Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    November 2016
    Posts
    2

    Ubuntu 16.04 New Server no Privilege Key Generated

    Hello!

    I am having quite a frustrating time in getting what is usually a simple process to work.
    When starting the 'ts3server_startscript.sh' for the first time, the Query username and password are provided, but then the program hangs (see picture) before printing the privilege key to the screen.

    I have been searching for a couple of hours now on both Google and the forums, and I have yet to find anything. I have attempted using the Remote Query, but the provided password does not work and I get the error message for invalid credentials.

    I hope one of you can point me in the right direction!

    Click image for larger version. 

Name:	Test.png 
Views:	113 
Size:	43.6 KB 
ID:	14549

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    "for details please view the log file"
    There is a reason for this line.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  3. #3
    Join Date
    November 2016
    Posts
    2

    Logs

    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    "for details please view the log file"
    There is a reason for this line.
    Hello,

    Thank you for the reply, and sorry for being so delayed in my own.

    I have checked the logs (yes the initial one created specifically) several times, and every time it does not work, I delete everything and re-extract.
    Unfortunately, I have completed this process at least a dozen times to no avail.

    The initial log is attached to this reply.
    Attached Images Attached Images  

  4. #4
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,079
    Quote Originally Posted by birmesepython View Post
    Hello,

    Thank you for the reply, and sorry for being so delayed in my own.

    I have checked the logs (yes the initial one created specifically) several times, and every time it does not work, I delete everything and re-extract.
    Unfortunately, I have completed this process at least a dozen times to no avail.

    The initial log is attached to this reply.
    As expected, your log contains errors (which you silently chose to ignore). There is already a TeamSpeak server running on that machine, thus the second won't start.
    When sending PMs please make sure to include a reference link to the thread in question in the body of your message.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. No privilege key generated
    By AnNeX in forum Windows
    Replies: 4
    Last Post: January 15th, 2014, 11:51 AM
  2. [Resolved] "parameter not found" when connecting with a generated privilege key
    By catalin in forum Server Support
    Replies: 5
    Last Post: August 3rd, 2012, 02:57 PM
  3. TS3 Token can be generated and get SA?
    By AKA-Shadow in forum Permission System
    Replies: 11
    Last Post: June 2nd, 2010, 05:44 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •