Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    September 2014
    Posts
    7

    YaTQA/SA working but can't connect to server

    Hi.
    When I want to connect to my teamspeak3 server I have error:
    <21:56:14> Trying to connect to server on **.***.**.**
    <21:56:19> Failed to connect to server

    but I can connect via YaTQA with serveradmin and it shows server is on.

    What can be wrong?
    Regards.

  2. #2
    Join Date
    December 2015
    Location
    /home
    Posts
    12
    got the same problems since 3.0.13.5

    ppl. got droped for timeout and no one is able to reconnect untill I restart the server.

    the server seems to be up. query connections are fine.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ASQ infos/yatqa not working
    By Franko in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 2
    Last Post: July 17th, 2016, 07:06 PM
  2. yatqa = server not list in public
    By daemoncesar in forum Server Support
    Replies: 3
    Last Post: July 5th, 2016, 08:38 PM
  3. [Not Supported] Serveradmin [Admin Server Query] have no permissions with YaTQA
    By Todixys in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 0
    Last Post: July 2nd, 2016, 04:39 PM
  4. Replies: 16
    Last Post: November 6th, 2014, 01:47 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: May 27th, 2013, 03:35 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •