping or packetloss to our server is to high?

    Could be that you router firewall blocks the client after seconds.
    Some do if they think something does spam or flood the conenction.
    --> Read your router manual and try to deactivate these security feature.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Can't connect to any server anymore.
    By freak0mator in forum Client Support
    Replies: 2
    Last Post: March 18th, 2015, 07:16 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •