Forum

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    December 2016
    Posts
    2

    Assembly not found

    I got a fresh C# Console Application to work and connect to a local Server, but now i tried to implement the whole logic into my main Project. Now i get a System.IO.FileLoadException but i don't understand why. I have the soundbackend folder and all the client dll's in my debug folder. Also i have the Teamspeak.SDK project added to the whole solution so i can get the Refference to it. But just when the first acces to the refference is used i get that error, in my case: The moment the Connection object is created.

    Im really frusted right now.

    You can find my Solution Structure and Debug folder below.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	errorhelp1.PNG 
Views:	49 
Size:	77.3 KB 
ID:	14686   Click image for larger version. 

Name:	errorhelp2.PNG 
Views:	62 
Size:	16.9 KB 
ID:	14687  

  2. #2
    Join Date
    January 2015
    Posts
    2
    I have the soundbackend folder and all the client dll's in my debug folder

  3. #3
    Join Date
    December 2016
    Posts
    2

    Yes

    Quote Originally Posted by vytieubao View Post
    I have the soundbackend folder and all the client dll's in my debug folder
    Yes, that's what I said

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [No Bug] We found a big bug!
    By .SketchBear in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 6
    Last Post: May 27th, 2011, 07:28 AM
  2. Found a bug
    By ciarlo in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 0
    Last Post: December 20th, 2009, 04:31 AM
  3. Found a bug
    By ciarlo in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: December 20th, 2009, 04:31 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •