Forum

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    August 2015
    Posts
    7

    Click the room to activate your self

    Hello ..

    I Saw a Teamspeak Bot in a server that Activate you by clicking the channel only !

    Please if you have any idea about this type it down

  2. #2
    Join Date
    June 2015
    Location
    South-Africa
    Posts
    3
    What do you mean by activate?

    I don't think anything can be done by the server to check if you're clicking on a channe, maby a client side plugin

  3. #3
    Join Date
    April 2014
    Posts
    36
    If i would need to do such a Script i personally would do it via a "Image"

    This will load a Image from the Server so the IP gets transmitted to the Webserver, the Image is not actually a Image but a PHP Script which will create a Query to the TeamSpeak Server and adds the Client by its IP to the Server Group

  4. #4
    Join Date
    August 2015
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by Multivit4min View Post
    If i would need to do such a Script i personally would do it via a "Image"

    This will load a Image from the Server so the IP gets transmitted to the Webserver, the Image is not actually a Image but a PHP Script which will create a Query to the TeamSpeak Server and adds the Client by its IP to the Server Group
    Ok , THX ...........

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Resolved] Lobby room(Welcome room)
    By tessera in forum Permission System
    Replies: 9
    Last Post: June 17th, 2015, 01:09 PM
  2. Mic does not activate
    By tng!! in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: October 28th, 2010, 08:36 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •