I have updated to windows 10 and loaded up team speak and it instantly says not responding and crashes.
I have deleted all files and reinstalled and same problem occurs.
Here is the log.


================================================== ================================================== ==============================

2016-07-18 19:09:27.161674|INFO | | |TeamSpeak 3 Client 3.0.19.4 (2016-07-14 10:16:58)
2016-07-18 19:09:27.161674|INFO | | |SystemInformation: Windows 10 (10586) x64 (AMD or Intel) Binary: 64bit
2016-07-18 19:09:27.161674|INFO | | |Using hardware aes
2016-07-18 19:09:27.207666|DEBUG |Direct Sound | |setting timer resolution to 1ms
2016-07-18 19:09:27.268673|INFO | | |*** Time [SPAWN_EVENTCONVERTER]: 109
2016-07-18 19:09:27.316179|INFO | | |Loading plugin: clientquery_plugin
2016-07-18 19:09:27.316692|INFO | | |Loading plugin: lua_plugin
2016-07-18 19:09:27.316692|INFO | | |Loading plugin: teamspeak_control_plugin
2016-07-18 19:09:27.316692|INFO | | |Loading plugin: test_plugin
2016-07-18 19:09:27.316692|INFO | | |Loading plugin: ts3g15
2016-07-18 19:09:27.330182|INFO |Query | |listening on 127.0.0.1:25639
2016-07-18 19:09:27.487202|DEVELOP |Windows Audio Session| |DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
2016-07-18 19:09:27.487202|DEVELOP |Windows Audio Session| |DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
2016-07-18 19:09:27.650722|INFO |Input | |Default monitoring enabled
2016-07-18 19:09:27.701729|INFO | | |*** Time [MAINWINDOW]: 544
2016-07-18 19:09:27.702229|INFO | | |*** Time [INIT]: 545
2016-07-18 19:09:27.702229|INFO |ClientUI | |*** Time [SQLITE_CONVERTER]: 15

Thanks for any advice matt.