Here's the log:

10/1/2016 03:43:45 ClientUI Info Connect to server: ryzoft.ts3pro.xyz
10/1/2016 03:43:45 ClientUI Info Trying to resolve ryzoft.ts3pro.xyz
10/1/2016 03:43:45 TSDNS Info DNS resolve unsuccessful for "ryzoft.ts3pro.xyz"
10/1/2016 03:43:45 TSDNS Info No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.ryzoft.ts3pro.xyz"
10/1/2016 03:43:45 TSDNS Info SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.ryzoft.ts3pro.xyz"
10/1/2016 03:43:45 TSDNS Info No TSDNS found at "ryzoft.ts3pro.xyz"
10/1/2016 03:43:45 TSDNS Info No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.ts3pro.xyz"
10/1/2016 03:43:45 TSDNS Info No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.xyz"
10/1/2016 03:43:45 TSDNS Info TSDNS found at "ts3pro.xyz" and queried successfully. Result: 149.56.28.99:9154
10/1/2016 03:43:45 ClientUI Info Lookup finished: 149.56.28.99 9154 ryzoft.ts3pro.xyz 1 0
10/1/2016 03:43:45 ClientUI Info Resolve successful: 149.56.28.99:9154
10/1/2016 03:43:45 ClientUI Info Server graylisted: ryzoft.ts3pro.xyz 149.56.28.99
10/1/2016 03:43:51 ClientUI Info Initiating connection: 149.56.28.99:9154 ryzoft.ts3pro.xyz
10/1/2016 03:43:51 ClientUI Info Connect status: Connecting
10/1/2016 03:43:56 ClientUI Info Connect status: Disconnected
10/1/2016 03:43:56 ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0

Can't connect.
No issues with server itself.
Connected last night, no problem.
Tried restarting router.
changed ip.
used multiple vpns.
checked firewall.
took out windows product ID and put it back.

Oh glorious teamspeak forum, assist me!

Simple log:
<22:43:45> Trying to resolve hostname ryzoft.ts3pro.xyz
<22:43:51> Trying to connect to server on ryzoft.ts3pro.xyz
<22:43:56> Failed to connect to server