Forum

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    January 2017
    Posts
    3

    G633 mic problem

    Im having this problem when I mute my mic by putting it up, couple of seconds later all of my friends start to hear loud static noise and i have to restart the client.

  2. #2
    Join Date
    April 2010
    Location
    UK
    Posts
    218
    Quote Originally Posted by DJ8838 View Post
    Im having this problem when I mute my mic by putting it up, couple of seconds later all of my friends start to hear loud static noise and i have to restart the client.
    which LGS are you using?

  3. #3
    Join Date
    January 2017
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by sTimulated View Post
    which LGS are you using?
    Im using 8.88

  4. #4
    Join Date
    April 2010
    Location
    UK
    Posts
    218
    Quote Originally Posted by DJ8838 View Post
    Im using 8.88
    Try 8.89.68

  5. #5
    Join Date
    January 2017
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by sTimulated View Post
    Try 8.89.68
    It works now, thank you

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Serveredit problem, and Admin user problem.
    By 0wn3r in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 1
    Last Post: December 23rd, 2018, 01:09 PM
  2. Replies: 12
    Last Post: March 1st, 2017, 02:26 PM
  3. Replies: 6
    Last Post: August 12th, 2016, 01:29 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •