Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Join Date
    April 2012
    Location
    Australia
    Posts
    16

    Admin permission issues

    Hello again,

    Just installed a fresh VPS and installation of ts3 on LTS.

    I used the ServerAdmin privilege key when I first joined the server.

    Setting up a TSVIEWER.com quire and get:
    Required query permissions missing
    To query an TS3 server it is required to allow a few permissions. For example the permission to retrieve the channels or the permission to retrieve the user list. These permissions are disabled by default, and need to be allowed if you want to use a TSViewer. This is simply done with a few mouse clicks. blar blar

    I try editing the users permission (as set out in the article required for the query to work) and I get:
    insufficient permission modify power, in the servers output.

    Also, When I try use "quire server login" with "serveradmin" it shows a textBox: "This ServerQuery login name is already used."

    Thank's

    -JH

  2. #2
    Join Date
    June 2011
    Location
    Germany
    Posts
    4,368
    The password to that account was given to you when you created the server. There is a sticky for people who didn't write it down. http://forum.teamspeak.com/threads/4...word-Look-here!

  3. #3
    Join Date
    April 2012
    Location
    Australia
    Posts
    16
    Hi numma,

    Quote Originally Posted by numma_cway View Post
    There is a sticky for people who didn't write it down.
    Thanks for that link & taking the time to help my situation, however, perhps you could read line three of the OP again and then line ten.

    Quote Originally Posted by struth View Post
    Hello again,
    I used the ServerAdmin privilege key when I first joined the server.
    and...

    Quote Originally Posted by struth View Post
    Also, When I try to use "quire server login" with "serveradmin" it shows a textBox: "This ServerQuery login name is already used."
    -JH
    This happens before you get the option to input the pass?

    furthermore, I did save the output.

    Code:
    -------------------------------------------------------------------
                          I M P O R T A N T
    ------------------------------------------------------------------
                   Server Query Admin Account created
             loginname= "serveradmin", password= "XXXXXXX"
    ------------------------------------------------------------------
    
    
    ------------------------------------------------------------------
                          I M P O R T A N T
    ------------------------------------------------------------------
          ServerAdmin privilege key created, please use it to gain
          serveradmin rights for your virtualserver. please
          also check the doc/privilegekey_guide.txt for details.
    
           token=XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
    ------------------------------------------------------------------
    Also, I can edit the server but get refused connection to the "quire server login", as explained above.


    Thank's
    Last edited by struth; February 26th, 2017 at 10:40 AM. Reason: Fixed

  4. #4
    Join Date
    April 2012
    Location
    Australia
    Posts
    16
    It looks like this was an issue with my VPS provider

  5. #5
    Join Date
    April 2012
    Location
    Australia
    Posts
    16
    I still can't acess the "ServerQuery login" using "serveradmin"

    http://puu.sh/ukufL/f95ee853b6.png


    Please help

  6. #6
    Join Date
    June 2011
    Location
    Germany
    Posts
    4,368
    Do not doubt the words of King Query I. if ti comes to query!

    That feature in the client is for creating such login. There is no query client features in the TS3 client anymore. You must use telnet (comes with Windows) or specialized TeamSpeak query software (like YaTQA).

  7. #7
    Join Date
    April 2012
    Location
    Australia
    Posts
    16
    I've been looking for that application... Thank's!

    I still get the same error using YaTQA, "wrong user name or password" and I have it here in the same .txt doc I copied it to after the install, I don't get it, what could I have done.

    I'll check the logs

    If I remember correctly, I had the same issues setting this up years ago

  8. #8
    Join Date
    April 2012
    Location
    Australia
    Posts
    16

    Fixed

    Resolved

    Using YaTQA to log into my server as "serveradmin"...

    ...this time I tried using the URL address instead of the IP and low and behold, it worked.

    I don't see how that could matter but I'm happy now

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Resolved] Channel Admin permission overwrite group permission
    By spyder25000 in forum Permission System
    Replies: 7
    Last Post: February 22nd, 2015, 04:25 AM
  2. serveradmin permission issues
    By Fubister in forum Permission System
    Replies: 2
    Last Post: October 8th, 2013, 04:04 PM
  3. Issues setting the permission's
    By Sir.PopsAlot in forum Permission System
    Replies: 5
    Last Post: November 30th, 2010, 07:31 AM
  4. Permission Skip issues
    By Trekkan in forum Permission System
    Replies: 1
    Last Post: January 9th, 2010, 07:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •