Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    January 2017
    Posts
    1

    Can't unmute my g930

    i have a problem with my microphone, it doesn't work when i have muted it for ca. 4min. to get it work agin i should shot ts down and op agin. i have a logitech g930 headset.

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,507
    We don't know why it won't work after you just muted your microphone.
    Are there errors in your log?

    Edit
    A solution can be found in next post!
    Last edited by dante696; December 29th, 2017 at 02:54 PM.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  3. #3
    Join Date
    April 2010
    Location
    UK
    Posts
    218
    Quote Originally Posted by Zeenzo View Post
    i have a problem with my microphone, it doesn't work when i have muted it for ca. 4min. to get it work agin i should shot ts down and op agin. i have a logitech g930 headset.
    Had exactly the same with the same.
    Untick Automatic noise removal in LGS,it's a bug.

  4. #4
    Join Date
    July 2017
    Location
    Las Vegas
    Posts
    1

    Logitech G930

    Latest Version of Teamspeak 3 is causing G930 mike to disconnect after placing mike in mute.

    To re-establish connection must go to tools and select G930 if it was default or default if it was G930.

    Mike re-connects until the next time I mute headset.

    Tnx
    Last edited by dante696; July 31st, 2017 at 08:16 AM. Reason: merged

  5. #5
    Join Date
    December 2017
    Posts
    1

    Mic not working after muting it

    My headsets mic can be muted when I push the mic up, the G930 logitech. When I push the mic up to mute it when I bring it back down it doesn't work on teamspeak anymore. The only solutions I currently have is to change the audio device back and forth from my headset and default every time to fix it, and the other option is to restart teamspeak. Is there an actual fix to this?
    Last edited by dante696; December 29th, 2017 at 02:53 PM. Reason: merged

  6. #6
    Join Date
    July 2012
    Posts
    2
    Had this problem with a G533 headset (logitech). I tried the "Automatic Noise Removal" fix above and it did not fix it. I finally got it to work and act normal by closing the Logitech Gaming Software (both the 'boom mic' and the mute button). Works perfectly without LGS running. Weird.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. G930 push to talk using g key
    By GH_Judge in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: September 20th, 2015, 12:50 AM
  2. TS3 and Logitech G930
    By Adhamio in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: December 24th, 2014, 07:50 PM
  3. Logitech G930 headset PLEASE HELP!!!!
    By BlackDeath in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: November 6th, 2014, 03:17 AM
  4. Logitech G930 x TS3
    By Fred85 in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: January 3rd, 2013, 12:12 PM
  5. g930
    By cupton50 in forum Client Support
    Replies: 0
    Last Post: January 6th, 2012, 03:47 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •