Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    September 2005
    Location
    Germany / Dortmund
    Posts
    1,376

    Floating plugin menu is not updated

    If you set the Plugins menu floating, and you disable or enable a plugin menu item, the item in the floating menu is not updated (the MainMenu is).

    Happens here on Linux 64bit.

  2. #2
    Join Date
    September 2005
    Location
    Germany / Dortmund
    Posts
    1,376
    Thx to MuhChy, I noticed that my theme added this feature in the mainmenu and the default theme does not. So I guess, this is some kind of hidden (or unsuspected) feature, so nevermind.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. LUA Plugin Menu
    By Tom Smyth in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 5
    Last Post: January 17th, 2017, 11:04 PM
  2. Cannot open plugin menu (after client 3.1)
    By dan007121 in forum Client Support
    Replies: 3
    Last Post: January 17th, 2017, 05:34 PM
  3. [Request] Menu to plugin line testmodule menu ( can;t handle it)
    By Viziss in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 0
    Last Post: March 13th, 2015, 12:40 AM
  4. Plugin Menu present without any Entries.
    By SilentStorm in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 2
    Last Post: January 25th, 2012, 02:00 PM
  5. [Rejected] Doodle - Whiteboard plugin to be updated?
    By maggy in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 4
    Last Post: October 12th, 2011, 10:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •