Forum

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    November 2016
    Posts
    11

    I have no "Addons" tab

    So I've been trying for ages to find out why I can't find this one plugin I've installed, and a while ago someone said that you're supposed to find it in Tools > Options > Addons > MyAddons. However, my Options tab is neither in Tools, nor does it contain a tab called Addons. My Options tab is in Settings.

    So, am I running some sort of outdated Teamspeak version or layout that has the Addons in a completely different place? If so, where the hell can I find it, or revert Teamspeak to the standard layout?

  2. #2
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,079
    You're still running the old client, try Help -> Check for update.
    When sending PMs please make sure to include a reference link to the thread in question in the body of your message.

  3. #3
    Join Date
    November 2016
    Posts
    11
    Quote Originally Posted by Chris View Post
    You're still running the old client, try Help -> Check for update.
    Alright, thanks.

    Still can't find the plugin there though... Figures :/

  4. #4
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,079
    Not quite sure what you mean exactly.
    You can install plugins through Tools -> Options -> Addons -> Browse online.
    When sending PMs please make sure to include a reference link to the thread in question in the body of your message.

  5. #5
    Join Date
    November 2016
    Posts
    11
    Quote Originally Posted by Chris View Post
    Not quite sure what you mean exactly.
    You can install plugins through Tools -> Options -> Addons -> Browse online.
    Alright, so the plugin I want to install is Soundboard. I've ripped my hair out many times over trying to get it working. This most recent time I thought maybe the problem all along would be the fact that I simply didn't have the Addons tab where it would be installed, however that's not the case, as downloading and installing it from the website still doesn't make it show up anywhere, and searching for it in "Browse Online" in Teamspeak doesn't give me any search results.

    I. Just. Want. To use. SOUNDBOARD! Gaaah, it's like my computer is cursed or something!

  6. #6
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,079
    That's because it's not on there. You would have to check with the author to update it for 3.1.0.1 and make it available for install through the client.
    When sending PMs please make sure to include a reference link to the thread in question in the body of your message.

  7. #7
    Join Date
    November 2013
    Posts
    323
    Quote Originally Posted by Cyborg-Rox View Post
    as downloading and installing it from the website still doesn't make it show up anywhere
    Works for me. (Version 1.1b1)
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	Untitled-3.png 
Views:	52 
Size:	52.9 KB 
ID:	14884   Click image for larger version. 

Name:	Untitled-2.png 
Views:	54 
Size:	33.0 KB 
ID:	14883  

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: July 8th, 2015, 11:39 AM
  2. [Resolved] Addons page: "The specified addon does not exist."
    By PotaBlava in forum General Questions
    Replies: 2
    Last Post: March 28th, 2014, 09:00 AM
  3. Can I use "whisper" to enable a "Public" and "Private" channel?
    By DadisAjax in forum General Questions
    Replies: 2
    Last Post: June 29th, 2012, 12:59 AM
  4. [Resolved] Addons.teamspeak.com "Addon-steeling"
    By Maxe___ in forum General Questions
    Replies: 2
    Last Post: October 16th, 2010, 11:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •