i have been using TS for long time just fine. i stopped using it for a while and windows has been updated several times. just now i am trying to use TS again but i can not connect to any server. On public server list i am receiving : CE_READ_ERROR. Things i have done to figure out the problem :

1- restart PC
2- Uninstall and re install fresh Ethernet driver from web (RealTek)
3- Uninstall and re install TS 3
4- disabled Firewall + Anti Virus

No success so if any one can help i would appreciate it.

my Clint log file :
10/10/2016 15:04:55 Info TeamSpeak 3 Client 3.0.19.4 (2016-07-14 10:16:58)
10/10/2016 15:04:55 Info SystemInformation: Windows 10 (14393) x64 (AMD or Intel) Binary: 64bit
10/10/2016 15:04:55 Direct Sound Debug setting timer resolution to 1ms
10/10/2016 15:04:55 Info Loading plugin: clientquery_plugin
10/10/2016 15:04:55 Info Loading plugin: lua_plugin
10/10/2016 15:04:55 Info Loading plugin: teamspeak_control_plugin
10/10/2016 15:04:55 Info Loading plugin: test_plugin
10/10/2016 15:04:55 Info Loading plugin: ts3g15
10/10/2016 15:04:55 Query Info listening on 127.0.0.1:25639
10/10/2016 15:04:55 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
10/10/2016 15:04:55 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
10/10/2016 15:04:55 Info *** Time [SERVERVIEWMANAGER]: 103
10/10/2016 15:04:55 InputDevices Info Input device name:
10/10/2016 15:04:55 InputDevices Info UNKNOWN DEVICE: VHIDJS#8&1A62BF4F&0&0000
10/10/2016 15:04:55 InputDevices Info Input device name: Razer USA, Ltd HID Device
10/10/2016 15:04:55 InputDevices Info UNKNOWN DEVICE: VID_1532&PID_0506&MI_03&COL02#7&1B43CFF0&0&0001
10/10/2016 15:04:55 Input Info Default monitoring enabled
10/10/2016 15:04:55 Info *** Time [MAINWINDOW]: 448
10/10/2016 15:04:55 Info *** Time [INIT]: 448
10/10/2016 15:04:55 ClientUI Info Qt version: 5.5.1
10/10/2016 15:04:55 ClientUI Info Using configuration location: C:\Users\hesham\AppData\Roaming\TS3Client\settings .db
10/10/2016 15:04:56 ClientUI Info Last update check was: Mon Oct 10 17:15:06 2016
10/10/2016 15:04:56 Info Statistics report: Not yet, next report on Tue Nov 1 17:15:07 2016
10/10/2016 15:04:56 Newsticker Info Newsticker next check: Mon Oct 10 18:15:18 2016
10/10/2016 15:05:33 ClientUI Info Connect to server: 216.127.64.88
10/10/2016 15:05:33 ClientUI Info Blacklist check ok
10/10/2016 15:05:33 ClientUI Info Initiating connection: 216.127.64.88:9623 216.127.64.88
10/10/2016 15:05:33 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
10/10/2016 15:05:33 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
10/10/2016 15:05:33 Windows Audio Session Debug WAS::openDevice-enter
10/10/2016 15:05:33 Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 970
10/10/2016 15:05:33 Windows Audio Session Debug WAS::openDevice-leave
10/10/2016 15:05:33 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
10/10/2016 15:05:33 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
10/10/2016 15:05:33 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
10/10/2016 15:05:33 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
10/10/2016 15:05:33 Windows Audio Session Debug WAS::openDevice-enter
10/10/2016 15:05:33 Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 970
10/10/2016 15:05:33 Windows Audio Session Debug WAS::openDevice-leave
10/10/2016 15:05:33 PreProSpeex Info Speex version: speex-1.2beta3
10/10/2016 15:05:33 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
10/10/2016 15:05:33 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
10/10/2016 15:05:33 ClientUI Info Connect status: Connecting
10/10/2016 15:05:38 ClientUI Info Connect status: Disconnected
10/10/2016 15:05:38 ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0
10/10/2016 15:06:03 Error TS3ANetwork::Recv failed error: 10060
10/10/2016 15:06:28 Error TS3ANetwork::Recv failed error: 10060