Forum

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    June 2016
    Location
    UK
    Posts
    3

    I need more slots in my team speak server!

    Hi,
    I need more slots in my team speak server as i am hosting a csgo tournament this is the reddit post and the tournament post!
    https://www.reddit.com/r/GlobalOffen...r_gold_nova_4/
    https://www.toornament.com/tournamen.../registration/

    I am not sure how to add more slots as i only have 32 and we need at least 45 so all of the 8 5 man teams can join with space for me and my friends any help would be nice if you want to get to me quicker you could add my steam http://steamcommunity.com/profiles/76561198090689247/

    Cheers Joe

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,396
    You need a license to host a server with more than 32 slots.

    http://sales.teamspeakusa.com/licensing.php?page=choose
    Please follow this chart and chose which Blue icons does match best for you. Then click it for the next step.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  3. #3
    Join Date
    January 2010
    Location
    Secret Base in Arctic Region
    Posts
    1,671
    And in case you rented the server - ask your hoster to increase the slots available.

  4. #4
    Join Date
    June 2016
    Location
    UK
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    You need a license to host a server with more than 32 slots.

    http://sales.teamspeakusa.com/licensing.php?page=choose
    Please follow this chart and chose which Blue icons does match best for you. Then click it for the next step.
    Cheers but i went on that and i need a website and a paid email which i don't have im not sure why you need all of that but thanks anyway!

  5. #5
    Join Date
    June 2011
    Location
    Germany
    Posts
    4,371
    It's to prevent abuse.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Team Speak Server 3
    By VATA Kenny in forum Windows
    Replies: 9
    Last Post: February 23rd, 2010, 09:59 PM
  2. How come the servers Team Speak 2 in Team Speak 3?
    By LuisPaiva in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: December 28th, 2009, 10:05 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •