Forum

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 82 of 82
  1. #76
    Join Date
    March 2012
    Posts
    5
    I'm trying to bind any button on my VBK Gunfighter MkII MCG joystick to Teamspeak. But nothing happens.

    After searching I found this thread, and uninstalled my Addon. And installed the new one(pre gamepad_joystick_plugin_win64.zip). It still does nothing.

    Here's my log if that has in it:

    4/28/2018 00:07:00 Info TeamSpeak 3 Client 3.1.8 (2018-01-22 09:50:07)
    4/28/2018 00:07:00 Info SystemInformation: Windows 10 (16299) x64 (AMD or Intel) Binary: 64bit
    4/28/2018 00:07:00 Info Using hardware aes
    4/28/2018 00:07:00 Direct Sound Debug setting timer resolution to 1ms -
    4/28/2018 00:07:00 ClientUI Info OpenGL Info: LibGLES, Vendor: Google Inc., Renderer: ANGLE (NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti Direct3D11 vs_5_0 ps_5_0), Version: OpenGL ES 2.0 (ANGLE 2.1.99f075dade7c)
    4/28/2018 00:07:00 Addons Info Checking for addon updates...
    4/28/2018 00:07:00 Plugins Info Loading plugin: volume_control_goreki_win64.dll
    4/28/2018 00:07:00 Plugins Info Loading plugin: gamepad_joystick_win64.dll
    4/28/2018 00:07:00 Plugins Info Loading plugin: clientquery_plugin_win64.dll
    4/28/2018 00:07:00 Query Info listening on 127.0.0.1:25639
    4/28/2018 00:07:00 Plugins Info Loading plugin: teamspeak_control_plugin_win64.dll
    4/28/2018 00:07:00 ControlPlugin Info Control Plugin started, accepting connections
    4/28/2018 00:07:00 Addon Info Addon up to date.
    4/28/2018 00:07:00 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::wait_for_deletes - enter - DeviceDeleteList
    4/28/2018 00:07:00 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::wait_for_deletes - leave - DeviceDeleteList
    4/28/2018 00:07:00 Addon Info Addon up to date.
    4/28/2018 00:07:01 Info *** Time [MAINWINDOW]: 433
    4/28/2018 00:07:01 Info *** Time [INIT]: 434
    4/28/2018 00:07:01 ClientUI Devel Notifications init: Soundpack path: D:/My Programs/TeamSpeak/config/sound\military_en
    4/28/2018 00:07:01 Addon Info Addon up to date.
    4/28/2018 00:07:01 ClientUI Info Qt version: 5.6.2
    4/28/2018 00:07:01 ClientUI Info Using configuration location: D:/My Programs/TeamSpeak/config/settings.db
    4/28/2018 00:07:01 ClientUI Info Last update check was: Fri Apr 27 13:09:09 2018
    4/28/2018 00:07:01 Info Statistics report: User previously denied participation
    4/28/2018 00:07:01 Bookmarks Info Collecting autoconnect bookmarks
    4/28/2018 00:07:02 Newsticker Info Newsticker next check: Fri Apr 27 20:17:21 2018
    4/28/2018 00:10:07 ClientUI Devel Load Sound pack: D:/My Programs/TeamSpeak/config/sound\
    4/28/2018 00:10:16 Update Info Checking for updates...
    4/28/2018 00:10:18 Update Info Check license: version=2, min_version=2, my_license_version=2, my_license_min_version=2
    4/28/2018 00:10:18 Update Info Check client version: 3.1.8 1516614607
    4/28/2018 00:10:18 Update Info Update check, my version: 1516614607, latest version: 1516614607
    4/28/2018 00:11:07 ClientUI Devel Load Sound pack: D:/My Programs/TeamSpeak/config/sound\

  2. #77
    Join Date
    July 2010
    Location
    Earth
    Posts
    74
    I have never looked into this issue but im surprised that the plugin still doesnt work.
    It´s been some time since i found out for myself that the TS doesnt recognise any gamepad input anymore.
    Will that ever be fixed?

  3. #78
    Join Date
    November 2017
    Posts
    3

    Footswitch and hotkeys not working after version 3.0.19.4

    Versions after 3.0.19.4 do not recognize a footswitch as PTT and even keyboard hotkeys are recognized when setting them but then do not work when testing or connecting to a server. We are running on HP machines with Windows10. If this is not fixed we will have to use a different software.
    Last edited by dante696; June 26th, 2018 at 10:11 AM. Reason: merged

  4. #79
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,033
    Quote Originally Posted by JOSERRA View Post
    Versions after 3.0.19.4 do not recognize a footswitch as PTT and even keyboard hotkeys are recognized when setting them but then do not work when testing or connecting to a server. We are running on HP machines with Windows10. If this is not fixed we will have to use a different software.
    Sounds like you are not using the correct hotkey profile on the server. Check the bookmark / connect dialog when connecting to make sure that the correct hotkey profile is selected.
    Once connected you can also make sure that in Self -> Hotkey profile the correct hotkey profile (that actually contains the hotkey) is selected (marked with a tick in front of it).
    When sending PMs please make sure to include a reference link to the thread in question in the body of your message.

  5. #80
    Join Date
    May 2004
    Location
    USA
    Posts
    6

    3.2.1 Can't set hotkey with my Steering Wheel

    I have a SimXperience Accuforce wheel and I'm unable to map a button to a hotkey, when I push the button it detects it and shows (ex Button 8) but the button will not release and remains pushed down. So it appears to only work once before getting stuck in the keydown state.
    Attached Files Attached Files
    Last edited by dante696; September 19th, 2018 at 07:31 AM. Reason: merged

  6. #81
    Join Date
    October 2018
    Posts
    1

    Same issue

    All the steps in reply #56 did not work. The plugin refuses to load. Have uninstalled and reinstalled the client and the plugin. Just using a normal Xbox 360 controller.

    Windows 7 64 bit.
    Attached Files Attached Files

  7. #82
    Join Date
    October 2018
    Posts
    1

    problem with G29

    Hello there & nice to see you ....
    When i update the 3.2.2 v of TS,my "push to talk button" from Logitech G29 stoped work .when i downgrade the version, all are fine..
    Last edited by dante696; October 11th, 2018 at 08:18 AM. Reason: merged

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Gamepad and joystick hotkey support plugin not loading
    By skyranger in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 6
    Last Post: November 24th, 2017, 12:26 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: November 11th, 2017, 11:31 AM
  3. Gamepad Hotkey Support for MAC
    By DR4Z7IK in forum macOS
    Replies: 4
    Last Post: May 18th, 2017, 12:40 PM
  4. [Resolved] Gamepad and Joystick Hotkey addon creates GB of excessive log entries
    By Irios in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 1
    Last Post: March 27th, 2017, 07:41 AM
  5. Won't allow me to set up joystick hotkey
    By dandancoope in forum Windows
    Replies: 3
    Last Post: November 14th, 2014, 06:29 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •